Skocz do zawartości

Nintendo Switch - temat główny

Featured Replies

Opublikowano

To się wstrzeliłem idealnie, bo jeszcze udało się po starej :cool:

• Odpowiedzi 18,5 tys.
  • Wyświetleń 1,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pograłem w Zeldę pół godziny (ale czas zleciał tak szybko, że miałem wrażenie, że minęło tylko 5 minut  )? Był to sam początek gry, gdy Link wybudza się z wieloletniego snu. Wrażenia?   Na pewno zna

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Mój Słiczerek to istny obieżyświat. Tylko w 2024 r. odwiedził m.in. Francję, Włochy, Norwegię, Grecję... Za kilka tygodni będzie mi towarzyszył w Miami.   Przyda mu się nieco ciepła po arktycznym c

• zdrowywariat
    zdrowywariat

No ale brak znajomych to nie wina Nintendo.

Opublikowano

Wczoraj w x-komie był biały za 1449zł z kodem jakimś rabatowym

Opublikowano

3D w N3DSXL byl spoko i ja gram z wlaczonym zawsze. Sam bym chcial po prostu mocniejszego Switcha z OLEDem. Tylko i az tyle. Pelna kompatybilnosc z obecnym modelem i przebudowany eShop bo takiego beznadziejnego sklepu nie miala nigdy zadna konsola. Pierwsze wersje PSN byly bardziej user friendly niz to co jest teraz u Nintendo.

Opublikowano
2 godziny temu, number_nine napisał:

Brak oleda będzie potężnym krokiem wstecz i bronienie tego to jakiś żart. Słusznie ktoś zauważył, że Vita miała taki ekran 13 lat temu. Więcej niż ma typowy posiadacz słicza lol. To niby za bardzo podnosi koszty, ale inne zbędne bajery już nie, jak chociażby czujniki w joy-conach, które co prawda są zajebistym dodatkiem, ale korzysta z tego 5 gier na krzyż. Tak samo było z ekranem 3dsa, gdzie znaczna większość graczy wyłączała ten efekt 3d wpizdu bo dostawali zeza 

Nikt tego nie broni, też bym chciał OLEDa, ale bądźmy realistami xD

Opublikowano

Brak oleda nieśmieszny żart aż się odechciewa kupować taki sprzęt w tych czasach 

Opublikowano

Nie no oledzik musi być, tak samo by gierki od Nintendo tak jak teraz całe były na nośniku, przynajmniej to u mnie powoduje że w odróżnieniu od reszty czuję ten fajny konsolowy pudełkowy Vibe czasów kiedyś to było 

Edytowane przez Daffy

Opublikowano
19 minut temu, Daffy napisał:

Nie no oledzik musi być, tak samo by gierki od Nintendo tak jak teraz całe były na nośniku, przynajmniej to u mnie powoduje że w odróżnieniu od reszty czuję ten fajny konsolowy pudełkowy Vibe czasów kiedyś to było 

Fizyczne gierki to jest jedyny powód dla którego jeszcze używam ten sprzęt. Fajny konsolowy vibe jak za dawnych lat, instalacja gierki to pare sekund. 

Opublikowano

Jak akurat nie ma patcha a często to się zdarza to wkładasz I grasz, zero instalki. To dalej musi być, a nie że pół gry dociągamy z netu

Opublikowano

Ci tu o OLEDzie na start NS2 marzą, a ja się pytam, czy na premierę będzie obsługa BT :reggie:

Opublikowano

Ciekawe czy będę mógł wiadomość tekstowa wysłać do pupcia by skończył marszczyć do zada zeldy

Opublikowano

To na switchu 10 taka tajemna technologia wysyłania wiadomości tekstowych :nosacz3:

Opublikowano

Switch to jedyna konsola, przy której nie czuję się jak klaun kupując gierki w pudełku i mam nadzieję, że następca tego nie zmieni :/

Opublikowano

Ciekawe czy dalej będzie trzeba wstukiwać 12 cyfrowy/literowy kodzik, żeby wysłać zaproszenie, Nintendo to jednak stan umysłu, ale przynajmniej umieją w gierki, to co dla zagrajmera powinno być najważniejsze :)

Opublikowano

Mam nadzieję, że na nowej konsoli nintendo będzie istniała tylko możliwość włączenia gry.

Opublikowano
16 godzin temu, zdrowywariat napisał:

Nikt tego nie broni, też bym chciał OLEDa, ale bądźmy realistami xD

co jest nierealnego w użyciu technologii obecnej w innych urządzeniach od kilku/nastu lat? W tym w obecnej konsoli N? Przecież to nie jest kwestia kosztów, bo inaczej nie wydawaliby rewizji Switcha ile, 200zl drożej na premierę? A tam nie tylko ekran wymienili 

Opublikowano
25 minut temu, number_nine napisał:

co jest nierealnego w użyciu technologii obecnej w innych urządzeniach od kilku/nastu lat? W tym w obecnej konsoli N? Przecież to nie jest kwestia kosztów, bo inaczej nie wydawaliby rewizji Switcha ile, 200zl drożej na premierę? A tam nie tylko ekran wymienili 

To jest Nintendo, będą celować w cenę, za którą rodzic kupi dziecku konsolę i na której będą jeszcze chcieli dobrze zarobić. Nawet czata nie było normalnego na Switchu, dlatego chui ich tam wie. W gry i innowacje umieją, ale z pozostałymi aspektami to różnie u nich bywa i nie zdziwię się jak odjebią w 2024 roku numer z LCD xD

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano

No przecież wiedzą że zrobią później z oledem i 90% kupi drugi raz i $ się będzie zgadzał. Najważniejsze żeby wsteczna była i konto się dało przenieść. 

Opublikowano

Dokładnie, brak oleda to będzie zwykły skok na hajs z późniejszej rewizji. Sprawdzona taktyka żeby 2 razy sprzedać tę samą konsolę. A niektórzy tutaj wyobrażają sobie że w Nintendo trwa heroiczna walka o balans pomiędzy bebechami, ekranem, wydajnością i czasem na baterii :kekw:

Edytowane przez jimmyyy8

Opublikowano
1 godzinę temu, Ukukuki napisał:

Nawet jak coś będzie to nie zapowiedzą tak wcześnie.

Dokładnie - zapowiedzą ze 3 msc przed premierą żeby doić na S1 jak najdłużej. Wiadomo, że w momencie zapowiedzi sprzedaż stanie bo wszyscy będą czekać na następcę

Opublikowano

W wcześniejsza zapowiedź niż na styczniowym directcie nie wierzę 

Opublikowano
18 minut temu, XM. napisał:

Wiadomo, że w momencie zapowiedzi sprzedaż stanie bo wszyscy będą czekać na następcę

Tak mi się tylko skojarzyło bo oczywiście, że sprzedaż zmaleje jak ogłoszą nową konsole ale moje ulubione komentarze w internecie to są jak ludzie czekają 5 lat na Switcha Pro a teraz to już po prostu na następną :niki:

Opublikowano

Ploty o rychłej premierze nowego Switcha się powtarzają od kiedy Switch wyszedł mdr.

Serio podziwiam ludzi którzy w tym temacie od siedmiu lat regularnie piszą "już niedługo nowy silniejszy Switch, na pewno będzie A, B i C", i nigdy nic z tego się kompletnie nie dzieje, w ogóle nic to co tutaj wypisują nie ma nigdy wspólnego z rzeczywistością, ale nie pozwalają żeby to uderzyło w ich pewność siebie jak za dwa miesiące wyskakują znowu. Sobie wymyślą i bach, zawsze leci kilka stron każdego eksperckiej opinii o tym co tam sobie wymyślili, jakie to Nintendo złe że śmieli to zrobić, w ich wyobraźni.