Opublikowano 20 lutego 20241 r W dniu 16.02.2024 o 21:37, Ukukuki napisał: Problem wysokiej sprzedaży obecnego modelu xD This, sprzedadzą jeszcze sporo zalegajacyhh co konsol, a później wejdą na pełnej z switchem 2. Muszą mieć dobry line up startowy aby to się sprzedało na pniu
Opublikowano 20 lutego 20241 r Dla mnie osobiscie liczy sie tylko wsteczna kompatybilnosc + mocniejsze bebechy + standardowe sterowanie i nic wiecej. Obecna koncepcja dock + mobilka jest ok. Nie chcialbym, aby przekombinowali.
Opublikowano 20 lutego 20241 r Ja liczę na jakąś modułowość. Nie chcę kolejnego niedomagającego handhelda. Ale akurat za pomysłowość i bajery Nintendo lubię, nawet jeśli to nisza pośród "koneserów". Odłączane kontrolery i gimmick ruchowy mimo wszystko spoko rozwiązanie. Tak myślałem, czy nie wróciliby do dwóch ekranów, niczym jakieś dzikie połączenie Switcha, DSa i WiiU.
Opublikowano 20 lutego 20241 r A ja chce jakiś gimmick od Nintendo reszta wywalone. Specyfikacja i tak będzie słaba, takie Nintendo ma podejście od 20 lat.
Opublikowano 20 lutego 20241 r Ja to bym chciał taką specyfikację, żeby te gierki trzymały natywną rozdzielczość ekranu jeśli taki będzie (jakakolwiek by ona nie była, 720p mi styka w trybie przenośnym) i 30 klatek, bo to co się dzieje z gierkami na Switcha w trybie hip hop obecnie to Zbyszek o Stu Nogach określiby jako "jakieś... nieporozumienie".
Opublikowano 20 lutego 20241 r O multiplatformach zapomnij a gierki Nintendo raczej celują w 60 fps. Jedynie Zelda odstaje i B3.
Opublikowano 20 lutego 20241 r 1 minutę temu, Ukukuki napisał: O multiplatformach zapomnij Insajdery boże różne przecież twierdzą, że multiplatformy mają mieć się dobrze na następcy Switcha, więc biorę je pod uwagę jak najbardziej.
Opublikowano 20 lutego 20241 r 1 minutę temu, Bzduras napisał: Insajdery boże różne przecież twierdzą, że multiplatformy mają mieć się dobrze na następcy Switcha, więc biorę je pod uwagę jak najbardziej. No nie ma szans takiej mocy wykrzesać z przenośniaka. Chyba ,ze bedzie jakaś stacja dokująca w wersji pro wspomagająca pracę.
Opublikowano 20 lutego 20241 r Multiplatformy na sprzęcie Nintendo Na pewno nie odkąd istnieje Steam Deck i konkurencja. No jak każda konsola, wszystko zależy od exów, choćby czasowych. A i gimmicki również, plus kompatybilność wsteczna. Niech ten sprzęt się wyróżnia, szczególnie w dzisiejszych czasach. Z innej beczki, żałuję, że nie kupiłem WarioWare Move It jak była parę tygodni temu promocja w Morele. Najpierw po pierwszej zapowiedzi przekreśliłem jakoś tę gierkę, ale jak obejrzałem trochę filmików, to stwierdziłem, że fajna zabawa może być.
Opublikowano 20 lutego 20241 r 19 minut temu, Bzduras napisał: Insajdery boże różne przecież twierdzą, że multiplatformy mają mieć się dobrze na następcy Switcha, więc biorę je pod uwagę jak najbardziej. Ale nie powiedzieli z której generacji te multiplatformy
Opublikowano 20 lutego 20241 r Musicie zgasić marzenia zagrajmera, co? Najpierw niech w ogóle ten sprzęt zapowiedzą, potem będziemy się martwić.
Opublikowano 20 lutego 20241 r 17 minut temu, Bzduras napisał: Musicie zgasić marzenia zagrajmera, co? Najpierw niech w ogóle ten sprzęt zapowiedzą, potem będziemy się martwić. Bądź realistą To tak samo jak przed premierą PS5 i XSX ludzie snuli fantazję o 4k i 60 klatek w cenie 2000 zł.
Opublikowano 20 lutego 20241 r Dużo zależy na jakie wspomagacze pozwoli układ nowego switcha, jakiś odpowiednik fsr3.0 czy framegenerator mega bardzo by pomógł przy portach multiplatform z tej generacji nawet jak natywnie układ nie pozwoli na wiele. 4k natywne na tv to wy zobaczycie co najwyżej w menu konsoli. Ja po cichu liczę że mimo wszystko następca będzie mieć jakiś ficzer, a nie tylko tak po prostu będzie to mocniejszy switch. W każdym bądź razie jeszcze trochę poczekamy na pierwsze oficjalne info. Edytowane 20 lutego 20241 r przez Daffy
Opublikowano 21 lutego 20241 r Za 8 minut Direct (tzn cale video wrzuca chyba od razu), niech w koncu pokaza cos z FM3 i bede zadowolony. Standardowo tez bede sie oszukiwal ze juz dzis powiedza kiedy premiera nowego Hollow Knighta. Edytowane 21 lutego 20241 r przez pawelgr5
Opublikowano 21 lutego 20241 r Niesamowity był to direct nie zapomnę go nigdy To rozmazane grounded xDD
Opublikowano 21 lutego 20241 r Nintendo: Śmieciara Showcase. Ten Arranger może być w porządku, reszta XD
Opublikowano 21 lutego 20241 r O jezu, ale to słabe było. Jeszcze ten rozmazany i klatkujacy smt 5, brawo atlus xd. Sprawdzi sie demko unicorna, a tak to smieciara 1/10
Opublikowano 21 lutego 20241 r SMT5 multiplatforma. GUNDAM BREAKER 4 !! Niech nie spierdolą jak New Gundam Breaker i będę szczęśliwy. Pewnie multiplatforma, więc biorę na premierę.
Opublikowano 21 lutego 20241 r 2 minuty temu, Suavek napisał: SMT5 multiplatforma. Kupilem na switchu i nawet jeszcze nie zagrałem. Trzeba puscic w swiat i zagrac po ludzku na xboxie.
Opublikowano 21 lutego 20241 r Demko Unicorn Overlord będzie zasysane. Battletoads mogli dać te drugie z SNES.