Gość Opublikowano 3 stycznia 2017 Opublikowano 3 stycznia 2017 To jest właśnie najlepsze w Switchu - gry handheldowe wreszcie przestaną wyglądać jak późne PS1 ( 128 MB RAM !!!!!! ). psx ma 2 MB RAM. Jemu chodziło o późne PS1. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 3 stycznia 2017 Opublikowano 3 stycznia 2017 Kate twierdzi, że BG&E 2 bedzie czasowym, rocznym exem na Switcha. Also port rayman legends also RPG kórliki przesuniete na wrzesien Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 3 stycznia 2017 Opublikowano 3 stycznia 2017 Kate twierdzi, że BG&E 2 bedzie czasowym, rocznym exem na Switcha. https://twitter.com/LaurakBuzz/status/816288509707354116 Also port rayman legends https://twitter.com/LaurakBuzz/status/816289003683139585 also RPG kórliki przesuniete na wrzesien https://twitter.com/LaurakBuzz/status/816289357405552640 To ma uratowac Switcha? Prosze Cie, wyjdz 6 Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 3 stycznia 2017 Opublikowano 3 stycznia 2017 uratować switcha? a to co on, w tarapatach jakichs? konsola jeszcze nie wyszla, nie ma praktycznie zadnej oficjalnej zapowiedzi a ten (pipi)i, ze konsola ma problemy :dynia: 5 Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 3 stycznia 2017 Opublikowano 3 stycznia 2017 @Mroku Na razie kolego to Ty szukasz dziury w całym a Beyond czy Kórliki mają u mnie większe zainteresowanie i u starych graczy, którzy nie wychowali się tylko na PS360. Ale zapomniałem że przecież nie ważne jakie będą ciekawe exy na które gracze czekają nawet po 10 lat. Nie ma potwierdzonych gó.wien od EA pokroju Mass Effect i chuy konsola do śmietnika bo przecież to już niewypał. Nie wiem czy to prowo z Twojej strony czy nie ale opierasz się tylko na tym co przeczytałeś na PPE i nic poza tym. A wolę już nie mieć Andromedy na Switcha niż tak zyebany port jakim był ME3 na Wii U bo nie chciało im się przyłożyć do portu (brak reklam również swoje 3 grosze dorzucił do chuyowej sprzedaży). A jeżeli chcesz to pragnę Ci przypomnieć, że PS4 i XOne nie zaszalały podczas pierwszego roku na rynku w kwestii "nowych" gier bo oprócz multiplatformowego shitu jak CoD czy innego badziewia, ex'ów było tyle co na lekarstwo a pierwszym dużym exem pisanym pod PS4 był Bloodborne. MS tak zawojował z Ryse i Killer Instinct że nikt o tych grach teraz nie pamięta i można je za parę złotych nowe w folii na allegro kupić. Zresztą mogę takich przykładów podać więcej jak chociażby piękna premiera PS3 z portami gier z PS2 na ostatnią chwilę (Genji), bezpłciowym nowym shooterem (Resistance) i masą opóźnionych tytułów od 3rd party developerów, którzy nie wyrobili się na premierę i trzeba było czekać aby łaskawie zagrać w Obliviona czy Splinter Cell Double Agent (nie mówiąc o tym że 4 lata po premierze większość multiplatform odstawała i graficznie i rozdziałką). Jednak jakoś konsola sobie poradziła na rynku, Sony dokładało do interesu po 200$ na każdą konsolę przez blisko 2/3 lata, więc dlaczego z góry skreślasz Switcha za Mass Effect'a, który to na PS3 zaczął się dopiero od 2'ki a na pierwszą część z trylogii trzeba było czekać prawie do premiery samej 3-ki? 3 Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 3 stycznia 2017 Opublikowano 3 stycznia 2017 (edytowane) @Mroku Na razie kolego to Ty szukasz dziury w całym a Beyond czy Kórliki mają u mnie większe zainteresowanie i u starych graczy, którzy nie wychowali się tylko na PS360. Ale zapomniałem że przecież nie ważne jakie będą ciekawe exy na które gracze czekają nawet po 10 lat. Nie ma potwierdzonych gó.wien od EA pokroju Mass Effect i chuy konsola do śmietnika bo przecież to już niewypał. Nie wiem czy to prowo z Twojej strony czy nie ale opierasz się tylko na tym co przeczytałeś na PPE i nic poza tym. A wolę już nie mieć Andromedy na Switcha niż tak zyebany port jakim był ME3 na Wii U bo nie chciało im się przyłożyć do portu (brak reklam również swoje 3 grosze dorzucił do chuyowej sprzedaży). A jeżeli chcesz to pragnę Ci przypomnieć, że PS4 i XOne nie zaszalały podczas pierwszego roku na rynku w kwestii "nowych" gier bo oprócz multiplatformowego shitu jak CoD czy innego badziewia, ex'ów było tyle co na lekarstwo a pierwszym dużym exem pisanym pod PS4 był Bloodborne. MS tak zawojował z Ryse i Killer Instinct że nikt o tych grach teraz nie pamięta i można je za parę złotych nowe w folii na allegro kupić. "Premiera" tuz za rogiem a nie ma zadnych konkretnych informacji o nadchodzacych grach. Wydawcy juz raz sie przejechali na Wii U i watpie, ze drugi raz dojdzie do tego samego. Ta konsola potrzebuje mocnych exow na start, zeby napedzic sprzedaz. Porty to nie wszystko. Akurat PS4 i Xbox One mial pare dobrych gier na start+ sporo multiplatformowek. Cos czuje jednak, ze premiera konsoli zostanie opozniona. Edytowane 3 stycznia 2017 przez Mroku Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 3 stycznia 2017 Opublikowano 3 stycznia 2017 "Premiera" tuz za rogiem a nie ma zadnych konkretnych informacji o nadchodzacych grach. Wydawcy juz raz sie przejechali na Wii U i watpie, ze drugi raz dojdzie do tego samego. Ta konsola potrzebuje mocnych exow na start, zeby napedzic sprzedaz. Porty to nie wszystko. za 10 dni masz event na którym Ci wszystko zapowiedzą. Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 3 stycznia 2017 Opublikowano 3 stycznia 2017 "Premiera" tuz za rogiem a nie ma zadnych konkretnych informacji o nadchodzacych grach. Wydawcy juz raz sie przejechali na Wii U i watpie, ze drugi raz dojdzie do tego samego. Ta konsola potrzebuje mocnych exow na start, zeby napedzic sprzedaz. Porty to nie wszystko. za 10 dni masz event na którym Ci wszystko zapowiedzą. No to czekam. Kto wie, moze zapowiedza cos naprawde dobrego. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 3 stycznia 2017 Opublikowano 3 stycznia 2017 Chrono jak się ztriggerował xD Cytuj
Gość ragus Opublikowano 3 stycznia 2017 Opublikowano 3 stycznia 2017 mam nadzieję, że pokażą coś bardziej ekscytującego niż zeldę, która kalkuje najgorsze wzorce zachodniej branży Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 3 stycznia 2017 Opublikowano 3 stycznia 2017 mam nadzieję, że pokażą coś bardziej ekscytującego niż zeldę, która kalkuje najgorsze wzorce zachodniej branży Najlepszy model fizyki w grach od niepamiętnych czasów gdzie mogę "dosłownie" wszędzie wejść i nas.rać sobie do gara aby Linkowi było ciepło lub się schłodził? Mi to pasuje, zwłaszcza że nie widziałem ostatnio aby Zachód to nad wyraz wykorzystywał. @_Be_ Cytuj
Lukas_AT 1 188 Opublikowano 4 stycznia 2017 Opublikowano 4 stycznia 2017 No czekam na te prezentacje, bo cos czuje ze jestem jednym z glownych kandydatow by brac Switcha w miesiac od premiery. :)Wii U nie mialem a zagralbym w ulepszone Mario Kart 8 i pewnie multi by ozylo a na tym mi zalezy. Cytuj
funditto 657 Opublikowano 4 stycznia 2017 Opublikowano 4 stycznia 2017 Co masz na myśli pisząc "multi by ożyło" ? Jeśli to, żeby było dużo osób chętnych na grę w MK 8 to uwierz, że nie ma z tym najmniejszego problemu, bo nadal mnóstwo osób gra w ten tytuł, więc nie ma co ożywać Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 4 stycznia 2017 Opublikowano 4 stycznia 2017 a bedzie na tym switchu jakas normalna usluga sieciowa czy takie samo guwno jak na wszystkich sprzetach nintendo? Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 4 stycznia 2017 Opublikowano 4 stycznia 2017 (edytowane) a bedzie na tym switchu jakas normalna usluga sieciowa czy takie samo guwno jak na wszystkich sprzetach nintendo? Wszystkiego dobry Panie dowiemy się na konferencji 13 stycznia o godz. 5-tej rano (czasu lokalnego). Edytowane 4 stycznia 2017 przez chrno-x Cytuj
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 4 stycznia 2017 Opublikowano 4 stycznia 2017 Włoski GameStop przyjmuje zamówienia na Switcha w cenie... 399EUR. Może i to wróżenie z fusów, ale gdyby taka cena okazała się prawdziwa to muszę przyznać, że kogoś tam równo popyerdolyło. Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 4 stycznia 2017 Opublikowano 4 stycznia 2017 włoskie sklepy z konsolami od zawsze mialy najlepszych insiderow Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 4 stycznia 2017 Opublikowano 4 stycznia 2017 Włoski GameStop przyjmuje zamówienia na Switcha w cenie... 399EUR. Może i to wróżenie z fusów, ale gdyby taka cena okazała się prawdziwa to muszę przyznać, że kogoś tam równo popyerdolyło. No chyba nie spodziewasz się, że będą sprzedawać nowa konsole w cenie Wii U? Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 4 stycznia 2017 Opublikowano 4 stycznia 2017 Włoski GameStop przyjmuje zamówienia na Switcha w cenie... 399EUR. Może i to wróżenie z fusów, ale gdyby taka cena okazała się prawdziwa to muszę przyznać, że kogoś tam równo popyerdolyło. No chyba nie spodziewasz się, że będą sprzedawać nowa konsole w cenie Wii U? No chyba nie spodziewasz się, że Nintendo, chcąc wydać konsolę tanio, podadzą cenę na poziomie PS4 PRO? Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 4 stycznia 2017 Opublikowano 4 stycznia 2017 U nas pewnie będzie 1699zł na dzień dobry i na do widzenia, bo konsole Nintendo niestety nie tanieją ostatnimi czasy. Wariant super optymistyczny to moim zdaniem 1299zł. Cytuj
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 4 stycznia 2017 Opublikowano 4 stycznia 2017 Osobiście też liczę na 1299zł i ew. droższą wersję z podstawką. 1.7k PLNów byłoby grubą przesadą, nawet jak na Nintendo. Cytuj
S_600 252 Opublikowano 4 stycznia 2017 Opublikowano 4 stycznia 2017 1600 za przenośkę? Widze, że uczą się od sony Cytuj
Gość ragus Opublikowano 4 stycznia 2017 Opublikowano 4 stycznia 2017 1600 za przenośkę? Widze, że uczą się od sony kto się ku,rwa uczy xd? Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 4 stycznia 2017 Opublikowano 4 stycznia 2017 (edytowane) ludzie, ogarnijcie dupy, to tylko placeholder inny serwis już jakiś czas temu oferowal switcha za bodaj 299 z gwarancja ceny ... Edytowane 4 stycznia 2017 przez Rayos Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi