Opublikowano 21 maja 20231 r 3 godziny temu, Daffy napisał: Plan indywidualny to plan na konto indywidualne, a nie na indywidualny system Plan rodzinny w zamyśle jest od tego by każdy profil i rodzina miała abo. Indywidualny = na jedno konto Rodzinny = do 8 kont nie ważne czy na jednej konsoli czy na wielu Dzieki Jezeli kupię keya na 12m to będę mógł ulepszyć abonament do tej najlepszej wersji?
Opublikowano 22 maja 20231 r W dniu 19.05.2023 o 21:51, Daffy napisał: Mk8 Smash Oba Mario party New Mario Bros deluxe Snipperclips Ja nie polecam Smasha, bo to nie jest gra do gry z kobietą, a o to chyba autor pytania pyta? Nie polecam też NMBS, bo jest frustrujace przez powracanie po każdym zgonie do mapki i długie loadingi. No i nie polecam Snippetclips, bo tylko początek jest spoko, a w późniejszych levelech gra mocno frustruje. Tylko MK8D, SM3DW i obie części Overcooked, można też spróbować któregoś Mario Party lub Kirbiego 2D, ewentualnie Raymana Legends i DKCTF (funky mode). Edytowane 22 maja 20231 r przez zdrowywariat
Opublikowano 22 maja 20231 r Nie pisał nic że to do coopa z kobietą, snipperclips i nmbs kończyłem z ziomkami przed tv i było zajebiście
Opublikowano 22 maja 20231 r W dniu 19.05.2023 o 22:39, Starh napisał: z innej beczki - jakieś gry do co opa? WarioWare Get It Together!
Opublikowano 22 maja 20231 r Kilka wniosków z korzystania z dwóch konsol i jednego konta na który kupione są gry cyfrowo. W sumie nie znalazłem gdzie to jest łopatologicznie wyłożone, więc spróbuję ja. Jedna z konsol jest primary druga secondary. Co to oznacza. Primary korzysta z wszystkiego bez ograniczeń. Można grać na różnych profilach, offline i tak dalej. Secondary sprawdza każdorazowo licencję na grę i można grać tylko na koncie na którym są gry kupione. ALE Secondary sprawdza tylko przy uruchomieniu gry, a potem można grać offline. Nie sprawdza przy przebudzaniu. To znaczy, że jak grasz w jedną grę nawet i tydzień to konsola Cię nie sprawdzi i możesz być offline cały czas. Samo sprawdzenie to też 5sek. Udostępnienie na te kilka sek internetu z telefonu a potem wyłączenie hotspota? Działa. Tak więc mimo kretynizmów Nintendo nie jest to aż takie frustrujące i jak ktoś planuje kupić dwa Switche i gry na jednym koncie to może spokojnie działać
Opublikowano 31 maja 20231 r Dzień dobry. Posiadam nintendo switch i kupiłam teraz 2 nowe konsole dla swoich dzieci. Lepiej dodac te konsole do mojego konta, czy każdemu założyć nowe, osobne konto? Edytowane 31 maja 20231 r przez Magdalena600
Opublikowano 31 maja 20231 r Jak masz cyfrowe gry to dodać istniejace konta. Jak fizyczne to założyć nowe
Opublikowano 2 czerwca 20231 r Po ponad pół roku bez Switcha wjechał wreszcie Oledzik, no i jest zajawa fest. Na początku nie było wielkiego wow, ale jak zobaczyłem swoje stare screeny/filmiki z Zeldy, Animal Crossing i innych gierek, to dopiero zauważyłem o ile lepiej to wszystko wygląda. Miałem wcześniej Dead Cells, odpaliłem na chwilę żeby sprawdzić jak wygląda, no i jest bardzo dobrze. A nawet za tą grą nie przepadam W poprzedniej wersji Switcha wkurzało mnie to, że grając w dzień w pomieszczeniu na ekranie odbijał sie co chwile mój ryj, na oledzie tego efektu nie ma dopóki nie wjedzie całkiem ciemna scena. Niedługo testy w parku hehe
Opublikowano 2 czerwca 20231 r Tak, niektóre indyczki na OLEDzie wyglądają tak jakbym grał w inną grę, DC super, polecam jeszcze HK i Huntdowna zobaczyć, te kolorki, neony itp.. Z większych gier Metroid Dread robi robotę, widać że specjalnie pod oledzika była tworzony, dobrze do reklamuje Edytowane 2 czerwca 20231 r przez zdrowywariat
Opublikowano 5 czerwca 20231 r Czy ktoś może używa tego cuda? Nasz ulubiony mały przedsiębiorca wrzucił to na stan i chętnie poznałbym legitne opinie forumowiczów. Ja akurat ogrywałem i będę jeszcze ogrywał sporo gier na tv, więc jeśli to faktycznie poprawiłoby jakość, to można się nad tym zastanowić. Szczególnie interesuje mnie to jak sie sprawdza w dużych grach 3d, czyli Zelda, Xeno itp https://perfectblue.pl/produkt/adapter-marseille-mclassic-nintendo-switch-inne-konsole/
Opublikowano 5 czerwca 20231 r 3 godziny temu, number_nine napisał: Czy ktoś może używa tego cuda? Nasz ulubiony mały przedsiębiorca wrzucił to na stan i chętnie poznałbym legitne opinie forumowiczów. Ja akurat ogrywałem i będę jeszcze ogrywał sporo gier na tv, więc jeśli to faktycznie poprawiłoby jakość, to można się nad tym zastanowić. Szczególnie interesuje mnie to jak sie sprawdza w dużych grach 3d, czyli Zelda, Xeno itp https://perfectblue.pl/produkt/adapter-marseille-mclassic-nintendo-switch-inne-konsole/
Opublikowano 6 czerwca 20231 r ja potrafię korzystać z internetu, chciałbym tylko porównać takie testy z opiniami zagrajmerów głównie używających tego ze Switchem
Opublikowano 16 czerwca 20231 r W dniu 6.06.2023 o 09:57, number_nine napisał: ja potrafię korzystać z internetu, chciałbym tylko porównać takie testy z opiniami zagrajmerów głównie używających tego ze Switchem I jak, kupiłeś, testowałeś? Sam się zastanawiam ale również chciałbym poczytać opinie ludzi zamiast oglądać filmiki Przy okazji pochwalę się nowym zakupem. Czasami miewam ochotę pograć na większym ekranie - niestety zarówno telewizor jak i monitor do komputera to albo 4K albo 1440p i na nich obraz ze Switcha źle się skaluje przez co wygląda to naprawdę źle. Szarpnąłem się na monitor zewnętrzny 1080p OLED i jestem zachwycony jakością. Poniżej zdjęcie które w żaden sposób tego nie oddaje, na żywo ekran super żyleta. Kupiony na amazonie za ~1300zł INNOCN OLED 15A1F. Oczywiście w tej cenie sens zakupu tylko pod Switcha nie jest zbyt opłacalny, ale można podłączyć Steam decka, PC i wszystko inne co ma HDMI. Z ciekawostek - przy Switchu obraz można przesyłać kablem usbc z jednoczesnym ładowaniem konsolki.
Opublikowano 16 czerwca 20231 r Godzinę temu, grykom napisał: I jak, kupiłeś, testowałeś? Sam się zastanawiam ale również chciałbym poczytać opinie ludzi zamiast oglądać filmiki nieee, skończe Diablo i jak później zabiorę się za Zeldę, to będę o tym myślał
Opublikowano 16 czerwca 20231 r Niedlugo znowu kupuje Switcha tym razem OLEDa i mam pytanie, ta karta pamieci bedzie sie dobrze spisywac?
Opublikowano 16 czerwca 20231 r Dzisiaj taką reklamowałem, wersję 128GB - weszła w stan tylko do odczytu po 5 miesiącach w Switchu. Nie polecam.
Opublikowano 16 czerwca 20231 r No to są dwie najlepsze karty jakościowo ogólnie, Sandisk i Samsung. Sam kupiłem na premierę Switcha Sandiska 200 GB i w sumie tak już zostało, nie wyjmowałem chyba nawet przez tyle lat, poza zmianami na nowsze modele konsoli.
Opublikowano 16 czerwca 20231 r Ok chlopaki wiec jeden poleca bardziej Samsunga, drugi odradza Samsunga a trzeci poleca Sandiska W skrocie, ktora bedzie lepsza?
Opublikowano 16 czerwca 20231 r 6 minut temu, Sven Froost napisał: jeden poleca bardziej Samsunga, drugi odradza Samsunga a trzeci poleca Sandiska Twój najgorszy koszmar się ziścił, musisz pomyśleć samodzielnie.