rafanus2 13 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu (edytowane) O kurde, gry to się w sumie spodziewałem, ale że w interfejsie nie ma języka polskiego to bym nie pomyślał. Dzięki za odpowiedź. Edytowane 4 godziny temu przez rafanus2 Cytuj
GearsUp 437 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 1 godzinę temu, rafanus2 napisał(a): O kurde, gry to się w sumie spodziewałem, ale że w interfejsie nie ma języka polskiego to bym nie pomyślał. Dzięki za odpowiedź. Nie ma za co 1 Cytuj
Postal 664 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu https://docs.google.com/spreadsheets/u/0/d/1jw1UXn1dT8x8X2CDwd6-3h6ze29bphIB_CnpaQ3UcR4/htmlview# Gdyby ktoś potrzebował. Lista gier na switcha z polskim językiem. Nie wiem na ile aktualna. Cytuj
zdrowywariat 517 Opublikowano 33 minuty temu Opublikowano 33 minuty temu Brakuje Metal Suits:CA na liście teraz przeze mnie ogrywane, jeśli Pizza Tower i Antonblast to duchowi spadkobiercy Wario to MC:CA to ukłon w stronę fanów Mega Mana. Gra miała jedną bolączkę, trzeci leveli w każdym świecie trzeba było przejść wraz z bossem, ale już to naprawili i boss jest osobno jako 4/4, przez co jest przyjemniej, bo wcześniej było dosyć trudno i niektórzy mogliby się odbić, polecam! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi