Skocz do zawartości

Nintendo Switch - temat główny

Labtec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MH pewnie przerobka z 3dsa jak poki bo w nowe nie wierze. Dla ludzi co maja wiiu i 3dsa to moze nic wielkiego i zostaje tylko Zelda ale dla swiezakow same sztosy.

Opublikowano

no nie wiem, nawet jakby ten monhun to port 4U/Generations z 3DSa to hapalbym jak poyebany. Skajrima tez bo chcialbym w koncu w niego zagrac :dunno: 

Ale postanowiłem, że konsoli na premierę nie wezmę. Poczekam do wakacji, może dłużej, zobaczę jak będzie wyglądac sytuacja z grami, z cenami itd itp. Nie ma co się spieszyć

Opublikowano

Dobra pewnie konsoleigry beda mialy najtaniej.

Ciekawi mnie czy jakies bundle beda, pewnie bedzie sraka jak z mininesem. Zastanawiam sie czy ladowac wszystko w jedna pake, gierki akcesoria? Czy wysla co beda mieli, czy przyblokuje mi zamowienie? Preordery od piatku cos czuje... W koncu premiera za 2 miesiące :o

Zaznacz w uwagach że chcesz konsolę na premierę, a reszta może być później dosłana osobno, jeśli nie będzie dostępna w dniu premiery. Pozatym sklepy przeważnie dzwonią żeby zapytać czy chcemy czekać na brakujące elementy zamówienia. Ja tam zamawiam wszystko osobno, w różnych sklepach. Na pewno z mojej listy odpadnie X-kom, zawiedli mnie okrutnie przy mini Nesie. Ultima, Konsoleigry, HD Market - te sklepy polecam.

Przeważnie na premierę konsoli biorę dwie gry, żeby mieć jakąś różnorodność na starcie. Tutaj chciałym Zeldę + Mario Switch, ale obawiam się że Marianek jest w fazie alpha i na start będzie Mario Kart 8 i ewenutualnie klasyk, czyli New Super Mario Switch (rzyg). Skyrim mnie nie interesuje. No zobaczymy w piątek co tam dla nas przygotowali.

Patrzcie jak szybko zleciało, pojutrze ruszą pre-ordery, szajba i mega eksajt :) A do marca czas zleci błyskawicznie.

Gość aphromo
Opublikowano

NX Platzhalter to będzie mega killer mówię wam. I nintendo wyda aż 5 części na raz :obemi:

Opublikowano

Skyrim na carcie :obama:

Nah, pewnie bedzie cyfra only.

A czemu? DVD, BD i w ogóle płyty są mega wolne jeśli chodzi o wczytywanie danych, pamięci Flash są szybsze dużo. Są już karty 256gb SD - w czym problem, żeby w dzisiejszych czasach Skyrim był na karcie jakiejś?

Opublikowano

Jakby zapowiedzieli kolekcję Asasynów, to też wszyscy jaraliby się. Gdyż it's Nintendoh!

Opublikowano

God hand 2, tw 102, bayonetta 3, Okami 3, xcx-2, DMC5, remake z krwi i kości re4... To jest minimum w pierwszym roku i może się skuszę.

Opublikowano

God hand 2, tw 102, bayonetta 3, Okami 3, xcx-2, DMC5, remake z krwi i kości re4... To jest minimum w pierwszym roku i może się skuszę.

Niezłe haluny tutaj macie. :cool:

• Plusik 2
Opublikowano

z8WRRLfh.jpg

A jednak, dobrze, tylko jeszcze ta cena w złotówkach. Oby nie 7777zł