Opublikowano 31 stycznia 20241 r Sprawdzilem u siebie nastepujace rzeczy (switch Oled): 1. hub od mac z ladowarka od maca - brak obrazu na monitorze ale laduje konsole 2. dock z ladowarka od macu laduje konsole ale nie daje obrazu, pokazuje komunikat zeby podlaczyc oryginalna ladowarke. wiec dla mnie najgorsze rozwiazanie, bo ladowarke oryginalna mam poprowadzona przez sciane zeby nie bylo widac kabli. Musze sobie dokupic jakiegos dzialajacego huba, ktory dziala bez oryginalnej ladowarki ktorego bede zabierac na wyjazdy.
Opublikowano 31 stycznia 20241 r Jumpgate spełni to zadanie Dock do Switcha to takie samo goovno jak ich ładowarka, mimo że wystarczy żeby ładowarka dawała 15v i 2.6a lub więcej to nie działa praktycznie żadna inna. Ja w ogóle nie używam oryginalnego docka przez to obecnie, tylko właśnie jumpgate w tej tańszej wersji i ładowarka od lapka.
Opublikowano 5 lutego 20241 r Nie będę zakładał osobnego tematu. Grał ktokolwiek w tego nowego WarioWare: Move It? Jakieś opinie? Mam ogólnie wrażenie, że seria nie jest jakoś popularna na forum. Przy pierwszej zapowiedzi jakoś z góry przekreśliłem tę odsłonę ze względu na bajer ruchowy, ale w sumie...? Do niezobowiązującej zabawy, albo jako gra towarzyska mogłoby się to sprawdzić nawet lepiej, niż Get it Together.
Opublikowano 6 lutego 20241 r Wpadły nowe wyniki Nintendo. Z ciekawszych rzeczy: Switch - 139,36 mln Mario Kart 8 Deluxe - 60,58 mln Zelda ToTK - 20,28 mln Super Mario Wonder - 11,96 mln Pikmin 4 - 3,33 mln Super Mario RPG - 3,14 mln
Opublikowano 6 lutego 20241 r 17 minut temu, funditto napisał: Wpadły nowe wyniki Nintendo. Z ciekawszych rzeczy: Switch - 139,36 mln Mario Kart 8 Deluxe - 60,58 mln Zelda ToTK - 20,28 mln Super Mario Wonder - 11,96 mln Pikmin 4 - 3,33 mln Super Mario RPG - 3,14 mln 1,2 miliarda gier sprzedali, prawie 10 sztuk na posiadacza konsoli, mega dobry wynik, a wiadomo że nie uwzględniający obiegu pudełek z drugiej ręki
Opublikowano 6 lutego 20241 r The existing Switch will be Nintendo's "main business" heading into 2024, President Shuntaro Furukawa said on a conference call after the earnings report. The company's plan for the next fiscal year will be shared at its next earnings briefing, he added. Spotkanie z inwestorami są kwartalne czyli co, do czasu kolejnego czyli do kwietnia/maja dowiemy się pierwszych informacji o switch2?
Opublikowano 6 lutego 20241 r Kurde, ale że BoTW dalej lepiej się sprzedaje od ToTK, jestem zaskoczony Na plus Super Mario RPG, szybko wskoczył do topki rankingu, chyba że po prostu wypisałeś wybiórczo najciekawsze gry
Opublikowano 6 lutego 20241 r 1 minutę temu, ThePatrickyo napisał: Kurde, ale że BoTW dalej lepiej się sprzedaje od ToTK, jestem zaskoczony Na plus Super Mario RPG, szybko wskoczył do topki rankingu, chyba że po prostu wypisałeś wybiórczo najciekawsze gry Nie no, nie sprzedaje się lepiej. Między ostatnimi kwartałami 460tys BoTW przy 780tys TotK
Opublikowano 6 lutego 20241 r Rzeczywiście, źle spojrzałem Natomiast jak na grę z 2017 to i tak zacny wynik
Opublikowano 6 lutego 20241 r Jak jest z tym Warioware move it? Grał ktoś? Gra na trochę dłużej, czy 2-3h i na półkę? W poprzednią odsłonę na switch nabiłem ok. 20h i świetnie się grało, szczególnie w co-op.
Opublikowano 8 lutego 20241 r Nowy switch ma mieć swoją prezentację w marcu preordery pewnie zaraz po
Opublikowano 9 lutego 20241 r 35 minut temu, Luqat napisał: To będzie ten OLED czy nie? Będzie będzie, po dwóch latach
Opublikowano 9 lutego 20241 r Nie spodziewałbym się prezentacji w marcu. Jeśli już to może coś napomkną że pracują nad nią.
Opublikowano 9 lutego 20241 r Przecież będzie Direct chyba 15 lutego ale już wszystkie przecieki mówią że to jakas popierdółka ma być
Opublikowano 9 lutego 20241 r Directy to w ogóle popierdółki od dłuższego czasu, więc Ziobro zaskoczenia.
Opublikowano 13 lutego 20241 r Pyoro zabrał głos, a to od jakiegoś czasu najlepszy leaker Nintendo. Tak więc będzie Direct popierdolka ale to też daje pewność że switch2 showcase jest już za rogiem
Opublikowano 14 lutego 20241 r Napisałem parę zdań o Switchu 2 jesli to kogoś interesuje, to mój debiut blogerski;) https://www.ppe.pl/blog/4732/336132/nintendo-switch-2-nigdy-nie-powstanie.html
Opublikowano 14 lutego 20241 r Wszystko jedno jak będzie się nazywała ich nowa konsola, jeśli tylko będzie wstecznie kompatybilna
Opublikowano 14 lutego 20241 r Godzinę temu, drozdu7 napisał: Wszystko jedno jak będzie się nazywała ich nowa konsola, jeśli tylko będzie wstecznie kompatybilna Raczej będzie. Ale mnie bardziej interesuje, czy będzie miła coś nowego do zaoferowania. Mam Switcha i mogę na nim pograć kiedy chcę. Do niedawna myślałem tak samo, ale w sumie wolałbym nawet kosztem braku kompatybilności jakieś zaskoczenie. Wcale mnie Switch nie porwał jak niektórych. Spodziewałem się rozwinięcia idei wspólnego przenośnego grania, a jakoś to umarło jak 3D w 3Dsie.
Opublikowano 14 lutego 20241 r Miliony plotek z jednego powodu - kto będzie najbliżej prawdy zostanie uznany za nYbardZIej WiaRygOdnego LeaKera więc stawka jest spora. Jeżeli jesteś content creatorem to wręcz powinieneś się podzielić światu swoimi doniesieniami bez względu czy są wymyślone czy nie dlatego ja się dystansuję do tego ile tylko się da aczkolwiek docierają do mnie różne rewelacje. Za najciekawszą uważam tę, że podobno Switch 2 będzie miał ENHANCED Backwards Compatibility cokolwiek by to znaczyło.
Opublikowano 14 lutego 20241 r Ach te przekupione recenzje na Nintendo Life Mario vs Donkey inb4 Paolo Cytat Skoro dali 7/10 to realna ocena tej gry to 5/10