friedrich 70 Opublikowano 9 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2023 3DS: cztery Zeldy, cztery Mario&Luigi, Marian 2D, Marian 3D, Yoshi Wolly World (!), trzy części Kirby, dwie Persony, Bravely Default i Bravely Second (!), cztery gry z uniwersum Steamworld, dwie części Luigi Mansion... To tak na szybko i super wyrywkowo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Arikos 0 Opublikowano 9 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2023 Godzinę temu, friedrich napisał: 3DS: cztery Zeldy, cztery Mario&Luigi, Marian 2D, Marian 3D, Yoshi Wolly World (!), trzy części Kirby, dwie Persony, Bravely Default i Bravely Second (!), cztery gry z uniwersum Steamworld, dwie części Luigi Mansion... To tak na szybko i super wyrywkowo. 3ds: Yoshi Wolly World - super wygląda na WiiU, ale port wydany na 3ds wizualnie kuleje - brak efektu włóczki. Mario 3d Land i New 2Ds to gry bdb, ale obie już przeszedłem. Kirby Triple Deluxe chciałbym ograć. Podobnie epic yearn, a ta 3 to jaka? Co do jrpg - ten gatunek trzeba lubić Cytuj Odnośnik do komentarza
friedrich 70 Opublikowano 9 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2023 (edytowane) Yoshi Wolly World na 3DS wizualnie jest piękny, a w dodatku z efektem głębi, który ja bardzo lubię Kirby pomyliłem się: są nie trzy ale cztery części: Kirby: Battle Royale Kirby: Planet Rebobot Kirby: Triple Deluxe Kirby’s Extra Epic Yarn Do tego około 15 gier z serii Lego. Dwa Metroidy, Yoshi New Island, Captain Toad, 2 x Monster Hunter itd. jRPG pominąłem bo nie lubisz. Edytowane 9 Października 2023 przez friedrich Cytuj Odnośnik do komentarza
Arikos 0 Opublikowano 9 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2023 Godzinę temu, friedrich napisał: Yoshi Wolly World na 3DS wizualnie jest piękny, a w dodatku z efektem głębi, który ja bardzo lubię Kirby pomyliłem się: są nie trzy ale cztery części: Kirby: Battle Royale Kirby: Planet Rebobot Kirby: Triple Deluxe Kirby’s Extra Epic Yarn Do tego około 15 gier z serii Lego. Dwa Metroidy, Yoshi New Island, Captain Toad, 2 x Monster Hunter itd. jRPG pominąłem bo nie lubisz. Dzięki za polecenie Mówisz, ze wersja Woollego na 3ds jest piękna? Hmmm otoczenie straciło "efekt włóczki", a głębia dostępna jedynie w wersji 3ds 4 Kirby, ale w sumie 2 to takie "prawdziwe" Cytuj Odnośnik do komentarza
w_s 30 Opublikowano 10 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2023 @Arikos jeżeli mogę wtrącić swoje 3 grosze ale to tylko moja opinia. Dla mnie osobiście Odyssey był średni i od ponad roku nie mogę go skończyć bo mnie wynudził ale to chyba przez fakt że nie lubię Marianów z otwartym światem. 3D World jeszcze na WiiU zrobiłem kilka razy, inne Mariany też a to mnie tak wynudziło że odpuściłem. Może kiedyś wymęczę ale to moja opinia. New Super Mario Bros U Deluxe to fajna gra ale według mnie jest po prostu trudna albo nie mam skilla ale jeżeli lubisz wyzwania to można polecić. Dorzucilbym jeszcze Donkey Konga ale tam poziom też nie należy do najniższych i czasami można się dość zirytować jak coś nie wychodzi kilkanaście razy pod rząd. Cytuj Odnośnik do komentarza
Arikos 0 Opublikowano 10 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2023 4 godziny temu, w_s napisał: @Arikos jeżeli mogę wtrącić swoje 3 grosze ale to tylko moja opinia. Dla mnie osobiście Odyssey był średni i od ponad roku nie mogę go skończyć bo mnie wynudził ale to chyba przez fakt że nie lubię Marianów z otwartym światem. 3D World jeszcze na WiiU zrobiłem kilka razy, inne Mariany też a to mnie tak wynudziło że odpuściłem. Może kiedyś wymęczę ale to moja opinia. New Super Mario Bros U Deluxe to fajna gra ale według mnie jest po prostu trudna albo nie mam skilla ale jeżeli lubisz wyzwania to można polecić. Dorzucilbym jeszcze Donkey Konga ale tam poziom też nie należy do najniższych i czasami można się dość zirytować jak coś nie wychodzi kilkanaście razy pod rząd. Kiedyś lubiłem trudniejsze platformówki - Mario Sunshine, Klonoa psx, ale obecnie lepiej się bawię przy grach mniej wymagających i frustrujących. Cytuj Odnośnik do komentarza
Arikos 0 Opublikowano 11 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2023 Mam pytanie odnośnie Expansion Pass. W sklepach widzę jedynie vouchery normalnego online, jak więc wykupić ową droższą wersję abonamentu? Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 11 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2023 Najlepiej z poziomu konsoli. Jak nie chcesz to pozostaje Ci kupic na tyle duza zdrapke zeby pokrylo zakup drozszej wersji abonamentu. Cytuj Odnośnik do komentarza
snejk04 413 Opublikowano 11 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2023 menu konsoli, ikonka "online" (albo coś podobnego) Cytuj Odnośnik do komentarza
Arikos 0 Opublikowano 11 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2023 A możecie powiedzieć ile ta przyjemność kosztuje? Dopiero rozważam zakup konsoli więc nie mam jak sprawdzić w menu konsoli Cytuj Odnośnik do komentarza
Assassins_78 825 Opublikowano 11 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2023 (edytowane) google : https://www.nintendo.pl/switch/online Edytowane 11 Października 2023 przez Assassins_78 Cytuj Odnośnik do komentarza
Arikos 0 Opublikowano 11 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2023 A nie można wykupić rozszerzonego abonamentu na krótszy okres czasu np na 3 miesiące? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Assassins_78 825 Opublikowano 11 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2023 A widzisz taką opcję ? Odpowiedz sobie sam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faranell 269 Opublikowano 17 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2023 Mam do Was kilka pytań, jako że stałem się posiadaczem Switcha (no, syn się stał ale też pokrzystam) 1. Konsolę po graniu wrzucać w stan uśpienia czy wyłaczać guzikiem na górze? Wrzucam ją do stacji dokującej/ładującej - może tam kosnola sobie cały czas zipować? 2. Jakie gierki polecicie dla starego dziada jak ja - preferowane strategie, rpgi. Jest coś w klimatach Settlersów, jakieć hack&slashe? Ale mówimy tylko o exclusivach, resztę ogrywam na PS5. 3. Fire Emblem - warto się zainteresować? 4. Co polecacie z serii Mario/Luigi - co kupić, aby młody miał dużą frajdę z gry? Wiem, że zaraz premiera nowego Mario, pytanie czy warto sięgnąć po coś starszego? Cytuj Odnośnik do komentarza
beardo0 125 Opublikowano 17 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2023 1. W stan uśpienia. Gdy włożysz ją do docka, to nawet jej całkowicie nie wyłączysz, bo nie ma takiej opcji. 2. Strategie: Fire Emblem, Triangle Strategy, Mario Rabbids, Shin Megami Tensei V. Hack & slashe: Bayonetta 2,3, Bayonetta Origins, Astral Chain 3. Jak najbardziej 4. Mario Odyssey lub Super Mario Wonder. Ewentualnie Luigi's Mansion 3 na Halloween. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 424 Opublikowano 17 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2023 Mając switcha to Odysseya trzeba ograć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 836 Opublikowano 18 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2023 (edytowane) Another Code: Recollection wyjdzie w pudełku? Widzę wersje Digital... Edytowane 18 Października 2023 przez iluck85 Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 18 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2023 Jest we wszelakich sklepach w różnych krajach normalnie. Najtaniej widzę 53 euro. Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 836 Opublikowano 18 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2023 @Dave Czezky Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 482 Opublikowano 18 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2023 Tak sobie gram w Bioshocka na switchu bo skusila mnie promka na cyfre i kuzwa nic sie nie zestarzala ta gra. Na oledziku wyglada wybornie gra sie w miare wygodnie w trybie handheld czlowiek bardzie sie cieszy ze starej gry niz z nowych "hitow". A to jeszcze nietoperek w tym roku jesli nie spapraja od strony technicznej to spedze swieta grajac w Arkham City jak za dawnych lat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 19 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2023 12 godzin temu, kudlaty88 napisał: A to jeszcze nietoperek w tym roku jesli nie spapraja od strony technicznej to spedze swieta grajac w Arkham City jak za dawnych lat Oj tak, też mam chrapkę na tę kolekcję. Oby udało im się to dobrze przenieść. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 19 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2023 City i Knight w zeszłym roku kończyłem na decku i te gry wogole się nie zestarzały, City dalej genialne, Knight dalej wygląda kapitalnie i dalej wkurza batmobil czołg. Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 127 Opublikowano 19 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2023 Dla mnie pass, za dużo dociągania z sieci. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 890 Opublikowano 19 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2023 Miałem o to pytać, to też pass. Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 482 Opublikowano 19 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2023 (edytowane) Kurcze 2023 a ktoś narzeka że pobranie 20-30GB to za dużo i woli odpuścić świetną gre niż poświęcić trochę czasu na zassanie. Dawniej na radiówce pobierało mi w porywach do 2GB/h i chyba nigdy nic nieodpuściłem ze wzgledu na długie pobiernie. Do dzisiaj wspominam tydzień pobierania FF ileśtam żeby go po chwili wywalić z dysku piękne czasy oby nigdy nie wróciły hatfu. Edytowane 19 Października 2023 przez kudlaty88 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi