Opublikowano 11 grudnia 202411 gru Switch LCD się rysuje od normalnego użytkowania, wystarczy używać oficjalnego Docka. Jest to znany błąd projektowy. Dock robi piękne dwie pionowe kreski Mój Switch V2 miał te pionowe kreski widoczne na pleckach, na szczęście od przodu było szkło hartowane, więc żadnych uszkodzeń.
Opublikowano 11 grudnia 202411 gru 35 minut temu, DarkStar napisał(a): Switch LCD się rysuje od normalnego użytkowania, wystarczy używać oficjalnego Docka. Jest to znany błąd projektowy. Dock robi piękne dwie pionowe kreski To ciekawe, bo mój egzemplarz (w zasadzie to mojej kobiety, bo przeszła w jego posiadanie wraz z premierą OLEDa) V1 z pięcioletnim stażem nie ma ani jednej ryski na ekranie
Opublikowano 11 grudnia 202411 gru To dobrze. Może nie każdy egzemplarz tak ma? Problem jest znany, osobiście od razu zakupiłem szkło jak robiłem research przed zakupem Switcha. Tłumaczę sobie, że to dlatego nie miałem rys Steam Decka i Rogala używam bez szkła. EDIT: tak żebym nie był gołosłowny, proste wyszukiwanie: https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=nintendo+switch+dock+scratching+screen I, owszem, nie u każdego ten problem występował. Sprawdziłem swoje zdjęcia sprzedażowe, jednak nie miałem dwóch kresek. Miałem coś takiego obok nóżki: To równie dobrze mógł grip zrobić Edytowane 11 grudnia 202411 gru przez DarkStar
Opublikowano 11 grudnia 202411 gru A to nie tylko ten premierowy model miał ten problem i to nawet nie u wszystkich?
Opublikowano 11 grudnia 202411 gru U mnie w V2 wyraźnie widać otarcia od docka na folii ochronnej. Na szczęście na tych grubych ramkach, a nie samym wyświetlaczu. Także imo temat istnieje
Opublikowano 11 grudnia 202411 gru 4 godziny temu, DarkStar napisał(a): I, owszem, nie u każdego ten problem występował. Sprawdziłem swoje zdjęcia sprzedażowe, jednak nie miałem dwóch kresek. Miałem coś takiego obok nóżki: a to nie przez to szklo hartowane bo pogrubia konsole i na styk do docka wchodzi? Żona w swoim nakleila jakieś szklo i w docku tak na styk siedzi i ociera przodem i tylem.
Opublikowano 11 grudnia 202411 gru 2 godziny temu, voi tekku napisał(a): a to nie przez to szklo hartowane bo pogrubia konsole i na styk do docka wchodzi? Żona w swoim nakleila jakieś szklo i w docku tak na styk siedzi i ociera przodem i tylem. A wiesz.. to by nawet było zabawne 😄
Opublikowano 18 grudnia 202418 gru Switcha wziąłem tylko do tych dwóch gier. Wonder kozak.https://year-in-review.nintendo.com/en-gb/
Opublikowano 18 grudnia 202418 gru Civka na Switchu wciągnęła mnie najbardziej ze wszystkich platform
Opublikowano 19 grudnia 202419 gru U mnie też skromnie. Chociaż gier na Switcha nakupowałem ostatnio naprawdę sporo. Nie ma jednak kiedy ograć.
Opublikowano 19 grudnia 202419 gru Całkiem sporo. Chociaż u Sony jeszcze +100h. Za to MS tylko 15.... Ale brak ziomków do grania swoje zrobił.
Opublikowano 19 grudnia 202419 gru U mnie zdecydowanie Switch poszedł w tym roku w odstawkę i grałem głównie w klasyki Edytowane 19 grudnia 202419 gru przez Homelander
Opublikowano 19 grudnia 202419 gru Pozdro dla wszystich switchowcow. U mnie tez skromnie, nawalibym pewnie wiecej w smpj i w mk8d ale rozlacza mi joycona i bez sensu takie granie
Opublikowano 19 grudnia 202419 gru U mnie też już Switch ledwo zipie, praktycznie wyparty przez kombo PS5Pro + Portal + Vita. Mocnych exów już prawie nie ma, do multiplatform już dawno bez sensu. Następco, gdzie jesteś?
Opublikowano 20 grudnia 202420 gru U mnie Switch najczęściej był w użytku, a do końca roku pewnie jeszcze ze 20 godzin nabiję. Przydałby się oddzielny wątek na te roczne zestawienia Nintendo.
Opublikowano 21 grudnia 202421 gru Panowie - zamówiłem z żoną Switcha OLED w wersji red/blue. To teraz pytanie... od jakich gier zacząć ? Co polecacie na start ?
Opublikowano 21 grudnia 202421 gru https://www.nintendolife.com/nintendo-switch/games/browse?sort=rating
Opublikowano 22 grudnia 202422 gru 16 godzin temu, medzik1992 napisał(a): Panowie - zamówiłem z żoną Switcha OLED w wersji red/blue. To teraz pytanie... od jakich gier zacząć ? Co polecacie na start ? Zelda botw/totk, jakieś Mario Kart albo Wonder może luigi's mansion 3 tak na sam start.
Opublikowano 22 grudnia 202422 gru 16 godzin temu, medzik1992 napisał(a): Panowie - zamówiłem z żoną Switcha OLED w wersji red/blue. To teraz pytanie... od jakich gier zacząć ? Co polecacie na start ? Może napisz jakie gatunki gier lubicie i czy chcecie grać razem czy mogą być gry dla jednego gracza
Opublikowano 22 grudnia 202422 gru 6 godzin temu, funditto napisał(a): Może napisz jakie gatunki gier lubicie i czy chcecie grać razem czy mogą być gry dla jednego gracza Żona głównie platformery. Coś w stylu Luckys Tale czy Kangurek Kao. Fajnie jakbyście zaproponowali kilka tytułów z tego gatunku oraz coś na co op/kanapę żebyśmy mogli razem pograć.
Opublikowano 22 grudnia 202422 gru W takim razie, jeśli preferujecie platformówki 3D, to na start Super Mario Odyssey, Super Mario 3D World i Kirby and The Forgotten Land