Daffy 10 530 Opublikowano 8 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 Pogrzeb switcha, a za formę promowania nowej zeldy to należy im się plaskacz w ryj. Pamiętacie ten trailer botw kiedy ogłaszali switcha? Przecież wtedy pały stały każdemu przez tydzien 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 825 Opublikowano 8 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 Najzalosniejszy pokaz gier na te konsole od początku istnienia - remaster 20 letniej gry największą bomba, Zelda 1:1 klon robiony przez 6 lat, i jedynie SoS super wygląda. Konsola do wora razem z fanami którzy za ten stan rzeczy odpowiadają i do jeziora 1 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 8 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 Ale gówno, metroida trilogy podzielili na 3 części żeby golić frajerów, emu gameboya za pieniądze, zelda stan alone szaro bure dlc. Bieda jak chuj. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 8 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 Widac, ze nie chca za wiele pokazywac z Zeldy. I bardzo dobrze, wszyscy zaczną grac i znowu nastąpi zerwanie papy z dachu 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Shaman_ 867 Opublikowano 8 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 Na tym etapie to wolałbym po prostu nową konsolę, obecnie moc switcha jest zbyt niska na całkiem nową zeldę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 300 Opublikowano 8 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 Zelda graczyki chciałyby wszystkie nowości na trailerach xD pięknie was tam wytresowali 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 8 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 Najbardziej podobały mi się remastery i wsteczna. Nie mam żalu, dla mnie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 8 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 Nowy Mario 3D i nowy DK także w 3D zrobiły robotę! Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 8 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 (edytowane) Metroid Prime Remaster - dzisiaj/luty (fizyczna wersja) Kirby RTTD - luty Octopath Traveler 2 - luty Advance Wars 1+2 - kwiecień Zelda ToTK - maj Pikmin 4 - lipiec Mocny lineup do lipca, ale na później chyba tylko nowy Layton i pewnie jakieś Pokemony na listopad (remake lub DLC ?) Chyba faktycznie 2024 to nowy system Edytowane 8 Lutego 2023 przez funditto 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 8 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 Po co się wysilać mają, jak rzucą kolejny remaster i graczyki tak kupią? Kpina kurwa z tym. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 8 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 Metroid w pudełku, miło. Do tego emulator GBA (szkoda ze w tym chujowym abo) i czarno biała gra z jelonkiem. doczekałem się w końcu Metroida Prime jakby ktoś się zastanawiał dlaczego ludzie biorą Decka - tez remastery i porty, ale przynajmniej za grosze i w jakości godnej 2023 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 8 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 Jedyny plus tego directa pogrzebowego switcha to fakt, że nikt już z poważnych devow Nintendo nie robi nic na niego czyli w 2024 jest nadzieja na następce. Piękne to było 6 lat, absolutnie cudownie się ze sprzętem bawiłem ale w chwili obecnej nawet Zelda mnie nie zaciekawili co jest wręcz kuriozalne Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 128 Opublikowano 8 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 Etrian Odyssey - zawsze chciałem ograć te gierki, bardzo jestem zadowolony z tego pakieciku, wersja Switchowa ma mieć touch screen functionality Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 066 Opublikowano 8 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 No ale kolekcjonerke zeldy to chcę. @Dave Czezkyzmieniam preorder Wcale bym szybkiej premiery switcha 2 się nie spodziewał. Są jakieś ploty? Ale może wraz z MP4 by wyszło? Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 8 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 Dawid Śmiecki rozsyła klałny, bo nie ma z czego golić forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 8 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 3 minuty temu, Basior napisał: Wcale bym szybkiej premiery switcha 2 się nie spodziewał. Są jakieś ploty? W tym temacie to ploty o nim są codziennie od 6 lat. Natomiast prawa fizyki i ekonomii się nie zmieniły specjalnie, więc nie, nie będzie takiego sprzętu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rezoo7 217 Opublikowano 8 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 Nie ma bata jutro wyperdalam na Talona IV. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 037 Opublikowano 8 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 40$ za Metroida, a za Zeldę potwierdziło się 70. No trudno co zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 837 Opublikowano 8 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 Metroid ok, ogram. Layton ciekawy, zobaczy się. Ale Zelda….. nie tryknął Michałek. Premiera zara, a tu coś mało tego. Nowej konsoli tez nie będzie. Wolalbym Zelde wywalić na 2024 z nowa konsola, teraz dostać WW HD czy coś. I miło ze datę podali AW. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 037 Opublikowano 8 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 Trzeba kupić ten voucher za 100$ i wtedy się przyoszczędzi 30 na Zeldzie i Advance Wars. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 692 Opublikowano 8 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 Na szczęście coś poprawili, a nie zwykły port. Cytuj Odnośnik do komentarza
voi tekku 119 Opublikowano 8 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 (edytowane) No słaby ten direct, wygląda jak ewidentne wygaszanie konsoli, jedynie te Game Boye w abonamencie mi do układanki nie pasują, chyba że Nintendo się opamiętało i abonament wraz z wszystkimi ficzerami przejdzie na następcę. Zelda po tym trailerze nie zachęca, mam wrażenie że samo Nintendo studzi oczekiwania specjalnie jej nie promując, a przecież nastepca BotW to powinien być sztos, dla BotW się kupowało Switcha. Dla mnie z plusów data premiery Advance Wars i GBA, ale droższy abonament wezmę dopiero jak wrzucą tam Fire Emblemy. Z ciekawostek jeszcze Baten Kaitos, pewnie sprawdzę, w końcu to Monolith. Reszta raczej do zapomnienia, głównie same zapychacze. A no i demko Octopatha wleciało, właśnie się ściąga, zobaczymy czy jest jakiś progres zauważalny. Edytowane 8 Lutego 2023 przez voi tekku Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 MPT wolałbym od razu trylogie bo to za stare zeby tyle hajsu za jedną część kosić. Fajnie, że powoli gry z GBA w koncu wpadają. Pomyślę nad usługą jak Golden Suny wylądują. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof93 1 257 Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 Jak dla mnie to najlepszy Direct od dawna Metroid Prime pięknie. Od pierwszego dnia posiadania Switcha czekałem na te gierki GB/GBA. No cudownie i to jeszcze wczoraj można było pobrać Ciekawy jestem czy możemy liczyć na Pokemony w tych paczkach ale na ten moment wlatuje Minish Cap i Mario Land 2. Zagram też chętnie w Samba de Amigo, Disney Illusion Island też biorę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 Mario Land 2 konczyłem na 3DS i bawiłem się swietnie. Jak ktos lubi Mariany 2D to ten postarzał się naprawde godnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi