messer88 6 485 Opublikowano 2 sierpnia 2023 Opublikowano 2 sierpnia 2023 Jak LCD to się poczeka na rewizję z oledzikiem, chyba że bedą jakieś naprawdę super gierki na start. Cytuj
bountyhunter 78 Opublikowano 2 sierpnia 2023 Opublikowano 2 sierpnia 2023 Imo jeśli przycięcie kosztów na wsadzeniu LCD zamiast OLEDa pozwoli na nieco lepsze bebechy, to jest to poświęcenie, na które jestem gotów Byle następca jakoś dobrze prezentował się na współczesnych telewizorach, a handheldowy ekran można zachować na jakąś rewizję. Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 2 sierpnia 2023 Opublikowano 2 sierpnia 2023 Tak, lepsze bebechy skończy się, że będzie tak: - brak OLED - brak BC - bebechy na poziomie Xbox one - połowa gier ze względu na cięcie kosztów na kartach przez Nintendo będzie do ściągnięcia z neta I mam nadzieję że tym samym wyjeba standardowa dla Nintendo co druga duża konsola. Cytuj
tlas 440 Opublikowano 2 sierpnia 2023 Opublikowano 2 sierpnia 2023 7 minut temu, XM. napisał: - bebechy na poziomie Xbox one O, czyli gry będą chodzić jak na Steam decku? No i zajebiście! Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 2 sierpnia 2023 Opublikowano 2 sierpnia 2023 Dokładnie - będzie cyberpunk w 15 klatkach, versus 40fps sd, co ty dupisz ragus. Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 2 sierpnia 2023 Opublikowano 2 sierpnia 2023 56 minut temu, messer88 napisał: Jak LCD to się poczeka na rewizję z oledzikiem, chyba że bedą jakieś naprawdę super gierki na start. Czekanko? xD Day1, chuj że będzie jak XM napisał, LCD, średnie bebechy, ale z to cena 399e i bateria w miarę przyzwoita i gry, gry, gry! We wsteczną akurat i wersje pudełkowe gier wierzę 1 Cytuj
drozdu7 2 795 Opublikowano 2 sierpnia 2023 Opublikowano 2 sierpnia 2023 No na premierę Metroid Prime4, teraz po drodze jeszcze remastery 2i3. Chociaż nie zdziwię się jeśli na pożegnanie ze Switchem dostarczą jeszcze jakąś megatonę latem 2024 Cytuj
messer88 6 485 Opublikowano 2 sierpnia 2023 Opublikowano 2 sierpnia 2023 Ta może ta gra z Piczą. 1 Cytuj
Ukukuki 7 010 Opublikowano 2 sierpnia 2023 Opublikowano 2 sierpnia 2023 Mega ciekaw jestem co tam wsadzą. Dodatkowe bajery kompletnie mnie interesują i nie mają dla mnie sensu. Dwa ekrany, kijowe 3D, odpinane niewygodne pady również. Zwiększa to tylko bezsensownie koszt produktu. Za to sama idea hybrydy jest jak najbardziej ok. Cytuj
number_nine 1 328 Opublikowano 2 sierpnia 2023 Opublikowano 2 sierpnia 2023 Brak oleda będzie potężnym krokiem wstecz i bronienie tego to jakiś żart. Słusznie ktoś zauważył, że Vita miała taki ekran 13 lat temu. Więcej niż ma typowy posiadacz słicza lol. To niby za bardzo podnosi koszty, ale inne zbędne bajery już nie, jak chociażby czujniki w joy-conach, które co prawda są zajebistym dodatkiem, ale korzysta z tego 5 gier na krzyż. Tak samo było z ekranem 3dsa, gdzie znaczna większość graczy wyłączała ten efekt 3d wpizdu bo dostawali zeza Cytuj
BRY@N 1 475 Opublikowano 2 sierpnia 2023 Opublikowano 2 sierpnia 2023 Kurcze dwa największe markety podniosły cenę Switcha Oled o 200zł chujki Cytuj
Szermac 2 744 Opublikowano 2 sierpnia 2023 Opublikowano 2 sierpnia 2023 To się wstrzeliłem idealnie, bo jeszcze udało się po starej Cytuj
bartiz 1 619 Opublikowano 2 sierpnia 2023 Opublikowano 2 sierpnia 2023 Wczoraj w x-komie był biały za 1449zł z kodem jakimś rabatowym Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 2 sierpnia 2023 Opublikowano 2 sierpnia 2023 3D w N3DSXL byl spoko i ja gram z wlaczonym zawsze. Sam bym chcial po prostu mocniejszego Switcha z OLEDem. Tylko i az tyle. Pelna kompatybilnosc z obecnym modelem i przebudowany eShop bo takiego beznadziejnego sklepu nie miala nigdy zadna konsola. Pierwsze wersje PSN byly bardziej user friendly niz to co jest teraz u Nintendo. 1 Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 2 sierpnia 2023 Opublikowano 2 sierpnia 2023 2 godziny temu, number_nine napisał: Brak oleda będzie potężnym krokiem wstecz i bronienie tego to jakiś żart. Słusznie ktoś zauważył, że Vita miała taki ekran 13 lat temu. Więcej niż ma typowy posiadacz słicza lol. To niby za bardzo podnosi koszty, ale inne zbędne bajery już nie, jak chociażby czujniki w joy-conach, które co prawda są zajebistym dodatkiem, ale korzysta z tego 5 gier na krzyż. Tak samo było z ekranem 3dsa, gdzie znaczna większość graczy wyłączała ten efekt 3d wpizdu bo dostawali zeza Nikt tego nie broni, też bym chciał OLEDa, ale bądźmy realistami xD Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 2 sierpnia 2023 Opublikowano 2 sierpnia 2023 (edytowane) No więc według Bloomberga ten caly OLED kosztuje Nintendo 10$ https://www.google.com/amp/s/wccftech.com/new-nintendo-switch-oled-more-profit-10usd/amp/ Nawet jak by kosztowal z 20 to nie powinno byc show stoperem zeby go użyć w nowej konsoli. Edytowane 2 sierpnia 2023 przez pawelgr5 Cytuj
Pupcio 18 448 Opublikowano 2 sierpnia 2023 Opublikowano 2 sierpnia 2023 Brak oleda nieśmieszny żart aż się odechciewa kupować taki sprzęt w tych czasach Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 2 sierpnia 2023 Opublikowano 2 sierpnia 2023 (edytowane) Nie no oledzik musi być, tak samo by gierki od Nintendo tak jak teraz całe były na nośniku, przynajmniej to u mnie powoduje że w odróżnieniu od reszty czuję ten fajny konsolowy pudełkowy Vibe czasów kiedyś to było Edytowane 2 sierpnia 2023 przez Daffy 1 Cytuj
Ukukuki 7 010 Opublikowano 2 sierpnia 2023 Opublikowano 2 sierpnia 2023 19 minut temu, Daffy napisał: Nie no oledzik musi być, tak samo by gierki od Nintendo tak jak teraz całe były na nośniku, przynajmniej to u mnie powoduje że w odróżnieniu od reszty czuję ten fajny konsolowy pudełkowy Vibe czasów kiedyś to było Fizyczne gierki to jest jedyny powód dla którego jeszcze używam ten sprzęt. Fajny konsolowy vibe jak za dawnych lat, instalacja gierki to pare sekund. 1 Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 2 sierpnia 2023 Opublikowano 2 sierpnia 2023 Jak akurat nie ma patcha a często to się zdarza to wkładasz I grasz, zero instalki. To dalej musi być, a nie że pół gry dociągamy z netu 1 Cytuj
Badus 273 Opublikowano 2 sierpnia 2023 Opublikowano 2 sierpnia 2023 Ci tu o OLEDzie na start NS2 marzą, a ja się pytam, czy na premierę będzie obsługa BT Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 2 sierpnia 2023 Opublikowano 2 sierpnia 2023 Ciekawe czy będę mógł wiadomość tekstowa wysłać do pupcia by skończył marszczyć do zada zeldy Cytuj
Pupcio 18 448 Opublikowano 2 sierpnia 2023 Opublikowano 2 sierpnia 2023 To na switchu 10 taka tajemna technologia wysyłania wiadomości tekstowych Cytuj
bountyhunter 78 Opublikowano 2 sierpnia 2023 Opublikowano 2 sierpnia 2023 Switch to jedyna konsola, przy której nie czuję się jak klaun kupując gierki w pudełku i mam nadzieję, że następca tego nie zmieni Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 2 sierpnia 2023 Opublikowano 2 sierpnia 2023 Ciekawe czy dalej będzie trzeba wstukiwać 12 cyfrowy/literowy kodzik, żeby wysłać zaproszenie, Nintendo to jednak stan umysłu, ale przynajmniej umieją w gierki, to co dla zagrajmera powinno być najważniejsze Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi