Opublikowano 26 sierpnia 202426 sie W sierpniu chyba jeszcze nie bylo... czyli co, brak normalnego directa we wrzesniu, czyli nici z FE4 remake jeszcze na switcha ale może w takim razie switch 2 direct na jesien
Opublikowano 26 sierpnia 202426 sie Godzinę temu, KrYcHu_89 napisał(a): Ciekawe, czy będzie Silksong. Bedzie tak jak xeno x. Prędzej śnieg przy 30* ciepła bedzie sypał.
Opublikowano 27 sierpnia 202427 sie Jeszcze kolekcja Castevanii z DSa. Plus Yakzua. Ogólnie szrot. Ale mam pizza tower. I date Suikodena.
Opublikowano 27 sierpnia 202427 sie Zapowiedź wielu niszowych gierek dla świrów. Fajnie, ale nic dla mnie.
Opublikowano 27 sierpnia 202427 sie No fajnie, że dali Castlevanie ale przeszedłem je wszystkie na DSie.
Opublikowano 27 sierpnia 202427 sie Właśnie wróciłem z Praskiego Zoo, ale nic nie zobaczyłem bo na wejściu powiedzieli że wszystkie zwierzęta oglądają Directa
Opublikowano 27 sierpnia 202427 sie Nintendo w tym roku jest tak bardzo nieobecne, że nawet remastery gier 3D szykują na next gena, no taki to rok Switcha. 15 minut temu, ornit napisał(a): Hmm dziwne, bo 0 chyba nie na Switchu, czemu zaczęli od 1, a nie prequela hmm.
Opublikowano 27 sierpnia 202427 sie Przecież to był indie pokaz. 7 minut temu, drozdu7 napisał(a): Właśnie wróciłem z Praskiego Zoo, ale nic nie zobaczyłem bo na wejściu powiedzieli że wszystkie zwierzęta oglądają Directa Nie lubisz takich gier jak Hollow Knight czy Chained Echoes? Karykatura gracza Indyczki ratują tę branżę Edytowane 27 sierpnia 202427 sie przez GearsUp
Opublikowano 27 sierpnia 202427 sie 3 minuty temu, GearsUp napisał(a): Przecież to był indie pokaz. Nie lubisz takich gier jak Hollow Knight czy Chained Echoes? Karykatura gracza Indyczki ratują tę branżę Pokaz Silksong jest szykowany może na otwarcie Switcha 2, od razu 15 mln egzemplarzy Switcha zejdzie xD.
Opublikowano 27 sierpnia 202427 sie Dobry Direct pod kolekcje staroci na Steam. Mam co chciałem w sumie. Switch to ziemniak i nie zmierzam nic brać zanim nie dowiem sie czy bedzie kompatybilny z S2.
Opublikowano 27 sierpnia 202427 sie nie ogladalem directa, ale scoorvysyny podobno ukryły remake trailsów w rolce