Opublikowano 25 stycznia 20241 r Nie no była wstecza DS-3DS, game boye chyba też. Nie wyobrażam sobie braku wstecznej.
Opublikowano 25 stycznia 20241 r Stacjonarne konsole od Wii wzwyż i wszystkie handheldy miały kompatybilność wsteczną, więc jeśli nośnik się nie zmieni, to pewnie i w nowym switchu będzie. Pstryczka kupiłem w lipcu, więc niespecjalnie mi się spieszy do nowej konsoli, chyba że na premierę będzie MP4, i tylko na nowy sprzęt, wtedy może zmienię zdanie.
Opublikowano 25 stycznia 20241 r Tak przy okazji MP4, dzisiaj na Nintendo Life przeczytałem, że właśnie mija 5 lat od restartu prac nad tą grą (a od osławionej zapowiedzi loga -- prawie 7 lat). Wygląda więc na to, że szykuje się jako tytuł (około)startowy.
Opublikowano 25 stycznia 20241 r 2 hours ago, HunterX said: Tak przy okazji MP4, dzisiaj na Nintendo Life przeczytałem, że właśnie mija 5 lat od restartu prac nad tą grą (a od osławionej zapowiedzi loga -- prawie 7 lat). Wygląda więc na to, że szykuje się jako tytuł (około)startowy. Hunter, to Ty? Ale ten prawdziwy, z przez ponad 10 lat
Opublikowano 25 stycznia 20241 r 1 godzinę temu, Ukukuki napisał: Oby to nie było rozkraczone na dwie konsole. Wątpliwe - switcha ma co sprzedawać, teraz będą musiały wyjść kosy które napędza sprzedaż drugiej konsoli.
Opublikowano 25 stycznia 20241 r 2 godziny temu, Ukukuki napisał: Oby to nie było rozkraczone na dwie konsole. Imo MP4 będzie cross gen ale różnica będzie widoczna gołym okiem, a nie to co z Wiiu/switch I botw
Opublikowano 25 stycznia 20241 r 2 hours ago, Sven Froost said: Hunter, to Ty? Ale ten prawdziwy, z przez ponad 10 lat A kto pyta? No ja, ten sam. Konto zalozone 22 lata temu, wiec raczej ciezko o oszustwo.
Opublikowano 25 stycznia 20241 r Myslalem ze juz dawno opusciles forum. To ja, Blaze jak bys nie zgadl xD
Opublikowano 25 stycznia 20241 r 37 minutes ago, Sven Froost said: Myslalem ze juz dawno opusciles forum. To ja, Blaze jak bys nie zgadl xD
Opublikowano 26 stycznia 20241 r 17 minut temu, drozdu7 napisał: Te dziady chyba naprawdę zrobią ekran LCD xd Jeszcze będzie LCD i słabszy od decka xddd
Opublikowano 26 stycznia 20241 r Oczywiście że będzie ten obsrany lcd jak w jakimś nie wiem? 2010? Sama konsola też pewnie znowu z plastiku po butelkach z coli i tłumaczenie to tym że to sprzęt dla dzieci i musi być wykonany z gówna
Opublikowano 26 stycznia 20241 r I mimo tego sprzedadzą dziesiątki milionów egzemplarzy na premierę. A co niektórzy jeszcze z pewnością będą to bronić - że LCD w zupełności wystarcza, że ważniejsze są gabaryty sprzętu, a nie kolejny "ciężki" Steam Deck, zaś ci co "jęczą" na nintendo to tylko jacyś podludzie, czy inne owieczki biegnące za tłumem. Ja mam zero ciśnienia na nowy sprzęt od Nintendo. Poczekam pewnie, jak to zrobiłem ze Switchem i kupię dopiero jakiś późny model/rewizję oled. Aczkolwiek decyzja będzie się sprowadzała do tego, czy będzie jakaś forma wstecznej kompatybilności, czy nie. Bo jak nie, bądź będzie na to jakiś haczyk, to mogą się wypchać. Poczekam, aż się nazbiera exów innych niż mariany i wtedy rozważę.
Opublikowano 26 stycznia 20241 r Wolałbym OLEDa, ale wiem że jeśli dostarczą dobre tytuły startowe to i tak wezmę od razu
Opublikowano 26 stycznia 20241 r Ja trochę ciśnienie mam ale przy lcd zejdzie o połowę A jeśli będzie brak wstecznej to zejdzie na -100. Jak zawsze wszystko zależy od gierek
Opublikowano 26 stycznia 20241 r Switcha nie miałem, następce może kupie jak już wydają Metroid Prime 4 (to był mój warunek kupna Switcha), ale wolałbym OLED bo Steam Deck przyzwyczaił mnie do dobrego.
Opublikowano 26 stycznia 20241 r Nie no kurwa przecież nie ma racjonalnych powodów żeby ekranu OLED nie dawać. Ale skoro można ogolić dwa razy to i owszem. Ja kupiłem niedawno oleda, zobaczyłem że jest to śliczny ekran i nie chcę przeskakiwać na coś co jest gorsze
Opublikowano 26 stycznia 20241 r 4 minuty temu, drozdu7 napisał: racjonalnych Przecież to Nintendo. Ale w sumie, skoro LCD wyjdzie taniej, sprzęt i tak i tak kupią miliony, plus będzie opcja podłączenia do TV, to szczerze mówiąc z biznesowego punktu widzenia nie będę zdziwiony taką decyzją.
Opublikowano 26 stycznia 20241 r Jak nie będzie OLEDa to czekam na rewizję, nie mam ciśnienia i tak jest masa dobrych gier na rynku których jeszcze nie ograłem.
Opublikowano 26 stycznia 20241 r Podobno ma nie być OLEDowego smużenia i green tintu jestem jak najbardziej na tak
Opublikowano 26 stycznia 20241 r I ta wyprane kolory, szara czerń i fatalne kąty jak w Switchu LCD Ciekawe czy coś z głośnikami zrobią czy dalej takie pierdziawki jak obecnie