Bzduras 12 528 Opublikowano 10 lipca Opublikowano 10 lipca Clickbait nie gorszy niż na PPE. Cytat Projekt M, mimo że budżetowo jest istotnie mniejszy od gier, nad którymi pracujemy w Bloober Team, jest niezwykle istotny ze względu na nasze długoterminowe plany. Do tego pracujemy nad nim we współpracy z najlepszymi na świecie twórcami gier na platformy Nintendo, więc nie możemy pozwolić sobie na stworzenie po prostu przyzwoitej gry" - powiedział PAP Biznes prezes Bloober Team Piotr Babieno. Robią coś z ewentualną pomocą ludzi którzy umieją w Switcha, a nie żadne "Nintendo collaboration". Cytuj
Ken Adams 276 Opublikowano 10 lipca Opublikowano 10 lipca Ktoś mnie oswieci o co chodzi z cenami wybranych gierek w wydaniu fizycznym, np. na Allegro. Widze w zakupach gierkowych Ace Combat 7 na switch pomylalem, ze moze sobie to sprawdze i lekkie zdziwienie bo ceny gierki rozpoczynają się od 298zl. Gra jest z polskiej dystrybucji, wnioskuje po naklejce, wiec nic w stylu limitowanych edycji LRG. Cena detaliczna jest taka wysoka, czy moze naklad byl taki skapy, ze juz mozna ciac w h*ja? Cytuj
GearsUp 194 Opublikowano 10 lipca Opublikowano 10 lipca 1 godzinę temu, Ken Adams napisał(a): Ktoś mnie oswieci o co chodzi z cenami wybranych gierek w wydaniu fizycznym, np. na Allegro. Widze w zakupach gierkowych Ace Combat 7 na switch pomylalem, ze moze sobie to sprawdze i lekkie zdziwienie bo ceny gierki rozpoczynają się od 298zl. Gra jest z polskiej dystrybucji, wnioskuje po naklejce, wiec nic w stylu limitowanych edycji LRG. Cena detaliczna jest taka wysoka, czy moze naklad byl taki skapy, ze juz mozna ciac w h*ja? Niektóre gierki Bandai Namco są tak wysoko wyceniane a to w dodatku jest jakaś edycja Deluxe. W Perfect Blue masz za 239 1 1 Cytuj
Sedrak 769 Opublikowano 18 sierpnia Opublikowano 18 sierpnia (edytowane) Grał ktoś w Two Point Hospital albo Campus? Jak to działa na Switchu? I która część lepsza? Edytowane 18 sierpnia przez Sedrak Cytuj
voi tekku 119 Opublikowano 26 sierpnia Opublikowano 26 sierpnia W sierpniu chyba jeszcze nie bylo... czyli co, brak normalnego directa we wrzesniu, czyli nici z FE4 remake jeszcze na switcha ale może w takim razie switch 2 direct na jesien Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 26 sierpnia Opublikowano 26 sierpnia Xenoblade X wierze mocno. A na jesieni pstryk dwa. Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 26 sierpnia Opublikowano 26 sierpnia Ciekawe, czy będzie Silksong. Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 26 sierpnia Opublikowano 26 sierpnia Godzinę temu, KrYcHu_89 napisał(a): Ciekawe, czy będzie Silksong. Bedzie tak jak xeno x. Prędzej śnieg przy 30* ciepła bedzie sypał. Cytuj
Basior 1 084 Opublikowano 27 sierpnia Opublikowano 27 sierpnia Jeszcze kolekcja Castevanii z DSa. Plus Yakzua. Ogólnie szrot. Ale mam pizza tower. I date Suikodena. Cytuj
Beelzeboss 312 Opublikowano 27 sierpnia Opublikowano 27 sierpnia Yooo, kolekcja castlevanii z ds. W koncu. Kupie na xboxie. Cytuj
Figaro 8 219 Opublikowano 27 sierpnia Opublikowano 27 sierpnia Zapowiedź wielu niszowych gierek dla świrów. Fajnie, ale nic dla mnie. Cytuj
Butt 3 429 Opublikowano 27 sierpnia Opublikowano 27 sierpnia No fajnie, że dali Castlevanie ale przeszedłem je wszystkie na DSie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi