Opublikowano 15 października 202415 paź Wiesz, że to już ten czas kiedy nawet xboty nie mogą się doczekać nowego sprzętu od potężnego Nintendo.
Opublikowano 21 października 202421 paź Nintendo zabiera się za social hub MMO Spoiler A friendcody dalej są
Opublikowano 21 października 202421 paź A niech se robią, bo ktoś musi czasem rzucić jakimś pomysłem który nie jest po prostu upgradem podzespołów jak konkurencja. Kąsolomaniaki zweryfikują czy siądzie czy nie. Switch 2 jesli to bedzie w ogole podobna konsola tez pewnie bedzie miala jakis cudaczny gimmick jak kazdy ich sprzet praktycznie od czasow n64 poza moze gamecubem i gba, ktore byly dosyc prostackie jak na nintendo. Jeśli jednak ma to być taka hybryda to niech do chuja pana ekran oled bedzie tam standardem, bo mam teraz oleda i roznica jest kolosalna w stosunku do ujowego lcd w switchu basic i steam decku lcd.
Opublikowano 21 października 202421 paź 14 minut temu, Soban napisał(a): Jeśli jednak ma to być taka hybryda to niech do chuja pana ekran oled bedzie tam standardem, bo mam teraz oleda i roznica jest kolosalna w stosunku do ujowego lcd w switchu basic i steam decku lcd. Zapomnij Przecież to doskonała okazja do ogolenia graczy drugi raz.
Opublikowano 21 października 202421 paź 2 minuty temu, Bzduras napisał(a): Zapomnij Przecież to doskonała okazja do ogolenia graczy drugi raz. Bądź łagodnieszy dla Gabensa Bzdur
Opublikowano 21 października 202421 paź Dla obu nie ma litości Dałem się ogolić chinolom, ale u Gabena już wbiłem w ten ekran. I przy następnych sprzętach też wbiję jeśli nie będzie wiązać się to z jakimiś poważniejszym upgrejdami poza "no elko, fajne kolorki mamy i czarny jest czarny, daj znowu dwa kafle".
Opublikowano 21 października 202421 paź Kurde ja już nie pamiętam kiedy dotykałem coś przenośnego z ekranem lcd więc troche sie jednak boje tego znicza 2 dobrze że do nowej 3d zeldy jeszcze daleka droga to może wytrwam do oleda (wątpliwe)
Opublikowano 21 października 202421 paź Mam te trzy sprzęty w domu i między Switchem LCD a OLED to jednak jest przepaść, natomiast Deck LCD po podkręceniu kolorków w systemie trochę kłuje w oczy na początku, ale idzie się przyzwyczaić szybko. Jeśli Nintendo przytnie sobie na ekranie i znów wpakuje taką mizerię jak w V1 to Będzie to pierwszy w historii upgrejdowngrejd.
Opublikowano 24 października 202424 paź 26 minut temu, philipo napisał(a): PH Brazil notes that games that are planned for being remastered on the Switch include Splinter Cell Blacklist and Driver 1 and 2. Rayman 3 is also mentioned Oj grałbym w bożego Driverka na S2
Opublikowano 31 października 202431 paź Tak sie to robi. Po co wrzucac na spotify jak mozna miec wlasne spotify DKC i Yoshi’s Island… na telefonie Soundtrack do ACNH w calosci na telefonie pozdrowienia do wiezienia dla kazdego kto zna zrodlo piosenki 1:00 AM Clear, Rainy, Snowy swoja droga na tym soundtracku jest wiele coverow z tego co sie kiedys dowiadywalem
Opublikowano 3 listopada 20243 lis Chciałem kupić jakieś Pokemony na switcha, nie grałem wcześniej. Co polecacie z klasycznym widokiem i współczesną grafiką? Ten diament albo let’s go?
Opublikowano 3 listopada 20243 lis Ten let's go kupiłem dzieciakowi i tam masz walki tylko z innymi trenerami przy łapaniu pokemonów nie masz żadnej walki.
Opublikowano 3 listopada 20243 lis Jak chcesz z klasycznym widokiem to Brilliant Diamond/Shining Pearl. To odświeżone gry z NDS-a, więc wszystko jest po staremu, poza kilkoma zmianami.
Opublikowano 3 listopada 20243 lis W sumie zależy, na czym ci... zależy. Let's Go to bardziej unowocześniona/zmieniona gra pod względem rozgrywki. Pewien eksperyment ze zmianą podstaw rozgrywki serii. Jednocześnie nadal bardzo wciągająca gra, z okropnym sterowaniem jeśli nie grasz handheld. O dziwo była to dla mnie prawdziwa gratka, wiele rzeczy RPG-owych zawsze było najlepszych w pierwszej generacji. A gra jest zamkniętą przygodą RPG, nie ma w ogóle multi, co było nawet przyjemnym oddechem, używałem dosłownie wszystkich pokemonów jakie są w grze na zmianę i trudność była wtedy w sam raz. Diamond itd. to bardziej dosłowne remake'i, trudno wiele dodać. Nie jest jednak źle. Pewne zmiany uwzględniono, takie jak Exp. Share, czy też możliwość wymieniania pokemonów z boxów w każdym momencie. Ale "widok" na pewno bardzo tradycyjny, bardzo wygląda jak oryginał. Sword/Shield to bardziej nowoczesne gry z nowymi pokemonami, kampania single to dość liniowa ścieżka, gra wygląda bardziej jak anime, walki wyglądają nadal dość klasycznie. Rozwijanie składu, uczenie technik, zarządzanie statsami i tego typu rzeczy są znacznie unowocześnione.
Opublikowano 4 listopada 20244 lis To chyba wezmę diamond, bo chcę doświadczyć klasycznych Pokemonów w strawnej w 2024 oprawie.
Opublikowano 4 listopada 20244 lis Polecam pobranie do tego Pokemon Home, to taki międzygrowy box na poksy. Nie pamiętam w tej chwili co dokładnie zrobiłem, ale dostałem stamtąd wszystkie trzy startery. Można sobie też transferować poksy z Pokemon GO jeśli grasz.
Opublikowano 5 listopada 20245 lis Nintendo to nawet jak na odwal zrobi port z 3dsa to wiadomo, ze bedzie ponad bańka sprzedana. Ten sam kejs co jakby na podkarpaciu psa dac na plakat wyborczy z logiem pis to i tak dostanie ze 40% xd