Wooyek 1 130 Opublikowano 8 maja 2023 Opublikowano 8 maja 2023 Jadę za chwilę po switcha, ale mam jeszcze pytanie, bo jako fan tych starych zeld jeszcze z gameboy'ów chciałem wziąć ten remake Link's Awakening, ale ta gra miała ponoć straszne problemy optymalizacyjne, ktoś w to na forum grał? Bo gra nawet tematu nie ma. Czy Nintendo połatało tą grę? Cytuj
Paolo de Vesir 9 130 Opublikowano 8 maja 2023 Opublikowano 8 maja 2023 Ja grałem, problemy optymalizacyjne są mocno na wyrost - po prostu przechodząc od ekranu do ekranu gra potrafi nieco chrupnąć. 1 Cytuj
Homelander 2 083 Opublikowano 8 maja 2023 Opublikowano 8 maja 2023 Ja również skończyłem i nie miałem żadnych problemów technicznych, jest tak jak napisał Wezyr. Wycie mocno na wyrost Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 8 maja 2023 Opublikowano 8 maja 2023 Z drugiej strony do mnie ta Zelda z perspektywy osoby co dopiero w remake grała pierwszy raz i nie ma sentymentu do oryginału jest strasznie średnia 1 Cytuj
Homelander 2 083 Opublikowano 8 maja 2023 Opublikowano 8 maja 2023 (edytowane) 7 minutes ago, Daffy said: Z drugiej strony do mnie ta Zelda z perspektywy osoby co dopiero w remake grała pierwszy raz i nie ma sentymentu do oryginału jest strasznie średnia To również potwierdzam. A Link Between Worlds miażdży LA Edytowane 8 maja 2023 przez Homelander Cytuj
Wooyek 1 130 Opublikowano 8 maja 2023 Opublikowano 8 maja 2023 (edytowane) 11 minut temu, Daffy napisał: Z drugiej strony do mnie ta Zelda z perspektywy osoby co dopiero w remake grała pierwszy raz i nie ma sentymentu do oryginału jest strasznie średnia No ja właśnie uwielbiałem te zeldy i boję się czy mi podejdzie BotW czy teraz ta nowa. Edytowane 8 maja 2023 przez Wooyek Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 8 maja 2023 Opublikowano 8 maja 2023 Mamy nowego Nintendofaga, witaj w klubie Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 8 maja 2023 Opublikowano 8 maja 2023 36 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Ja grałem, problemy optymalizacyjne są mocno na wyrost - po prostu przechodząc od ekranu do ekranu gra potrafi nieco chrupnąć. według arhona płynność spada o połowę, to jest dramat jeśli tego dalej nie naprawili od premiery. Cytuj
Paolo de Vesir 9 130 Opublikowano 8 maja 2023 Opublikowano 8 maja 2023 W sumie to wyjebane, bo gry to nie psuje. Cytuj
Homelander 2 083 Opublikowano 8 maja 2023 Opublikowano 8 maja 2023 3 minutes ago, Daddy said: według arhona płynność spada o połowę, to jest dramat jeśli tego dalej nie naprawili od premiery. Chyba inne recenzje oglądaliśmy. Bo powiedzial cos przeciwnego Cytuj
Ukukuki 7 009 Opublikowano 8 maja 2023 Opublikowano 8 maja 2023 50 minut temu, Wooyek napisał: Jadę za chwilę po switcha, ale mam jeszcze pytanie, bo jako fan tych starych zeld jeszcze z gameboy'ów chciałem wziąć ten remake Link's Awakening, ale ta gra miała ponoć straszne problemy optymalizacyjne, ktoś w to na forum grał? Bo gra nawet tematu nie ma. Czy Nintendo połatało tą grę? Gra momentami ma mocne spadki w okolice 20 fps, grałem kilka miesięcy po premierze. Nie wiem jak to dzisiaj wygląda. 1 Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 8 maja 2023 Opublikowano 8 maja 2023 (edytowane) Ja grałem na premierę i mi to przeszkadzało. Lokacje są małe więc loadingi do nowych są co krok, co z tego że trwają króciutko jak zawsze po nich przez parę chwil framerate klęka do okolic 20fps zanim znowu ustabilizuje się na 60fps. Nie wiem czy to ogarnęli Edytowane 8 maja 2023 przez Daffy Cytuj
Wooyek 1 130 Opublikowano 8 maja 2023 Opublikowano 8 maja 2023 Dobra, po pół godzinie w łapach to stwierdzam, że ten switch to jest kurewsko niewygodny, coś można kupić żeby to się lepiej trzymało? Czy mam się przyzwyczaić? Cytuj
Homelander 2 083 Opublikowano 8 maja 2023 Opublikowano 8 maja 2023 9 minutes ago, Wooyek said: Dobra, po pół godzinie w łapach to stwierdzam, że ten switch to jest kurewsko niewygodny, coś można kupić żeby to się lepiej trzymało? Czy mam się przyzwyczaić? Są jakieś gripy. Ale po prostu się przyzwyczaj 1 Cytuj
Wooyek 1 130 Opublikowano 8 maja 2023 Opublikowano 8 maja 2023 (edytowane) No spróbuję, myślę, że może to być kwestia przyzwyczajenia, bo pierwszy raz w życiu mam to w rękach. Pogram trochę i się zobaczy co dalej. Dzięki. Edytowane 8 maja 2023 przez Wooyek Cytuj
jimmy 1 285 Opublikowano 9 maja 2023 Opublikowano 9 maja 2023 Polecacie jakiś headset do Switcha (dedykowany lub nie), który nie wymaga podłączania jakichś dziwnych adapterów/przejściówek żeby korzystać bezprzewodowo? Śmieszne, że mam w domu Pulse3D i Goldy od plejaka, a bez kombinowania działają tylko tanie pchełki od smartfona. Cytuj
Suavek 4 716 Opublikowano 9 maja 2023 Opublikowano 9 maja 2023 8 godzin temu, Wooyek napisał: Dobra, po pół godzinie w łapach to stwierdzam, że ten switch to jest kurewsko niewygodny, coś można kupić żeby to się lepiej trzymało? Czy mam się przyzwyczaić? Temat regularnie powraca. Polecam zakup Hori Split Pad Pro. Stracisz wibracje i żyroskop, ale konsolka będzie nieporównywalnie wygodniejsza. 1 Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 9 maja 2023 Opublikowano 9 maja 2023 27 minut temu, jimmyyy8 napisał: Polecacie jakiś headset do Switcha (dedykowany lub nie), który nie wymaga podłączania jakichś dziwnych adapterów/przejściówek żeby korzystać bezprzewodowo? Śmieszne, że mam w domu Pulse3D i Goldy od plejaka, a bez kombinowania działają tylko tanie pchełki od smartfona. Zabawne, bo dedykowane od Xboxa działają bez problemu ze smartfonem czy Switchem. W zasadzie jakiekolwiek słuchawki z BT powinny działać. Sam używam Marshalle Monitor na zmianę z pchełkami od Redmi i obie do grania wystarczą. 1 Cytuj
Wooyek 1 130 Opublikowano 9 maja 2023 Opublikowano 9 maja 2023 (edytowane) Czy można zrzucić grę z kartridża do pamięci konsoli? 54 minuty temu, jimmyyy8 napisał: Polecacie jakiś headset do Switcha (dedykowany lub nie), który nie wymaga podłączania jakichś dziwnych adapterów/przejściówek żeby korzystać bezprzewodowo? Śmieszne, że mam w domu Pulse3D i Goldy od plejaka, a bez kombinowania działają tylko tanie pchełki od smartfona. Mi od razu zadziałały Wireless Nova Pro, polecam. Edytowane 9 maja 2023 przez Wooyek Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 9 maja 2023 Opublikowano 9 maja 2023 9 minut temu, Wooyek napisał: Czy można zrzucić grę z kartridża do pamięci konsoli? Nie. Zresztą po co? Cytuj
Wooyek 1 130 Opublikowano 9 maja 2023 Opublikowano 9 maja 2023 Pytam, bo zamówiłem link's awakening a w necie piszą, że spadki klatek eliminuje zrzucenie gry do pamięci konsoli, ale jak widać to jakiś smut. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 9 maja 2023 Opublikowano 9 maja 2023 To na przerobionej konsoli może tak jest. Ludzie przeżywają ten Link's Awakening. Skończyłem na premierę bez problemów. 1 1 Cytuj
Wooyek 1 130 Opublikowano 9 maja 2023 Opublikowano 9 maja 2023 Spoko, przekonam się sam jutro, dzięki. Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 9 maja 2023 Opublikowano 9 maja 2023 5 minut temu, Wooyek napisał: Pytam, bo zamówiłem link's awakening a w necie piszą, że spadki klatek eliminuje zrzucenie gry do pamięci konsoli, ale jak widać to jakiś smut. Są spadki i są spadki, nie pamiętam, żeby w tej grze jakoś bardzo mi przeszkadzały, graj, baw się, nie ma nad czym się rozwodzić Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi