Skocz do zawartości

Nintendo Switch - temat główny

Featured Replies

Opublikowano

Nowe potężne bangery to juz co najwyzej cross geny będą. Na dziś obstawiam troche MP4, moze port starej Zeldy albo np Oracle of Ages/Seasons na silniku Awakening i tej ostatniej Zeldy gdzie gramy w końcu Zeldą. 3rd Patry pewnie nie bedzie? Jak będzie to moze FM3 coś więcej pokażą.

• Odpowiedzi 18,5 tys.
  • Wyświetleń 1,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pograłem w Zeldę pół godziny (ale czas zleciał tak szybko, że miałem wrażenie, że minęło tylko 5 minut  )? Był to sam początek gry, gdy Link wybudza się z wieloletniego snu. Wrażenia?   Na pewno zna

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Mój Słiczerek to istny obieżyświat. Tylko w 2024 r. odwiedził m.in. Francję, Włochy, Norwegię, Grecję... Za kilka tygodni będzie mi towarzyszył w Miami.   Przyda mu się nieco ciepła po arktycznym c

• zdrowywariat
    zdrowywariat

No ale brak znajomych to nie wina Nintendo.

Opublikowano

Będę w mniejszości i powiem, że liczę na jakieś niszowe zapowiedzi. Często na Directach zapowiadają japońszczyznę multiplatformową, to może jakieś nowe robociki, albo inne jrpg wpadną.

Ale jakimś remasterem Chrono Trigger bym nie pogardził, nie ukrywam. Tym bardziej, że faktycznie to już 30 lat minęło od premiery. A myślę Square byłby skłonny taką zapowiedzią rzucić właśnie u Nintendo.

Opublikowano

Dragon Quest 1-2 remake np może być. Ogólnie miłe patrzonko do kotleta. Może ten Fire Emblemik od dawna tizowany. Jakieś indyczki. Chill.

Opublikowano

To ma trwać 30 minut, nie zmarnują tego chyba na MP4 i przypomnienie, że przed chwilą była premiera XenoX. To już za niecałą godzinę więc lajtowo robię herbatkę i sie rozsiadam powoli :)

Opublikowano

No nie będą gadać o swojej największej nadchodzącej premierze czyli MP4 bo po co

Opublikowano

Może dlatego, żeby pokazać za tydzień z nowym sprzętem? :reggie::philosoraptor:

Opublikowano

Ale to jeszcze tytuł na pierwszego Switcha (najpewniej cross-gen), więc jest szansa, że coś tam więcej pokażą ponad ten reveal trailer.

Opublikowano

Troche miałem na myśli to, żeby się nie skończyło jak kiedyś z Directem na którym był smash i ze 20 minut pierdolenia i pokazywania aren i zawodnikow tylko z tej gierki.

Opublikowano

Wtedy chyba ogłaszają że będą głównie bajdurzyć o konkretnej grze

Opublikowano

Okej, Pataponów to się nie spodziewałem.

Opublikowano

pataponsy :banderas:

Teraz, Mari4n napisał(a):

Trochę dziwne że trójki nie ma w zestawie

trójka lipna więc nie szkoda

Opublikowano

Dobra, patapon pataponem. Mix metroidvanii i pacmana to jest dopiero game changer!

Opublikowano
2 minuty temu, janol napisał(a):

Dobra, patapon pataponem. Mix metroidvanii i pacmana to jest dopiero game changer!

Na Amazonie w serialu "Secret Level" masz więcej na ten temat. Polecam zobaczyć odcinek.

Opublikowano
7 minut temu, pawelgr5 napisał(a):

@Suavek jest i leakowany wczesniej SMT z PS2

Day one.

Opublikowano

Nie, nie można kurwa. Za wygodni się zrobiliście i tylko dej dej dej wszystko na tacy, wpisz se ręcznie w jutubie.

edit: @Pupcio :nosacz2: