Assassins_78 990 Opublikowano 28 maja Opublikowano 28 maja Ok pad ogarnięty A PLAION Nitro Deck ktoś z was używa? Może coś w podobie To dla mnie, bo nie ukrywam teraz w większości leże Może coś co wy używacie ? Cytuj
messer88 6 485 Opublikowano 28 maja Opublikowano 28 maja @Pierre Deck coś tam używa chyba lepszego. Cytuj
Assassins_78 990 Opublikowano 28 maja Opublikowano 28 maja Nitro Deck Crystal Pink Limited Edition jest w cenie 168zł w lombardzie w miejscowości 15km ode mnie - chyba zaryzykuję Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 5 czerwca Opublikowano 5 czerwca Ja bym wolał jednak nowe gry w końcu. 1 Cytuj
Beelzeboss 316 Opublikowano 5 czerwca Opublikowano 5 czerwca W dniu 3.06.2024 o 16:22, GearsUp napisał(a): Przytuliłbym zeldy do kosza, ale pozostałe bym łyknął day one. Ile tu pieprzu. Cytuj
Badus 273 Opublikowano 5 czerwca Opublikowano 5 czerwca Ja na odwrót - wszystkie te Zeldy brałbym Day One... Cytuj
NemoKOF 677 Opublikowano 6 czerwca Opublikowano 6 czerwca Galaxy 2 bez poważnej ingerencji w sterowanie imo niegrywalne na Switchu by było w levelach z Yoshim. Cytuj
Basior 1 084 Opublikowano 6 czerwca Opublikowano 6 czerwca 11 minut temu, NemoKOF napisał(a): Galaxy 2 bez poważnej ingerencji w sterowanie imo niegrywalne na Switchu by było w levelach z Yoshim. No to może nie "port" odpalony na emulatorze? Nie? A ok Cytuj
NemoKOF 677 Opublikowano 6 czerwca Opublikowano 6 czerwca chyba nie czaję co chcesz powiedzieć :-) Przeszedłem SMG2 na SteamDecku i tylko dzieki touchpadom dało się w to grać. Imo na gałce się nie da jeśli nie zmienią zupełnie sterowania celownikiem u Yoshiego, może pod dotyk czy coś takiego. No ale o czym my piszemy, skoro oni wydali SMG1 "na chwilę" xd Cytuj
Basior 1 084 Opublikowano 6 czerwca Opublikowano 6 czerwca To, że Niny by sie musiało naprawcować, a im się nie chce Inne stare Mariany to czasem były - zwykłe porty. Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 14 czerwca Opublikowano 14 czerwca Przypomnę, że to już 7 lat produkcji. 1 1 Cytuj
Ukukuki 7 010 Opublikowano 14 czerwca Opublikowano 14 czerwca Piekło developerskie nawet u Nintendo. Cytuj
Bzduras 12 581 Opublikowano 17 czerwca Opublikowano 17 czerwca Szanuję komunikat, że nie będzie nic o Switchu 2 - likery i insajdery mogą się skleić, a ludzie wiedzą od razu żeby się nie nastawiać. Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 17 czerwca Opublikowano 17 czerwca Jutro branża na kolanach przed wielkim N 1 Cytuj
GearsUp 202 Opublikowano 17 czerwca Opublikowano 17 czerwca Jakiś nowy model OLEDa by się przydał żeby przebić PS2 na luziku Cytuj
Paolo de Vesir 9 130 Opublikowano 17 czerwca Opublikowano 17 czerwca Dobra, ale Silksong to juz bedzie tym razem na 100%. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 17 czerwca Opublikowano 17 czerwca Przynajmniej szczerze napisali ze nie będzie nic dla mnie. Czego by nie zapowiedzieli to chwilowo odpuszczam. Mam drift lewego joy cona i nie planuje wymieniac aż nie bede wiedzial co z kompatybilnością wstecz następcy. Cytuj
GearsUp 202 Opublikowano 17 czerwca Opublikowano 17 czerwca Oby ogłosili jak najwięcej remasterów i remaków starszych hitów w takim wykonaniu jak Metroid Prime i tym samym uzupełnili fantastyczną bibliotekę Switcha. Nie chcę nawet słyszeć o nowych gierkach skoro za rogiem jest nowy o wiele lepszy sprzęt 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 130 Opublikowano 17 czerwca Opublikowano 17 czerwca Tak, ale niech będą dostępne w normalnym nakładzie, bo za tę akcję z trylogią Mario to należy się pręgierz. 2 Cytuj
Nyu 773 Opublikowano 17 czerwca Opublikowano 17 czerwca 15 minut temu, GearsUp napisał(a): Oby ogłosili jak najwięcej remasterów i remaków starszych hitów w takim wykonaniu jak Metroid Prime i tym samym uzupełnili fantastyczną bibliotekę Switcha. Nie chcę nawet słyszeć o nowych gierkach skoro za rogiem jest nowy o wiele lepszy sprzęt Jak to nie jest troll, to bro, lecisz na strasznym wyparciu. Anyway, ja czekam tylko na Metroida. Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 17 czerwca Opublikowano 17 czerwca Błagam zero nowych gier nintendo na ten sprzęt z xix wieku. Niech robią nowe sztosy na switcha2, który i tak wyjdzie o rok za późno 1 1 Cytuj
drozdu7 2 795 Opublikowano 17 czerwca Opublikowano 17 czerwca Nie no strasznie oni to przeciągają, chyba naprawdę chcą przegonić PS2 (ale żeby solidną obniżkę jebnac to nie xd). Najlepsze że dadzą te remastery Zeld i Metroidów to będzie aplauz Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi