GearsUp 128 Opublikowano 14 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2023 Te gry multi 99 mario, pacman to był mega fun, to F-Zero chyba wygląda na jeszcze lepsza zabawę Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 14 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2023 Jak nie bedzie nowego F Zero to trolling nieziemski ze strony leekerow Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 634 Opublikowano 14 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2023 Unicorn Overlord wygląda ciekawie. Trochę jak japoński King's Bounty. Ciekawe, jakie platformy ostatecznie. Vanillaware to pewnie tylko konsole. Ale i tak biorę na celownik. Nie lubię Mariana i spółki i z całej tej cukierkowej oferty tylko RPG mnie jako tako ciekawi. Cała reszta - przyznaję - wygląda ładnie, kolorowo i ma swój urok. Czuć pasję ze strony Nintendo. Ale to kompletnie nie moje klimaty. Wario szkoda, że ruchowy. Wolałbym coś bliżej wersji GBA/3DS. Another Code się jeszcze chyba zainteresuję. Multiplatformy, nawet jeśli ciekawe, z pewnością nie będą ogrywane na Switchu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mari4n 401 Opublikowano 14 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2023 1 minutę temu, Suavek napisał: Wario szkoda, że ruchowy. Wolałbym coś bliżej wersji GBA/3DS. Też bym wolał nowe Warioland. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 234 Opublikowano 14 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2023 Direct taki średni bym powiedział, wyraźne czekanko na Switcha 2. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 295 Opublikowano 14 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2023 Co tu dużo pisać. Niech ten switch w końcu zdechnie. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 14 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2023 O kurde Thousand Years Door Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 14 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 14 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2023 Zadnego bangera. W sumie dobrze, jest nadzieja ze cos pod S2 sie robi. Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 128 Opublikowano 14 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2023 (edytowane) Nigdy nie grałem Switch wymarzona konsola. Nie trzeba się grzebać w emulatorach żeby mieć wszystkie sztosy pod ręką Edytowane 14 Września 2023 przez GearsUp Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 14 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2023 Mario vs Donkey, tRPG od vanillavare i remake Paper Mario Nie ma źle, będzie w co grać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 14 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2023 Mnie zainteresowal jedynie Another Code i F Zero 99 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 14 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2023 Ewidentnie na przeczekanie direct, już megatony switch nie dostanie prócz tego co wiemy że jest w produkcji. Peach dosc ciekawe, nowa gra vanillaware day one, jaral bym się ttyd ale rok temu ogralem na decku i tyle Teraz mam nadzieję że na styczniowym pochwala się już switch 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 128 Opublikowano 14 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2023 2024 się dobrze zapowiada. Będzie napyerdalane w Contrę i Tomb Raidera 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 961 Opublikowano 14 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2023 (edytowane) Najciekawiej prezentował się dla mnie Unicorn Overlord, fajnie że w końcu jest data premiery Eiyuden Chronicles no i jeśli niczego nie skopią to kupi się kiedyś trylogię TRa żeby nie tracić czasu na modowanie wersji PC. Zastanawia mnie jedno, jak dzisiejszy recenzent poradzi sobie z klasycznymi TRami, już widzę te nagłówki "Dark Souls of action adventure". Edytowane 14 Września 2023 przez łom Cytuj Odnośnik do komentarza
Pierre Deck 564 Opublikowano 14 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2023 Ech ten direct. Jakbym chcial gowno obejrzec, to bym klocka nie spuszczal, tylko gapil sie na niego przez 40 min. Mysle, ze o wiele lepiej bym sie wtedy bawil 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 14 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2023 Direct średni, wkurzyli mnie F-zero, ale dali fenomenalne Paper Mario, w które grałem ostatnio w 2016 roku i na które czekam jeszcze bardziej niż na Super Mario RPG. Wyraźnie widać, że najmocniejsze tytuły są już robione na następcę, ale kilka remasterów/remake’ów jeszcze wpadnie do kolekcji, bo będzie to najlepsza opcja, żeby je ograć, a sporo gier Nintendo jest ponadczasowa Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 14 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2023 Bieda direct, insiderzy Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 14 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2023 Kto nie gral nigdy w paper Mario ttyd to przecież fucking day one, absolutnie wspaniały tytuł. Contra, Eiyden i nowe dzieło vanillaware wlatuje day one ale raczej nie na switcha tylko decka. Ogółem direct średni, to co zrobili z fzero to kryminał bo branża zaorala cały gatunek future racerow ale i tak pudruja trupa switcha zacnie, chyba każda konsola by marzyła o tak pielęgnowanym ostatnim okresie swojego zycia 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 634 Opublikowano 14 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2023 3 minuty temu, Daffy napisał: dzieło vanillaware wlatuje day one ale raczej nie na switcha tylko decka O PC niestety nie było mowy, przynajmniej na razie. Nawet nie wiem, czy jakakolwiek gra Vanillaware trafiła kiedykolwiek na PC. Będzie na resztę konsol. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rezoo7 217 Opublikowano 14 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2023 (edytowane) Bieda straszna, zlepek mini gier, remasterów i dlc, aby wydoic ostatnie coiny przed zapowiedzią s2. Edytowane 14 Września 2023 przez Rezoo7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pierre Deck 564 Opublikowano 14 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2023 13 minut temu, zdrowywariat napisał: Bieda direct, insiderzy Bym ci dal plusa za komentarz, ale za caloksztalt twoich wpisow na forum zachowam neutralnosc zamiast odruchowo ci clowna wkleic. Uznaj to za komplement 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 14 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2023 Bieda okrutna ten pokaz, dobrze że zaufani insajderzy znowu mieli rację ,,nowy f-zero i donkey kong" Czekamy więc do przyszłego roku na nową konsolę. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 14 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2023 Świetny direct. Nintendo idzie swoją drogą i pierdoli przegrywow z konkurencji co nie potrafią sprzedać np gry Returnal. U Nintendo konkreciki na ten rok z datami. Początek 2024 też się już wyklarował i będą hity. Mario vs donkey kong chętnie sprawdzę, tak samo jak f zero. Czysty fun a nie przekładanie premier jak nieudolni deweloperzy na "dojrzałe konsole" ( jakby to napisała większość klaunow z tego forum) Co tu robi Daddy xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 021 Opublikowano 14 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2023 No nieźle remasterstation z tego switcha Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi