Basior 1 061 Opublikowano 4 Stycznia Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia Niby tylko predict, ale... Ja chcę wsteczną. Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 692 Opublikowano 8 Stycznia Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia Te monetki na obniżanie cen gier w sklepie Nintendo to się sumują jakoś? Jakieś inne benefity (oprócz wygody) z korzystania tylko cyfrowo? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 341 Opublikowano 8 Stycznia Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 16 minut temu, drozdu7 napisał: Te monetki na obniżanie cen gier w sklepie Nintendo to się sumują jakoś? Złote monetki możesz sobie ciułać (chyba mają jakiś termin ważności, ale to nie wiem) i później wykorzystać całościowo do zniżki. Uskładałem sobie niedawno z 250 monetek, przy zakupie obniżyło mi to cenę o niecałe 14zł - zawsze coś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Badus 271 Opublikowano 8 Stycznia Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia Za platynowe można kupować pierdoły ze sklepiku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 424 Opublikowano 8 Stycznia Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2 godziny temu, drozdu7 napisał: Te monetki na obniżanie cen gier w sklepie Nintendo to się sumują jakoś? Jakieś inne benefity (oprócz wygody) z korzystania tylko cyfrowo? zaloguj się na https://my.nintendo.com masz pkt i ich termin ważności dodatkowo możesz sobie zbierać srebrne monetki na pierdoły z ich sklepiku Cytuj Odnośnik do komentarza
ThePatrickyo 47 Opublikowano 8 Stycznia Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia Ciekawy zbieg okoliczności, bo właśnie wczoraj szukałem informacji na temat tych monetek - odebrałem sobie coinsy za fizyczną kopię Super Mario RPG, ale za Zeldę BoTW już nie mogłem. To prawda, że gra musi mieć maksymalnie rok od premiery, żeby można było zebrać coinsy za nią? Strasznie słabe jeżeli tak, zwłaszcza że jestem pierwszym właścicielem mojego egzemplarza A do tych srebrnych trzeba mieć Nintendo Switch Online, dobrze zrozumiałem? Trzeba będzie sobie wykupić, bo coś tam mam nazbierane Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 890 Opublikowano 8 Stycznia Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia No słaba zagrywka ale w stylu korpo Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 341 Opublikowano 8 Stycznia Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia Godzinę temu, ThePatrickyo napisał: Ciekawy zbieg okoliczności, bo właśnie wczoraj szukałem informacji na temat tych monetek - odebrałem sobie coinsy za fizyczną kopię Super Mario RPG, ale za Zeldę BoTW już nie mogłem. To prawda, że gra musi mieć maksymalnie rok od premiery, żeby można było zebrać coinsy za nią? Strasznie słabe jeżeli tak, zwłaszcza że jestem pierwszym właścicielem mojego egzemplarza Nie pamiętam jak długo są ważne coinsy na cartach, ale tak - mają datę ważności. Też z dwóch gierek nie mogłem odebrać bo się przeterminowały i było mi wtedy bardzo smutno Cyfra dostaje od razu przy zakupie złote monetki. Nic nie sugeruję, ale widzicie różnicę? Cytuj Odnośnik do komentarza
ThePatrickyo 47 Opublikowano 8 Stycznia Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 3 minuty temu, Bzduras napisał: Nie pamiętam jak długo są ważne coinsy na cartach, ale tak - mają datę ważności. Też z dwóch gierek nie mogłem odebrać bo się przeterminowały i było mi wtedy bardzo smutno Cyfra dostaje od razu przy zakupie złote monetki. Nic nie sugeruję, ale widzicie różnicę? Nie dość, że od razu, to jeszcze dużo więcej...taka to sprawiedliwość. Co nie zmienia faktu, że nadal jak mogę kupić grę w pudełku, to kupię grę w pudełku Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 127 Opublikowano 8 Stycznia Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia Kupujesz 2 sztuki, w pudełku dla folii a cyfre dla monetek i jeden problem mniej w życiu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 424 Opublikowano 8 Stycznia Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 1 godzinę temu, ThePatrickyo napisał: A do tych srebrnych trzeba mieć Nintendo Switch Online, dobrze zrozumiałem? nie trzeba normalnie sobie zbierasz srebrne Te złote to co prawda jakieś drobne ale zawsze coś się uzbiera. Ja np kupuje tylko nowe pudła i zgadzam się że to chujowe z ich strony że w takim przypadku punkcików się nie dostaje. Cytuj Odnośnik do komentarza
ThePatrickyo 47 Opublikowano 8 Stycznia Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 8 minut temu, messer88 napisał: nie trzeba normalnie sobie zbierasz srebrne Hmm to sprawdzę jeszcze raz, ale miałem wrażenie, że bez subskrypcji nie mogłem ich wykorzystać w sklepie Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 424 Opublikowano 8 Stycznia Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia Jeśli chodzi o jakieś awatary itp to tak nie da się bez online. Tylko fizyczne itemy możesz za nie zamawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza
ThePatrickyo 47 Opublikowano 8 Stycznia Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia A no właśnie, a ja chciałem awatara...to wszystko jasne, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 692 Opublikowano 8 Stycznia Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 49 minut temu, Bzduras napisał: Cyfra dostaje od razu przy zakupie złote monetki. Nic nie sugeruję, ale widzicie różnicę? No ja tam sentymentalny nie jeste i nie wybiegam 15 lat do przodu więc myślę o przerzuceniu się na cyfrę (wszak na Xboxie i Plejce jestem all digital) Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 424 Opublikowano 8 Stycznia Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 4 minuty temu, ThePatrickyo napisał: A no właśnie, a ja chciałem awatara...to wszystko jasne, dzięki Jakbyś chciał spróbować z trialem online to też nie działa wtedy Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 341 Opublikowano 8 Stycznia Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 12 minut temu, messer88 napisał: Jeśli chodzi o jakieś awatary itp to tak nie da się bez online. Tylko fizyczne itemy możesz za nie zamawiać. Co Ty dupisz, mam od groma avatarów za platynowe monetki. Na konsoli wybierasz w menu głównym aplikację My Nintendo czy jak ta czerwona ikonka obok eShopu się zwie i wymieniasz. Cytuj Odnośnik do komentarza
ThePatrickyo 47 Opublikowano 8 Stycznia Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 12 minut temu, messer88 napisał: Jakbyś chciał spróbować z trialem online to też nie działa wtedy Ostatni raz miałem wykupiony na premierę F-Zero 99, potem po miesiącu mi wygasło i tak jakoś nie potrzebuję póki co. Na Switchu głównie pogrywam w gry single player i w zupełności mi to wystarcza Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 424 Opublikowano 8 Stycznia Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 31 minut temu, Bzduras napisał: Co Ty dupisz, mam od groma avatarów za platynowe monetki. Na konsoli wybierasz w menu głównym aplikację My Nintendo czy jak ta czerwona ikonka obok eShopu się zwie i wymieniasz. Chciałem raz jakiś z zeldy i darło ryja o online. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 341 Opublikowano 8 Stycznia Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia A, ja online mam wykupione w rodzince i może dlatego działa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mari4n 401 Opublikowano 9 Stycznia Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia Złote monetki za grę na karcie można zgarnąć w przeciągu dwóch lat od jej premiery. Jeśli dobrze pamiętam to są ważne przez pół roku, ale mogę się mylić. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 234 Opublikowano 12 Stycznia Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia (edytowane) Najlepiej sprzedające się gry w historii Japonii . W top 25 2 gry na PSP, reszta to Nintendo. Animal Crossing myślę, że dopije do miejsca pierwszego jeszcze :). Edytowane 12 Stycznia przez KrYcHu_89 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 341 Opublikowano 12 Stycznia Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia Na liście Tetris i żadnego Final Fantasy? Byłem przekonany, że któreś starsze (z ery PSX-PS2) po prostu musi tam być, ale chinole jak widać wolą bawić się klockiem zamiast tarmosić żelka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 292 Opublikowano 12 Stycznia Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia Zawsze wiedziałem że nintendo króluje u chinoli ale myślałem że starsze sonki jednak sobie radziły równie dobrze. Niezła januszerka Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 12 Stycznia Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia Najbardziej bolą te goovno poksy ery switcha w zestawieniu Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi