Rayos 3 170 Opublikowano 16 listopada 2016 Opublikowano 16 listopada 2016 (edytowane) rayos z ta zelda to na serio? teraz znowu czytam, ze ea to sie w ogole zastanawia czy beda wspierac system niech jeszcze dowala blokade regionalna i z mesjasza zrobi sie znowu beka z niny ploty, niepotwierdzone info, chociaz jak zwykle Emily Rogers dostarcza, wiec moze cos jest na rzeczy. a o ea gdzie czytasz? na PPE co pozytywnego newsa o wsparciu EA przeobrazil w negatywnego newsa o braku wsparcia? xD EA zapowiedzialo, ze sa podekscytowani Switchem i POKI CO wydadza 2 swoje najwieksze IP. Co potem - zobaczymy, ale ja tam braku wsparcia nie widze Edytowane 16 listopada 2016 przez Rayos 1 Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 16 listopada 2016 Opublikowano 16 listopada 2016 nie podali o jakie chodzi, ale z pewnoscia fifa i cos innego. co innego EA moze dac? Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 16 listopada 2016 Opublikowano 16 listopada 2016 no wlasnie najwieksze to bankowo fifa i chyba bf Cytuj
Daffy 10 545 Opublikowano 16 listopada 2016 Opublikowano 16 listopada 2016 bankowo fifa i madden, nie wierze w battlefielda na sprzecie nintendo z ta zelda niby plota ale z zrodla co jak dotad sie nie mylilo wiec o ile nie maja jeszcze jakiejs megatony w zanadrzu to wlasnie sobie strzelili w kolano z premiera konsoli Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 16 listopada 2016 Opublikowano 16 listopada 2016 te same zrodla mowia o tym, ze to Mario ma byc launch title, wiec z dwojga zlego nie bedzie tak zle. choc jesli faktycznie ZNOWU przesuna premiere breath of the wild to beka Cytuj
Daffy 10 545 Opublikowano 16 listopada 2016 Opublikowano 16 listopada 2016 mario na premiere, a zelda np za miesiac lub dwa to by nie byla tragedia, gorzej jak zelde przesuna np o pol roku choc i tak beka straszna, ze nie wyrobili sie z nia przez cala generacje wii u a teraz jeszcze sie potkna na premiere nowego sprzetu Cytuj
Di 839 Opublikowano 16 listopada 2016 Opublikowano 16 listopada 2016 Zacząłem grać w Twilight Princess HD, zmieniając co jakiś czas między TV a gamepadem i myśląc o tym, jak grałoby mi się na Switchu. No i jedyne, co mam do powiedzenia to . Taki styl grania mi całkowicie odpowiada, zresztą chyba ogólnie w mym sercu kieszokonsolki wygrywają z konsolami stacjonarnymi. Jeśli Switch będzie wygodniejszy niż gamepad od Wii U (a o to nietrudno, choćby z racji różnicy rozmiarów - co prawda tak samo duży ekran, ale reszta mniejsza), to nawet przy różnych datach premiery nową Zeldę biorę na Switcha. Oj trzeba będzie zaklepać urlop na wiosnę - Switch, nowy Tekken, będzie gorąco . Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 18 listopada 2016 Opublikowano 18 listopada 2016 (edytowane) Podobno tajemniczym projektem Ubisoftu na Switcha jest... crossover między Mario a Raving Rabbids. Mario RPG: Invasion of the Rabbids (tytuł roboczy) tytuł ma być RPG turowym w świecie najechanym przez kórliki. Naturalnie wystąpi Bowser, w formie kórlikowej, a jakże. tytuł przygotowuje Ubi, ale Nintendo sprawuje pieczę. Gra ma wyjść na premierę Switcha w sumie... to może się udać http://letsplayvideogames.com/2016/11/report-ubisoft-developing-rabbids-mario-crossover-rpg-for-switch-launch-day/ Edytowane 18 listopada 2016 przez Rayos Cytuj
kazuyoshi 231 Opublikowano 18 listopada 2016 Opublikowano 18 listopada 2016 Tylko nie te spizgane króliki. Kurna Rayman 4, to byłaby petarda, ale nie te futerkowe popaprańce. 1 Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 18 listopada 2016 Opublikowano 18 listopada 2016 (edytowane) Tej, ale Mario RPG na UBIART wyglądałby S Z TY W N I U T K O :obemi: Wiadomo, że chciałoby się Raymana 4, ale jak chcą (według plotek) wypuścić na start nowego 3D mario, to wydanie w ten sam dzień R4 to byłby headshot w kolano. Może w ciągu kolejnego roku? Edytowane 18 listopada 2016 przez Rayos Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 18 listopada 2016 Opublikowano 18 listopada 2016 mialo byc beyond good and evil 2 a beda kroliki turowe rpg z hydraulikiem Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 18 listopada 2016 Opublikowano 18 listopada 2016 ale o bg&e2 juz dawno wiadomo, a mieli cos nowego oglosic. czekam na oficjlane info Cytuj
Daffy 10 545 Opublikowano 18 listopada 2016 Opublikowano 18 listopada 2016 miala byc zelda na premiere, a bedzie kiedys tam w 2017 mialo byc pelne wsparcie multiplatform, bedzie tylko fifa i nfl mialo byc nowe mario kart, bedzie remaster mk8 najwazniejsze ze skyrim na premiere i bedzie mozna pograc w samolocie Cytuj
Dobos 83 Opublikowano 18 listopada 2016 Opublikowano 18 listopada 2016 do tego remastery splatoona, smash brosa i mario makera, tylko nowy Mario 3D i dobra cena na premierę pozwoli mieć nadzieję na sukces konsoli 1 Cytuj
NemoKOF 673 Opublikowano 18 listopada 2016 Opublikowano 18 listopada 2016 Co konsola Nintendo, to te same dylematy... Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 18 listopada 2016 Opublikowano 18 listopada 2016 beka z ps4/xo ze rak a okazuje sie ze to co pewne na switcha to remastery i fifa xd Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 18 listopada 2016 Opublikowano 18 listopada 2016 Beka z ludzi, którzy wciąż traktują plotki jako potwierdzone info 3 Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 18 listopada 2016 Opublikowano 18 listopada 2016 Jeśli mało wam plotek, to podobno już się robi Pokemon Stars na switcha, ulepszona wersja SunMoona. premiera w 2017 Tak przynajmniej twierdzi wiele źródeł eurogamera. http://www.eurogamer.net/articles/2016-11-18-nintendo-switch-will-get-pokemon-sun-and-moon-version Cytuj
NemoKOF 673 Opublikowano 18 listopada 2016 Opublikowano 18 listopada 2016 Ja tam nie mam nadziei że pogram we wszystko na Switchu. Nie jestem fanboyem, stać mnie żeby mieć parę sprzętów i tak mam. W tej chwili mam Vite, 3DSa, WiiU, PS3, PS4, XONE i dobrego laptopa. Nie łudzę się, że będę grał w gry które wyjdą na PS4 na konsoli nintendo, ale WIEM, że w gry nintendo nie pogram nigdzie indziej. I uwielbiam w nie grać dlatego mam ich konsole i nie ma brakuje mi w nich gier 3rd party. Ale rozumiem też rynek na tyle żeby wiedzieć, że sukcesu Wii nigdy nie powtórzą a żeby konsola się sprzedała to tych gier musi być dużo po prostu. I na pewno muszą mieć dużo lepszy marketing niż ostatnio, w tym kuleli bardzo.No i jak pokazuje historia najświeższa, wydawanie popularnych marek w śmiesznej dla mnie formie na telefony, przekłada się na lepszą sprzedaż ich konsol i gier, popularność Poków po P'Go skoczyła, więc nawet jak nie mam zamiaru grać, to Mario Run to DOBRY ruch. Mogliby też coś ze starociami na telefonach zrobić, sporo gierek z DSa można tak ograć, SquareSoft wydaje remastery w chorych cena na telefony - i są ludzie którzy je kupują bo PRAWDZIWYCH gier na fony jest mało, a jest nisza graczy którzy w tym metrze czy autobusie zamiast biegać Raymanem czy Mario wolą pograć w jRPGa z krwi i kości. I teraz Ninny robi trochę zakład z losem - widzą tych graczy którzy chcą grać tak jak napisałem, widzą też, że WiiU jest porażką i widzą, że 3DS nie jest taką porażką. Więc nie chcąc zabijać 3DSa, ale mając w doopie WiiU robią switcha. I teraz wydaje mi się, że jak się nie uda, to może to być taka konsola jak dla Segi Dreamcast - ostatnia. Obym się mylił. Cytuj
oFi 2 452 Opublikowano 20 listopada 2016 Opublikowano 20 listopada 2016 Ja zakupie jak będą pokemony. Liczę na jakieś mario galaxy również. Chciałbym, żeby nintendo poszło do przodu w końcu jeśli chodzi o online, może wkładana karta sim z internetem? To mogło by się udać. Szanuje nintendo za to, że robią gry, a nie grafike. Dobrym pomysłem było by zrobienie gry takiej, że chodzisz po okolicy i zbierasz dajmy na to surowce, a później przesyłasz je do Switcha i twój bohater szybciej wbija expa lub ma wiecej metalu do robienia broni itp. Połączenie konceptu pokemon Go ze stacjonarką. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 20 listopada 2016 Opublikowano 20 listopada 2016 choc i tak beka straszna, ze nie wyrobili sie z nia przez cala generacje wii u a teraz jeszcze sie potkna na premiere nowego sprzetu Bardzo dobrze, niech robią tak długo jak potrzebują. Gierki od Ninny to mają być dopracowane i kompletne tytuły, a nie guwna łatane przez rok po premierze z 30% zapowiadanej zawartości. 2 Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 20 listopada 2016 Opublikowano 20 listopada 2016 Każda ich gra to techniczny majstersztyk bez żadnego patchowania przez kolejny rok. Switch to będzie jedyna słuszna decyzja co do zakupu nowej konsoli w 2017. Bez żadnych polsrodkow, które i tak nie mogą sobie poradzić z wymogami. Na Zeldę mogę czekać nawet do lata. A multiplatformy na konsolkach Ninny znaczą tyle co nowy CoD rok w rok. Nic. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 21 listopada 2016 Opublikowano 21 listopada 2016 Lista gierek potwierdzonych z różnych źródeł + plotkowane i jeszcze oficjalnie nieujawnione. brakuje tytulow o ktorych zupelnie nic nie wiemy, jak np. gierka Rare ktora sie robi. Wygląda to... dobrze? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi