Opublikowano 6 listopada 20246 lis Further information about the successor to Nintendo Switch, including its compatibility with Nintendo Switch, will be announced at a later date. Z tym że więcej informacji o kompatybilności będzie później to trochę podejrzane. Oby nie wypięli się na kartridże Switcha1, bo nie mam chyba ani jednej gry cyfrowo No chyba że to ten jednorazowy haracz od sztuki o którym plotkowano
Opublikowano 6 listopada 20246 lis Kompatybilność wsteczna dodatkowo płatna xd W sumie chyba w tych czasach to nikt nie będzie specjalnie zdziwiony Edytowane 6 listopada 20246 lis przez drozdu7
Opublikowano 6 listopada 20246 lis Godzinę temu, jimmy napisał(a): Further information about the successor to Nintendo Switch, including its compatibility with Nintendo Switch, will be announced at a later date. Z tym że więcej informacji o kompatybilności będzie później to trochę podejrzane. Oby nie wypięli się na kartridże Switcha1, bo nie mam chyba ani jednej gry cyfrowo No chyba że to ten jednorazowy haracz od sztuki o którym plotkowano Alez pięknie odjebia - jak nic albo cyfra albo za hajs
Opublikowano 6 listopada 20246 lis Jak będzie jakakolwiek kombinatoryka z kompatybilnością to wracam do emulacji/piractwa.
Opublikowano 6 listopada 20246 lis Do tego bazarowe wykonanie, ekranik LCD, problemy z joyconami i lecimy kurwa tutaj !
Opublikowano 6 listopada 20246 lis Godzinę temu, drozdu7 napisał(a): Do tego bazarowe wykonanie, ekranik LCD, problemy z joyconami i lecimy kurwa tutaj ! Dlatego się poczeka te parę lat i kupi rewizję plus bedą już z 3 gry warte zagrania.
Opublikowano 6 listopada 20246 lis Się śmiejecie ale jak oni to wprowadzą to reszta skopiuje. Przypominam ,że i tak się płaci za online u wszystkich producentów a serwery gry i tak utrzymuje wydawca więc nic głupszego nie wymyślą.
Opublikowano 6 listopada 20246 lis Wiedziałem jakie komenty tu przeczytam bez wchodzenia do tematu. Switchem 2 najbardziej zainteresowane osoby, które go nie potrzebują. Ależ będzie grańsko we wstecznej Cyfrówek mam przynajmniej 2x więcej niż cartów więc to już jest dobra wiadomość
Opublikowano 6 listopada 20246 lis Wiedziałem, że coś takiego przeczytam. Nie no, ale szacun gira, że brniesz w ten trolling.
Opublikowano 6 listopada 20246 lis Kurde teraz Paolo będzie przez rok starał się zniszczyć największe święto graczy dekady chłopaku nie uda Ci się, dobro zwycięży
Opublikowano 6 listopada 20246 lis 6 minut temu, GearsUp napisał(a): Wiedziałem jakie komenty tu przeczytam bez wchodzenia do tematu. Switchem 2 najbardziej zainteresowane osoby, które go nie potrzebują. Ależ będzie grańsko we wstecznej Cyfrówek mam przynajmniej 2x więcej niż cartów więc to już jest dobra wiadomość No ja z 8 razy, głównie przez indory z 20 zł xd
Opublikowano 6 listopada 20246 lis Ej ekoledzy, a moze nintendo jest dobre i ten news o szerszym info o wstecznej to jakies FSR i boosty dla starych gier...<clown.jpg>
Opublikowano 6 listopada 20246 lis 1 minutę temu, Soban napisał(a): Ej ekoledzy, a moze nintendo jest dobre i ten news o szerszym info o wstecznej to jakies FSR i boosty dla starych gier...<clown.jpg> FSR już jest zaimplementowane w kilku grach na bazowym Switchu między innymi w Tears of the Kingdom.
Opublikowano 6 listopada 20246 lis Ja mam jedno wymaganie, na premierę Xeno X, które nie chodzi i nie wygląda jak gówno (może być za pieniądze).
Opublikowano 6 listopada 20246 lis Wszystkie konsole Nintendo miały kompatybilność wsteczną, o ile w miarę to było możliwe technicznie (i czasem dość spore kompromisy budowy sprzętu robiono, by się jednak dało). Nie było jak na razie żadnego newsa który by cokolwiek dawał do założenia, żeby było inaczej. Co robi forumek, od lat napierdala tysiące postów płaczu o tym, jakie to Nintendo okropne że nie będzie kompatybilności wstecznej. Niektórzy naprawdę są uzależnieni od płakania, no muszą, jak nie ma na co to tak na zapas żeby nie przegapić.
Opublikowano 6 listopada 20246 lis 1 minutę temu, Słupek napisał(a): własnie pytam xd A to musisz poczekać z 4 lata na taki model ale post będzie wyglądał w tym stylu jbc "Wszystkie konsole Nintendo miały ekran oled, o ile w miarę to było możliwe technicznie (i czasem dość spore kompromisy budowy sprzętu robiono, by się jednak dało). Nie było jak na razie żadnego newsa który by cokolwiek dawał do założenia, żeby było inaczej. Co robi forumek, od lat napierdala tysiące postów płaczu o tym, jakie to Nintendo okropne że nie będzie oleda. Niektórzy naprawdę są uzależnieni od płakania, no muszą, jak nie ma na co to tak na zapas żeby nie przegapić."
Opublikowano 6 listopada 20246 lis Naprawdę nie ma takiego suchego faktu, żeby ekstemiarze nie dostawali jakiejś histerii jak się go napisze lol. Po prostu nic nie napisano na ten temat - prosty fakt. I wy płaczecie non stop że nie będzie kompatybilności wstecznej (nawet na news że będzie) i że nie będzie ekranu OLED - prosty fakt. Tyle, to naprawdę nie jest skomplikowane nawet dla czytelnika forum ekstrima. Są proste fakty i wy sobie nie radzicie emocjonalnie z tym że są jakie są. A są takie że nic nie wiadomo co będzie, a płacz od lat jest w ilościach masowych non stop, że Nintendo takie złe bo nie będzie. Dość zabawne, dla normalnej osoby patrzącej z boku. Cały czas eksperci prorokują, już 15 000 wizji tego nowego Switcha tu było z taką samą ekspercką analizą, a potem jeszcze się zgrywają że niby ogur gupi robi to co dokładnie robicie lol. Prosty fakt. Dość zabawny dla normalnej osoby. Nic więcej nie mam w tym wątku.