Butt 3 423 Opublikowano 12 Stycznia Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia Switch to potęga, żadna plejka mu nie sięga. No ale faktycznie, z tymi pokemonami mogli by się tak nie obnosić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 292 Opublikowano 12 Stycznia Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia Pokemony to tam chuy ale ten obsrany mario kart ugh 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 234 Opublikowano 12 Stycznia Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia Finali jest sporo w top 100, ale najwyżej Final VII dopiero 34, DQ są wyżej https://sites.google.com/site/gamedatalibrary/ Mindfuck, że Zelda najwyżej 99 xD. Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 14 Stycznia Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia można gdzieś, jakoś na konsoli zobaczyć ile mamy nabite godzin w danym tytule? serio, nie można ustawić żadnego themu, tapety tylko białe albo czarne tło? gdzieś coś czytałem, że trzeba specjalne programy wgrywać do zmiany tapety!? Xd na jakich ustawieniach obrazu gracie? Vivid czy standard? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rozi 564 Opublikowano 14 Stycznia Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 20 minut temu, Słupek napisał: można gdzieś, jakoś na konsoli zobaczyć ile mamy nabite godzin w danym tytule? Po wejściu na swój profil masz listę gier z liczbą godzin. Ale pokazuje dopiero po 10 dniach od pierwszego włączenia gry. 21 minut temu, Słupek napisał: serio, nie można ustawić żadnego themu, tapety tylko białe albo czarne tło? gdzieś coś czytałem, że trzeba specjalne programy wgrywać do zmiany tapety!? Xd Nie da się ustawić tapet A gram na ustawieniach Vivid. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
BRY@N 1 407 Opublikowano 14 Stycznia Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia Myślałem, że na psn jest słabo jak nie możesz kupić gry która miałeś w plusie ale na switchu jest jeszcze lepiej. Nie mogę pobrać Tetris 99 bo już kiedyś było pobierane przez inne konto na konsoli Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 836 Opublikowano 17 Stycznia Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia Nie dam 200zl za zbędne online na konsoli Nintendo. Ale te Golden Sun’y co dziś wyszły mogliby wydać w boxie…. Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 18 Stycznia Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia Jak myślicie ile mógłby być wart Switch v1 z Pro Controllerem, a na dysku mający Splatoon 2, Super Bomberman R, DLC do Breath of The Wild, DLC do Xenoblade 3 i DLC do Mario Kart 8 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 18 Stycznia Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 127 Opublikowano 18 Stycznia Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 14 minut temu, Daffy napisał: Pomijając proporcje to fajne te kolorki ale tak jak ktoś napisał w temacie Steam Decka, kontrast jest bardzo wysoki (do tego 600 nitsów bez HDRa) dla jednych to zaleta, dla innych wygląda nienaturalnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 692 Opublikowano 18 Stycznia Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia @Daffy co to za nakładki masz na Switchu? Pomagają coś, bo przyznam że wczoraj ponad godzina grania w pozycji leżącej i łapy cierpły okrutnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 18 Stycznia Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia Fota z reddita, ja nic nie mam na switchu Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 479 Opublikowano 18 Stycznia Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia @drozdu7 skull & co gripcase oled. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ThePatrickyo 47 Opublikowano 18 Stycznia Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia Switch OLED tak rozpieszcza moje oczy, że nie wyobrażam sobie, żeby następca nie posiadał takiego ekranu. Będę czekał, dopóki takiego nie wypuszczą Cytuj Odnośnik do komentarza
BRY@N 1 407 Opublikowano 18 Stycznia Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 34 minuty temu, drozdu7 napisał: @Daffy co to za nakładki masz na Switchu? Pomagają coś, bo przyznam że wczoraj ponad godzina grania w pozycji leżącej i łapy cierpły okrutnie Ja mam takiego gripa i szczerze to dla mnie dużo lepiej się z tym gra, lepiej leży w łapach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 890 Opublikowano 18 Stycznia Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2 godziny temu, funditto napisał: Jak myślicie ile mógłby być wart Switch v1 z Pro Controllerem, a na dysku mający Splatoon 2, Super Bomberman R, DLC do Breath of The Wild, DLC do Xenoblade 3 i DLC do Mario Kart 8 Za te gry przypisane do innego konta nikt ci raczej ekstra nie dopłaci. Ja Switcha V1 za 850 zł i masą gierek na konsoli sprzedawałem miesiącami. Konsola w bardzo dobrym stanie bez rys. Za dodatkowy kontroler nikt ci raczej nie będzie chciał dopłacić bo w tym przedziale są już używane oledy. Już nie mówiąc o V2 za mniej. 1 godzinę temu, GearsUp napisał: Pomijając proporcje to fajne te kolorki ale tak jak ktoś napisał w temacie Steam Decka, kontrast jest bardzo wysoki (do tego 600 nitsów bez HDRa) dla jednych to zaleta, dla innych wygląda nienaturalnie. Kontrast i podświetlenie można zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 127 Opublikowano 18 Stycznia Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 1 minutę temu, Ukukuki napisał: Za te gry przypisane do innego konta nikt ci raczej ekstra nie dopłaci. Ja Switcha V1 za 850 zł i masą gierek na konsoli sprzedawałem miesiącami. Konsola w bardzo dobrym stanie bez rys. Za dodatkowy kontroler nikt ci raczej nie będzie chciał dopłacić bo w tym przedziale są już używane oledy. Już nie mówiąc o V2 za mniej. Kontrast i podświetlenie można zmienić. To nie jest tak. Jak monitor ma załóżmy 1000 nitsów to nawet jak obniżysz brightness to obraz nie będzie wyglądał tak samo jak na tym samym monitorze z 500 nitsami z podniesionym brightness. Bawiłem się kontrastem i poziomem jasności SD długo i pewnych rzeczy po prostu nie da się skalibrować tak jakbyśmy chcieli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 18 Stycznia Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia A jak byśmy chcieli? Przecież OLED decka jest lepszy pod każdym względem niż Switcha Do tego ten screen ma pewnie Golden sun na decku odpalony bez tego filtra imitującego kolory GB advance czego na Switchu nie zrobisz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 19 Stycznia Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia Another Code Recollection 72 na Meta. Liczylem na troche wiecej bo gra mnie zaciekawila ale bardzo zle nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 19 Stycznia Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia Bardzo rozbieżne recenzje. Nawet te negatywne - jedne mówią, że słabo, to dobry remake po prostu nieciekawej gry, a inne mówią, że słabo, bo ten remake zmienił to co było dobre w dobrej grze. Dla mnie wygląda na to samo, czym było na NDS - grą, która po pierwsze ma ładną okładkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 037 Opublikowano 19 Stycznia Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia Another Code robił wrażenie jako jedna z pierwszych gier na NDS, gdzie fajnie wykorzystywał unikalny wtedy gimnick konsoli. Typu składanie jej żeby odcisnąć pieczątkę. Poza tym to była taka sobie giereczka, wtedy takie 7. Wiadomo, że przygodówki się mało starzeją, ale Another Code to taka trzecia liga point and clicków. Ocena 7 to i tak aż za dobra nota. Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 836 Opublikowano 19 Stycznia Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia Tam nie ma ani wybitnej fabuły, ale historia też nie usypia. Jak wyżej, gra robiła robotę bajerami w DS- ekran czy mikrofon. Tutaj ekran dotykowy nie jest wykorzystany w pełni. Dla Amerykanów ok, bo nie mieli tego na DS. Ja tam kupiłem typowo na półkę, bo i tak nie stanieje do poziomu 99zł, więc kupiłem dzisiaj day one. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wania 8 Opublikowano 20 Stycznia Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia W dniu 9.01.2024 o 11:12, Mari4n napisał: Złote monetki za grę na karcie można zgarnąć w przeciągu dwóch lat od jej premiery. Jeśli dobrze pamiętam to są ważne przez pół roku, ale mogę się mylić. To jak w koncu jest z tymi zlotymi monetamk? Moge je dostac za gre kupiona na karcie/kartridżu czy tylko za gry z eshopu? Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 424 Opublikowano 20 Stycznia Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2 godziny temu, Wania napisał: Moge je dostac za gre kupiona na karcie Tak w przypadku gier nowych z tym że nawet jak kupisz nową powiedzmy Zeldę BoTW to punktów już nie odbierzesz - da się tylko rok lub dwa od premiery gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wania 8 Opublikowano 20 Stycznia Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia Ok a jak to zrobic? Mam nowego mario wonder i nowa zelde, instaluje gre i gdzie tego szukac na me.nintendo.com? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi