Skocz do zawartości

Nintendo Switch - temat główny

Featured Replies

• Odpowiedzi 18,5 tys.
  • Wyświetleń 1,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pograłem w Zeldę pół godziny (ale czas zleciał tak szybko, że miałem wrażenie, że minęło tylko 5 minut  )? Był to sam początek gry, gdy Link wybudza się z wieloletniego snu. Wrażenia?   Na pewno zna

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Mój Słiczerek to istny obieżyświat. Tylko w 2024 r. odwiedził m.in. Francję, Włochy, Norwegię, Grecję... Za kilka tygodni będzie mi towarzyszył w Miami.   Przyda mu się nieco ciepła po arktycznym c

• zdrowywariat
    zdrowywariat

No ale brak znajomych to nie wina Nintendo.

Opublikowano

W sierpniu chyba jeszcze nie bylo... czyli co, brak normalnego directa we wrzesniu, czyli nici z FE4 remake jeszcze na switcha :( ale może w takim razie switch 2 direct na jesien

Opublikowano
Godzinę temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Ciekawe, czy będzie Silksong. 

Bedzie tak jak xeno x. Prędzej śnieg przy 30* ciepła bedzie sypał.

Opublikowano

Właśnie leci yakuza kiwi 1

Opublikowano

Jeszcze kolekcja Castevanii z DSa. Plus Yakzua. Ogólnie szrot. Ale mam pizza tower. I date Suikodena.

Opublikowano

No fajnie, że dali Castlevanie ale przeszedłem je wszystkie na DSie. :reggie:

Opublikowano

Właśnie wróciłem z Praskiego Zoo, ale nic nie zobaczyłem bo na wejściu powiedzieli że wszystkie zwierzęta oglądają Directa

Opublikowano

Nintendo w tym roku jest tak bardzo nieobecne, że nawet remastery gier 3D szykują na next gena, no taki to rok Switcha. 

15 minut temu, ornit napisał(a):

Hmm dziwne, bo 0 chyba nie na Switchu, czemu zaczęli od 1, a nie prequela hmm. 

Opublikowano

Przecież to był indie pokaz.

7 minut temu, drozdu7 napisał(a):

Właśnie wróciłem z Praskiego Zoo, ale nic nie zobaczyłem bo na wejściu powiedzieli że wszystkie zwierzęta oglądają Directa

Nie lubisz takich gier jak Hollow Knight czy Chained Echoes? Karykatura gracza :)

Indyczki ratują tę branżę

Edytowane przez GearsUp

Opublikowano
3 minuty temu, GearsUp napisał(a):

Przecież to był indie pokaz.

Nie lubisz takich gier jak Hollow Knight czy Chained Echoes? Karykatura gracza :)

Indyczki ratują tę branżę

Pokaz Silksong jest szykowany może na otwarcie Switcha 2, od razu 15 mln egzemplarzy Switcha zejdzie xD.

Opublikowano

Dobry Direct pod kolekcje staroci na Steam. Mam co chciałem w sumie. Switch to ziemniak i nie zmierzam nic brać zanim nie dowiem sie czy bedzie kompatybilny z S2.

Opublikowano

nie ogladalem directa, ale scoorvysyny podobno ukryły remake trailsów w rolce :balon: