Opublikowano 11 października 20231 r A nie można wykupić rozszerzonego abonamentu na krótszy okres czasu np na 3 miesiące?
Opublikowano 17 października 20231 r Mam od kilku dni switcha lite. Ogrywając Metroid Prime zauważam że prawa gałka się czasem blokuje przy ruchu w lewo, co skutkuje brakiem ruchu kamery w zadanym kierunku lub jego skokowym/wolnym ruchem. Da się temu jakoś zaradzić? Konsolka jest używana kupiona za 500 ,miała mi chwilę potowarzyszyć,ale zdołała mnie do siebie przekonać i chciałbym ją zostawić sobie. Jakieś serwisy się tym zajmują wiecie może?
Opublikowano 17 października 20231 r Mam do Was kilka pytań, jako że stałem się posiadaczem Switcha (no, syn się stał ale też pokrzystam) 1. Konsolę po graniu wrzucać w stan uśpienia czy wyłaczać guzikiem na górze? Wrzucam ją do stacji dokującej/ładującej - może tam kosnola sobie cały czas zipować? 2. Jakie gierki polecicie dla starego dziada jak ja - preferowane strategie, rpgi. Jest coś w klimatach Settlersów, jakieć hack&slashe? Ale mówimy tylko o exclusivach, resztę ogrywam na PS5. 3. Fire Emblem - warto się zainteresować? 4. Co polecacie z serii Mario/Luigi - co kupić, aby młody miał dużą frajdę z gry? Wiem, że zaraz premiera nowego Mario, pytanie czy warto sięgnąć po coś starszego?
Opublikowano 17 października 20231 r 1. W stan uśpienia. Gdy włożysz ją do docka, to nawet jej całkowicie nie wyłączysz, bo nie ma takiej opcji. 2. Strategie: Fire Emblem, Triangle Strategy, Mario Rabbids, Shin Megami Tensei V. Hack & slashe: Bayonetta 2,3, Bayonetta Origins, Astral Chain 3. Jak najbardziej 4. Mario Odyssey lub Super Mario Wonder. Ewentualnie Luigi's Mansion 3 na Halloween.
Opublikowano 18 października 20231 r Another Code: Recollection wyjdzie w pudełku? Widzę wersje Digital... Edytowane 18 października 20231 r przez iluck85
Opublikowano 18 października 20231 r Jest we wszelakich sklepach w różnych krajach normalnie. Najtaniej widzę 53 euro.
Opublikowano 18 października 20231 r Tak sobie gram w Bioshocka na switchu bo skusila mnie promka na cyfre i kuzwa nic sie nie zestarzala ta gra. Na oledziku wyglada wybornie gra sie w miare wygodnie w trybie handheld czlowiek bardzie sie cieszy ze starej gry niz z nowych "hitow". A to jeszcze nietoperek w tym roku jesli nie spapraja od strony technicznej to spedze swieta grajac w Arkham City jak za dawnych lat
Opublikowano 19 października 20231 r 12 godzin temu, kudlaty88 napisał: A to jeszcze nietoperek w tym roku jesli nie spapraja od strony technicznej to spedze swieta grajac w Arkham City jak za dawnych lat Oj tak, też mam chrapkę na tę kolekcję. Oby udało im się to dobrze przenieść.
Opublikowano 19 października 20231 r City i Knight w zeszłym roku kończyłem na decku i te gry wogole się nie zestarzały, City dalej genialne, Knight dalej wygląda kapitalnie i dalej wkurza batmobil czołg.
Opublikowano 19 października 20231 r Kurcze 2023 a ktoś narzeka że pobranie 20-30GB to za dużo i woli odpuścić świetną gre niż poświęcić trochę czasu na zassanie. Dawniej na radiówce pobierało mi w porywach do 2GB/h i chyba nigdy nic nieodpuściłem ze wzgledu na długie pobiernie. Do dzisiaj wspominam tydzień pobierania FF ileśtam żeby go po chwili wywalić z dysku piękne czasy oby nigdy nie wróciły hatfu. Edytowane 19 października 20231 r przez kudlaty88
Opublikowano 19 października 20231 r To nie chodzi o pobieranie tylko wywalone mam na takie gówniane fizyczne wydanie, lepiej w takim wypadku brać cyfrę niż pierdzielić się z kartridżem na którym nie ma gry.
Opublikowano 19 października 20231 r 3 godziny temu, Ukukuki napisał: To nie chodzi o pobieranie tylko wywalone mam na takie gówniane fizyczne wydanie, lepiej w takim wypadku brać cyfrę niż pierdzielić się z kartridżem na którym nie ma gry. A to w tym wypadku w pełni się zgadzam,pisząc o Batmanie na myśli właśnie miałem cyfre, nie dokońca się dogadaliśmy bo niezrozumiałem XD
Opublikowano 23 października 20231 r Polecicie jakiś dock do switcha? Czy nie kombinować i brać oryginalny?
Opublikowano 24 października 20231 r 9 godzin temu, mushabelly napisał: Polecicie jakiś dock do switcha? Czy nie kombinować i brać oryginalny? Oryginalny
Opublikowano 24 października 20231 r 13 godzin temu, mushabelly napisał: Polecicie jakiś dock do switcha? Czy nie kombinować i brać oryginalny? Zależy jaki model. Jak masz V1 czy V2 jest tego więcej. Sam mam parę kompletów DOCK + ORYGINALNA ładowarka do sprzedania ale nie działają z OLEDem.
Opublikowano 24 października 20231 r Powitać. Pytanie mam do obeznanych, podłączał ktoś switcha lite do tv,widzę,że są takie przejściówki. Tylko teraz się zastanawiam jak to zrobić,żeby dodatkowo zesparowac pada z ps5 z switchem by komfortowo grać. Wiem że jest adapter od 8bitdo ale go też się podpina do switcha po USB c. Więc tak na mój chłopski rozum kombinuje że potrzebna była by przejściówka z USB C na USB A i USB C. W USB A adapter by sparować pada,a w USB C ta przejściówka na tv. Zabangla to ekoledzy?
Opublikowano 24 października 20231 r Godzinę temu, Szajka napisał: Powitać. Pytanie mam do obeznanych, podłączał ktoś switcha lite do tv,widzę,że są takie przejściówki. Tylko teraz się zastanawiam jak to zrobić,żeby dodatkowo zesparowac pada z ps5 z switchem by komfortowo grać. Wiem że jest adapter od 8bitdo ale go też się podpina do switcha po USB c. Więc tak na mój chłopski rozum kombinuje że potrzebna była by przejściówka z USB C na USB A i USB C. W USB A adapter by sparować pada,a w USB C ta przejściówka na tv. Zabangla to ekoledzy? Źle patrzysz, on podpina zwykłego Switcha pod TV. Lite nie ma wyprowadzenia sygnału wideo na USB C, nie da się go podłączyć pod TV.
Opublikowano 24 października 20231 r Godzinę temu, Ukukuki napisał: Źle patrzysz, on podpina zwykłego Switcha pod TV. Lite nie ma wyprowadzenia sygnału wideo na USB C, nie da się go podłączyć pod TV. Mosz recht synek.
Opublikowano 26 października 20231 r Miałem brać ten Hori Split Pad Pro ale poczytałem opinie i kurcze jest trochę negatywnych i nie wiem czy to tylko takie marudy żeby marudzić. Wczoraj próbowałem zagrać w Bayonette 3 na joyconach no i nie dam rady Muszę coś kupić żeby grać w trybie przenośnym. W docku to sobie na DS4 pogram przez 8bitdo.