Opublikowano 27 marca27 mar xDDDD co to za bzdury, nie pierdolcie że do tej pory jak sie miało dwa Switche to nie mozna sie było po prostu zalogowac i nakurwiać bez limitu w swoje cyfrowe gierki na obu?
Opublikowano 27 marca27 mar czyżby digital era dojechała i tutaj? fajna opcja na wymianki z "członkami rodziny"
Opublikowano 27 marca27 mar 3 minuty temu, nero2082 napisał(a): czyżby digital era dojechała i tutaj? fajna opcja na wymianki z "członkami rodziny" no ale trzeba przynajmniej za pierwszym razem być jednej sieci, więc ta "rodzina" to jednak nie będą randomy z internetu.
Opublikowano 27 marca27 mar Lokalna sieć to lokalna sieć, VPN tutaj nic nie poradzi. Ruch musi przechodzić przez to samo urządzenie.
Opublikowano 27 marca27 mar bo sprytnie to przycięli z łączeniem do pożyczania po wifi natomiast z tymi remasterami to chyba każdy wydawca będzie wrzucał ile wlezie, robią się z tego hurtowe ilości
Opublikowano 27 marca27 mar 5 min na Poki, 10 sec Metroid 4 Nintendo w formie, no no i mozna pozyczyc gre mamie ale na 2 tyg.
Opublikowano 27 marca27 mar 1 minutę temu, Figaro napisał(a): Ej fajna ta bitka Marvela. Yuuuuup, według opisu 15 grywalnych postaci. Gierkę robią ludzie od ostatnich żółwi i metal slug tactics więc ja mysle ze mogę brać w ciemno. https://store.steampowered.com/app/2753970/MARVEL_Cosmic_Invasion/
Opublikowano 27 marca27 mar Teraz, Figaro napisał(a): Ej fajna ta bitka Marvela. Ja wstrzymuję się z kupowaniem tego Day 1 w pudełku bo pewnie tak jak ze Street of Rage 4 i Żółwiami będzie masa edycji z dodatkami
Opublikowano 27 marca27 mar Meh te virtual carty. Myslalem na poczatku, ze to bedzie mozliwosc zrzucania sobie gry z carta by nie musiec zonglowac fizycznymi cartami co bywa upierdliwe i ograniczenie typu 1 zrzut i kazdy kolejny nadpisuje poprzedni uniemożliwiając granie na starej konsoli.
Opublikowano 27 marca27 mar dlaczego dopiero teraz ktoś pomyślał o takiej bitce Marvelowej?! przecież w okolicach Doomsday to będzie drukowało pieniążki
Opublikowano 27 marca27 mar Szczerze? Spoko prezentacja. Najbardziej cieszy oczywiście nowy Rhythm Heaven. Byłem przekonany że seria została pochowana, a tu proszę.
Opublikowano 27 marca27 mar Japoński Direct był pewnie inny od angielskiego? Byłem poza domem i nie śledziłem, ale wygląda na to, że dostałem swoje robociki. Nareszcie, po latach przerwy. Ogólnie fajne zapowiedzi. Rhythm Heaven, robociki, megaten, story of seasons. Gdyby czasu tylko było więcej. EDIT: Patapon 1+2 również na Steam widzę.
Opublikowano 27 marca27 mar 12 minut temu, Suavek napisał(a): Japoński Direct był pewnie inny od angielskiego? Byłem poza domem i nie śledziłem, ale wygląda na to, że dostałem swoje robociki. Nareszcie, po latach przerwy. Ogólnie fajne zapowiedzi. Rhythm Heaven, robociki, megaten, story of seasons. Gdyby czasu tylko było więcej. EDIT: Patapon 1+2 również na Steam widzę. dobre te Raidou? Powiem szczerze pierwszy raz o tym słyszę, zwiastun wygląda intrygująco.
Opublikowano 27 marca27 mar 8 minut temu, tlas napisał(a): dobre te Raidou? Powiem szczerze pierwszy raz o tym słyszę, zwiastun wygląda intrygująco. Gdybyśmy gadali o oryginale, to bym powiedział, że fajna gra/średniak z licznymi wadami. @Jukka Sarasti niedawno opisywał wrażenia i w sumie do jego posta bym odesłał -https://www.psxextreme.info/topic/96750-własnie-ukonczyłem/page/501/#comment-5343550 (żeby nie było, że gadam jak fanboy atlusa). Ale tu wygląda na to, że robią większy remaster z całkiem nowym systemem walki i zmianami QoL, więc jest szansa na coś znacznie lepszego, niż na PS2. To generalnie Megaten z walkami w stylu hack'n'slash rozgrywający się w Japonii z początków XX-wieku i elementami przygodowymi/detektywistycznymi. Świetny koncept. Bardziej mi się druga część podobała, ale na nią przyjdzie poczekać pewnie. U Atlusa jest jakiś obszerny stream w tej chwili, ale nie oglądam póki co:
Opublikowano 27 marca27 mar Nie doczekam się tego WW HD, a MP4 wiadomo day1 i wygląda nieziemsko jak na kalkulator i będzie w 60k/s.