Opublikowano poniedziałek o 13:565 dni 3 godziny temu, Shago napisał(a):Przy okazji: "HORI Kontroler Split Pad Pro" sprawdza się w praktyce? Wczoraj pierwszy raz w końcu miałem okazję pograć jako handheld i szukam czegoś, co się wygodniej będzie trzymać.Polecam, dużo wygodniejsze niz Joycony, do tego lekkie (przy pierwszym zetknięciu to aż dziwne uczucie), to w zasadzie puste bryły bez silniczków, baterii i całej elektroniki która jest w Joyconach i Pro Controllerze. Wygląda to co prawda obrzydliwie, ale w gry typu Monster Hunter, Dark Souls czy Astral Chain gra się nieporównywalnie wygodniej (choć sam wszystkie trzy przeszedłem na Joyconach xD). No i mają normalny krzyżak wiec i w platformowki gra się lepiej.
Opublikowano poniedziałek o 14:315 dni 2 godziny temu, Homelander napisał(a):I pół roku lizać lody przez szybkę? Co za nonsensNo ja bym wolał grać w gry z S1 w lepszej jakości i mieć ewentualny dostęp do gier z S2 jak najdzie ochota.
Opublikowano poniedziałek o 14:575 dni 23 minutes ago, Bzduras said:No ja bym wolał grać w gry z S1 w lepszej jakości i mieć ewentualny dostęp do gier z S2 jak najdzie ochota.A co jedno przeszkadza drugiemu? 6 miesięcy to 26 tygodni. 26 weekendów w które można pograć. Po co czekać 26 tygodni? Nonsens. Zresztą, tak jak powiedział: można sprzedać i kupić Switcha 2
Opublikowano poniedziałek o 15:195 dni 21 minut temu, Homelander napisał(a):A co jedno przeszkadza drugiemu? 6 miesięcy to 26 tygodni. 26 weekendów w które można pograć. Po co czekać 26 tygodni? Nonsens. Zresztą, tak jak powiedział: można sprzedać i kupić Switcha 2Nonsensem dla mnie jest zmiana konsol, zwłaszcza w takim ujęciu czasowym i mając inną platformę, na której zapewne też jest jakiś backlog. Ale co kto lubi, ja bym kupował od razu S2 na miejscu Shago, jak jest zadowolony no to fajnie.
Opublikowano poniedziałek o 19:575 dni No właśnie jestem bardzo, jest o wiele więcej używany jak Xbox :)
Opublikowano wtorek o 11:574 dni 23 godziny temu, Shago napisał(a):Czekać to można w nieskończoność. Od momentu kupna miałem już niejeden udany wieczór z Mario Party. Sprzedać i kupić nowego to nie problem. Ludzie tu po roku zmieniają karty graficzne kosztujące po 6-10k, a ja mam się przejmować konsolą za 1500zł :)Dobre podejście, ja też, gdy coś chcę to nie czekam, bawię się od razu. Teraz niektórzy będą czekać na S2 OLEDa :)
Opublikowano środa o 12:143 dni Pół godziny filmiku z bardzo wczesnego buildu gry Retro na Switcha przez skasowanie której najprawdopodobniej tak długo była cisza odnośnie tej firmy
Opublikowano środa o 18:413 dni Witam jak grać na podzielonym ekranie telewizora na konsoli i dedykowanym padzie w grę np. Minecraft , Proszę o pomoc
Opublikowano czwartek o 08:372 dni 20 godzin temu, Daffy napisał(a):Pół godziny filmiku z bardzo wczesnego buildu gry Retro na Switcha przez skasowanie której najprawdopodobniej tak długo była cisza odnośnie tej firmyJeszcze był ten robocik na fotce od Retro na pożegnanie Reggiego. I ploty o RPG itd. Nie wiem, co tam się zadziało, czy Nintendo nie dało zielonego światła, czy po prostu Retro najlepiej czuje się w powrotach znanych serii?edit: przed powstaniem MP również skasowali bodajże 4 gry na podobnym etapie developingu, co powyższy projekt, historia zatacza koło. Edytowane czwartek o 08:472 dni przez zdrowywariat