Daffy 10 530 Opublikowano 13 Lutego Udostępnij Opublikowano 13 Lutego Pyoro zabrał głos, a to od jakiegoś czasu najlepszy leaker Nintendo. Tak więc będzie Direct popierdolka ale to też daje pewność że switch2 showcase jest już za rogiem Cytuj Odnośnik do komentarza
roivas 41 Opublikowano 14 Lutego Udostępnij Opublikowano 14 Lutego Napisałem parę zdań o Switchu 2 jesli to kogoś interesuje, to mój debiut blogerski;) https://www.ppe.pl/blog/4732/336132/nintendo-switch-2-nigdy-nie-powstanie.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 692 Opublikowano 14 Lutego Udostępnij Opublikowano 14 Lutego Wszystko jedno jak będzie się nazywała ich nowa konsola, jeśli tylko będzie wstecznie kompatybilna Cytuj Odnośnik do komentarza
roivas 41 Opublikowano 14 Lutego Udostępnij Opublikowano 14 Lutego Godzinę temu, drozdu7 napisał: Wszystko jedno jak będzie się nazywała ich nowa konsola, jeśli tylko będzie wstecznie kompatybilna Raczej będzie. Ale mnie bardziej interesuje, czy będzie miła coś nowego do zaoferowania. Mam Switcha i mogę na nim pograć kiedy chcę. Do niedawna myślałem tak samo, ale w sumie wolałbym nawet kosztem braku kompatybilności jakieś zaskoczenie. Wcale mnie Switch nie porwał jak niektórych. Spodziewałem się rozwinięcia idei wspólnego przenośnego grania, a jakoś to umarło jak 3D w 3Dsie. Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 133 Opublikowano 14 Lutego Udostępnij Opublikowano 14 Lutego Miliony plotek z jednego powodu - kto będzie najbliżej prawdy zostanie uznany za nYbardZIej WiaRygOdnego LeaKera więc stawka jest spora. Jeżeli jesteś content creatorem to wręcz powinieneś się podzielić światu swoimi doniesieniami bez względu czy są wymyślone czy nie dlatego ja się dystansuję do tego ile tylko się da aczkolwiek docierają do mnie różne rewelacje. Za najciekawszą uważam tę, że podobno Switch 2 będzie miał ENHANCED Backwards Compatibility cokolwiek by to znaczyło. Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 133 Opublikowano 14 Lutego Udostępnij Opublikowano 14 Lutego Ach te przekupione recenzje na Nintendo Life Mario vs Donkey inb4 Paolo Cytat Skoro dali 7/10 to realna ocena tej gry to 5/10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 14 Lutego Udostępnij Opublikowano 14 Lutego To ma być coś zwracającego uwagę? Ile gier wychodzi rocznie które mają 7/10... albo wyżej. Na Nintendo Life w tym roku jest ich już piętnaście, a jest powolny okres i połowa lutego. Swoją drogą to ta stronka dowodzi koneserstwa switchowców, wiele niszowych perełek ze wszelkich gatunków recenzują, często jako jedni z jedynych albo nawet chyba jedyni w internecie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 887 Opublikowano 15 Lutego Udostępnij Opublikowano 15 Lutego To gra to już na GBA było mocne 7. Cytuj Odnośnik do komentarza
ThePatrickyo 47 Opublikowano 15 Lutego Udostępnij Opublikowano 15 Lutego A ja właśnie sobie pobrałem wczoraj demko z ciekawości i muszę przyznać, że się dobrze bawiłem. W wersję na GBA nie grałem, aczkolwiek tutaj nadal jest ten staroszkolny handheldowy vibe, który mi się podoba. Tak do rozerwania się na kilkanaście minut w sam raz Cytuj Odnośnik do komentarza
Izaa1 0 Opublikowano 16 Lutego Udostępnij Opublikowano 16 Lutego Witam. Mam pytanie czy ktoś byłby w stanie polecić grę typową przygodówke z angielskimi napisami i dubbingiem w wersji pudełkowej na konsole Switch Lite? Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 630 Opublikowano 16 Lutego Udostępnij Opublikowano 16 Lutego (edytowane) 1 godzinę temu, Izaa1 napisał: Witam. Mam pytanie czy ktoś byłby w stanie polecić grę typową przygodówke z angielskimi napisami i dubbingiem w wersji pudełkowej na konsole Switch Lite? Return to Monkey Island ? ah tylko z wersją pudełkową może być problem trochę Edytowane 16 Lutego przez Szermac Cytuj Odnośnik do komentarza
Izaa1 0 Opublikowano 16 Lutego Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2 minuty temu, Szermac napisał: Return to Monkey Island ? Niestety jest niedostępna pudełkowa wersja przynajmniej w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Beelzeboss 308 Opublikowano 16 Lutego Udostępnij Opublikowano 16 Lutego Shit partner direct :| Cytuj Odnośnik do komentarza
Nyu 747 Opublikowano 16 Lutego Udostępnij Opublikowano 16 Lutego RETRO TO PARTNER Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 061 Opublikowano 16 Lutego Udostępnij Opublikowano 16 Lutego Xd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 234 Opublikowano 16 Lutego Udostępnij Opublikowano 16 Lutego Lineup growy Nintendo na 2024 zapowiada się na poziom roku 2016, czyli poziom bardzo płaskiej podłogi :/. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 292 Opublikowano 16 Lutego Udostępnij Opublikowano 16 Lutego Przesunięcie premiery konsoli która nawet nie została jeszcze zapowiedziana? Oke 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 234 Opublikowano 16 Lutego Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 4 minuty temu, Pupcio napisał: Przesunięcie premiery konsoli która nawet nie została jeszcze zapowiedziana? Oke takie czasy Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 887 Opublikowano 16 Lutego Udostępnij Opublikowano 16 Lutego To może w tym roku Switch Lite Oled Cytuj Odnośnik do komentarza
Badus 271 Opublikowano 16 Lutego Udostępnij Opublikowano 16 Lutego (edytowane) Nie liczyłbym na to. Prędzej początek przestawiania linii produkcyjnych na NS2. Muszą mieć jakiś problem skoro odpuszczają sezon świąteczny z nową konsolą. Edytowane 16 Lutego przez Badus Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 887 Opublikowano 16 Lutego Udostępnij Opublikowano 16 Lutego Problem wysokiej sprzedaży obecnego modelu xD 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 292 Opublikowano 16 Lutego Udostępnij Opublikowano 16 Lutego Taki lite oled byłby spoko bo ten obecny to Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 887 Opublikowano 16 Lutego Udostępnij Opublikowano 16 Lutego Nie jest taki zły, ja na swoim dalej gram pomimo posiadania OLEDa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 16 Lutego Udostępnij Opublikowano 16 Lutego Xddddd Ci sami leakerzy już 45 razy zwiastowali szybką premierę switcha pro i twierdzili że rok temu w Kolonii za zamkniętymi drzwiami Nintendo pokazywało tech dema z nextgena. Ci sami też twierdzili że nawet rozpoczęła się produkcja nowej konsoli by na premierę nie było powtórki z sytuacji z PS5 Przypominam: W dniu 6.02.2024 o 10:45, Daffy napisał: The existing Switch will be Nintendo's "main business" heading into 2024, President Shuntaro Furukawa said on a conference call after the earnings report. The company's plan for the next fiscal year will be shared at its next earnings briefing, he added. Spotkanie z inwestorami są kwartalne czyli co, do czasu kolejnego czyli do kwietnia/maja dowiemy się pierwszych informacji o switch2? W maju na spotkaniu określa plany na następny rok fiskalny więc pewnie wtedy już będzie wiadomo co i jak. Do tego czasu to wróżenie z fusów z nadzieją że po drodze jednak na spontanie wleci przynajmniej zwiastun lub zapowiedź czegoś z nowej konsoli. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 887 Opublikowano 16 Lutego Udostępnij Opublikowano 16 Lutego No zwłaszcza ,że Nintendo jest mocno hermetyczne i tam jak się wakat zwalnia to jest spora szansa ,że komuś się zmarło xd więc i o wycieki trudno. SMB z 1985 tworzyło 5 osób, przy Wonder 4 pracowników z tej 5 dalej pracowało. No niesamowita firma 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi