Whisker 1 450 Opublikowano 14 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2017 Zamówiłem pre order z Zeldą, na razie jedna gra mi wystarczy bo w marcu jeszcze horizon na PRO ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
chmurqab 3 192 Opublikowano 14 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2017 (edytowane) Krótki wywiad z Reggiem.TL;DR 2 miliony konsol ma być dostarczone na premierę Możliwe, że do premiery ogłoszą coś n.t. tytułów VC kupionych na Wii/Wii U Reggie w sumie trochę śmieszkuje, że ludzie wciąż wydają pieniądze na gierki z NESa Standardowe potwierdzanie, że Switch ma koegzystować z 3DS'em Trolling n.t. Mother 3 I wycinek z innego artykułu: "Oh, so earlier today I got asked about Mother 3; maybe you can ask me about Metroid," he said jovially. "Look, again, I am proud as an executive with Nintendo to say that we look at all of the boards and all of the comments and we really have a good understanding of what our consumers want. And believe me, we take that to heart as we work to create content."So I have nothing to announce--here. But we are aware that there are some key IP that consumers just can't wait for the next true installment in that franchise's legacy. Suffice it to say, we're aware of it, and talk to me in a year and let's look back and see what's happened." Edytowane 14 stycznia 2017 przez chmurqab Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 14 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2017 Gdzie zamawiacie preordery? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 14 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2017 Kur.wa nigdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
da$io 110 Opublikowano 14 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2017 Switch ma świetny marketing i jasny przekaz. To się sprzeda. To nie WiiU gdzie ludzie centralnie nie wiedzieli co to jest. Nowa konsola czy dodatkowy kontroler do starego Wii. Co ja czytam... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Climber 17 Opublikowano 15 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2017 Narzekanie i narzekanie dodam swoje 3 grosze :P Płatne Online co na ten temat mówi sam Reggie: My comment is: Stay tuned, we understand the concern, more information to come. There’s 40-some odd days between now and launch. There are more details to come. . https://www.wired.com/2017/01/reggie-fils-aime-nintendo-interview/ Mało gier? Wiec posłuchajmy co ma do powiedzenia Damon Baker Nintendo: "and so many more reveals to come! Stay tuned for more updates in the coming weeks. Najbardziej mnie bawią plotki,że FIFA z Xboxa 360 hehehe Deamon Bakerna ten temat: Let me help you here, @tomphillipsEG “…the FIFA experience CUSTOM BUILT for Nintendo Switch… htt Co na ten temat EA? EA SPORTS FIFA w wersji na to urządzenie będzie najbardziej wciągającą, społecznościową i realistyczną grą sportową w historii produkcji na urządzenia Nintendo. https://www.ea.com/pl-pl/news/easports-fifa-coming-to-the-nintendo-switch Od siebie dodam,że wszystkie gry klatkowały prawdopodbnie spowodowane jest to,że gdy nie sa w pełni prze portowane czemu tak uważam? Bo była afera,że developerzy za późno dostali davekitty albo czekają w kolejkach, Jak wiadomo ze tego co mogliśmy usłyszeć o switchu od developerów,że gry się szybko potruje. Nie zdziwił bym się bardzo,że niektórzy nie chcieli pokazać swoich gier jak klatkują i czeka nas wiecej gier multi platformowych. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 15 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2017 Przeglądam sobie Twittera i padziki trzymają na baterii niby 20h. Grip w zestawie to tylko kawałek plastiku i do ładowania jest inny za 30$ :P. Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 616 Opublikowano 15 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2017 Gdzie zamawiacie preordery? HDmarket, bo z Wroclawia, a podobno solidni jesli chodzi o nintendo. Ja nigdy nie kupowalem tam. Jesli nie to konsoleigry. Cytuj Odnośnik do komentarza
OsciBosci 22 Opublikowano 15 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2017 Ja jeszcze tak słabej i ubogiej w gry premiery nie widziałem w US/EU. Jak dla mnie to, ustalili datę premiery wydania nowej Zeldy i dobniej dopasowali premierę Switcha. Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 616 Opublikowano 15 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2017 A premiera 3DSa? A PS3? Kokosów tam nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jagar 0 Opublikowano 15 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2017 (edytowane) Ja jeszcze tak słabej i ubogiej w gry premiery nie widziałem w US/EU. Jak dla mnie to, ustalili datę premiery wydania nowej Zeldy i dobniej dopasowali premierę Switcha. Oczywiście ,że tak. Konsola powinna mieć premierę może w marcu 2018. Gdyby nie ta zelda z WIIU to nie byłoby nic. Mało tego, chyba nikt nie myśli ,że splaton 2 czy Mariokart Deluxe były robione z myślą o Switchu jako pełnoprawne gry. Na bank proces produkcyjny zapoczątkowany był jako dodatki do wersji WIIU a potem to olano.To samo z Marianem, taką grę jak zelda czy nowy mario nie robi się rok czy dwa. Marian na bank zapoczątkowany był na starcie WIIU albo chwila po tym i miał wyjść właśnie na tą konsolę. Nawet ten śmieszny boks pewnie skradziono WIIU. Co do reszty popierdułek to może to zrobili w ostatnich 2 latach z myślą o switchu. Tak właśnie WIIU zostało opędzlowane z gier. Ja nie kupie konsoli w tym roku a w przyszłym kupie bez żadnego problemu pewnie za 900 zeta tak jak wiiu na KiG z czterema grami kupiłem za 800. Nie ma co się spinać Zeldę ogram na WIIU a potem sprzedam konsolę i jeszcze na tym zarobię. Edytowane 15 stycznia 2017 przez Jagar Cytuj Odnośnik do komentarza
Dobos 83 Opublikowano 15 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2017 Gorszego lineupu na premierę nie miała chyba żadna konsola. 3DS nie miał żadnego hiciora ale tytułów było kilkanaście, to samo z PS3. N64 miało Mariana a GC Luigiego które były exami. Teraz mamy tych tytułów 5, z czego 4 popierdółki, a Zelda nawet nie jest exem. Cytuj Odnośnik do komentarza
OsciBosci 22 Opublikowano 15 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2017 A premiera 3DSa? A PS3? Kokosów tam nie było. PS3 Call of Duty 3 Genji: Days of the Blade Madden NFL 07 Marvel: Ultimate Alliance Mobile Suit Gundam: Crossfire Need for Speed: Carbon NBA 07 NBA 2K7 NHL 2K7 Resistance: Fall of Man Ridge Racer 7 Tiger Woods PGA Tour 07 Tony Hawk's Project 8 Untold Legends: Dark Kingdom 3ds AR Games (preloaded application) Asphalt 3D Bust-a-Move Universe Combat of Giants: Dinosaurs 3D Face Raiders (preloaded application) Find Mii (preloaded application) Lego Star Wars III: The Clone Wars Madden NFL Football Nintendogs + Cats (three versions) Pilotwings Resort Pro Evolution Soccer 2011 3D Puzzle Swap (preloaded application) Rayman 3D Ridge Racer 3D Samurai Warriors: Chronicles Steel Diver Super Monkey Ball 3D Super Street Fighter IV: 3D Edition The Sims 3 Tom Clancy's Ghost Recon: Shadow Wars Switch 1-2-Switch Just Dance 2017 Skylanders: Imaginators Super Bomberman R The Legend of Zelda: Breath of the Wild Info z wiki(rynek US), szału nie było ale nawet w porównaniu z tak slabymi premierami, Switch wypada tragicznie... Cytuj Odnośnik do komentarza
OsciBosci 22 Opublikowano 15 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2017 No tak, nieważne, że wszystkie gierki na PS3 były (pipi)owe, ważne, że było ich dużo. Na Switchu przynajmniej jest jeden killer, no ale jak już ktoś wspomniał, niestety to nie jest ex. No to w takim razie mogli wydać Switcha tylko z Zelda i też by było fajnie. Tak czy inaczej narazie jest mizeria, ale wierzę że w przyszłości będzie dużo lepiej, szczególnie jak 3ds zejdzie na boczny tor. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 15 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2017 Premierowy lineup słabiutki, oprócz Zeldy nie ma absolutnie nic interesującego do czasu odgrzewanego kotleta Mario Kart 8. Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 616 Opublikowano 15 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2017 MI wystarczy Bombermana bym wzial, ale 200 zl? Poczekam. Juz cos wiadomo o tym eshopie? to samo co na wiiu? czy cos dorzuca z N64 chociaz Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 15 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2017 (edytowane) "recenzja" pokazu który sie dzieje w japonii, gadanie o konsoli, gierkach itp to typek który mieszka w japonii i normalnie robi filmy o monster hunterze Edytowane 15 stycznia 2017 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 15 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2017 MI wystarczy Bombermana bym wzial, ale 200 zl? Poczekam. serio ten bomberman w cenie Zeldy? Myslalem ze to po(pipi)ka do dystrybucji cyfrowej xd dobre ceny kart, taka 256gb z 500zl Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 616 Opublikowano 15 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2017 (edytowane) 32GB mam w domu luzne, styknie na poczatek. Edytowane 15 stycznia 2017 przez MichAelis Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 15 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2017 (edytowane) MI wystarczy Bombermana bym wzial, ale 200 zl? Poczekam. serio ten bomberman w cenie Zeldy? Myslalem ze to po(pipi)ka do dystrybucji cyfrowej xd dobre ceny kart, taka 256gb z 500zl a Nintendo ogłosiło, że switch obsłuży SDXC 2TB a podobno to memorki do Vity są drogie Edytowane 15 stycznia 2017 przez Rayos Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 15 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2017 (edytowane) ale trzeba przyznać że w dobie cyfrowej dystrybucji robienie konsoli z tak c(pipi) małym dyskiem to jaja poprostu zwłaszcza że byle karta micro sd 64gb kosztuje grosze mogli wrzucić chociaż 128gb inne firmy starają sie wsadzić do konsoli jak najwiecej, a nintendo kolejy raz wsadza jak najmniej żeby trzeba było wydac kolejne 600zł na dodatki gdyby cena była na poziomie 800zł to jeszcze bym zrozumiał ale 1500zł + wszystkie potrzbne dodatki? chyba ich kolejny raz powaliło najbardziej sie dziwi rayosowi - ostatnio pisał że nie ma kasy na nowe pokemony, myślałem że będzie grzmiał ale jak widać miłość przesłania mu oczy i nie widzi tego jawnego zdzierstwa Edytowane 15 stycznia 2017 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 15 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2017 no trochę beka, zwłaszcza, że taka zelda waży 13.4gb, to już prawie połowa dostępnego miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza
Sebas 1 570 Opublikowano 15 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2017 Ja może kupię jak wyjdzie Mario Kart. Po dokupieniu zapasowych Joy Conów łatwo uzyskujemy opcję grania dla nawet 4 graczy a 2 może grać bardzo komfortowo. Bardzo mnie ten patent przekonuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Damk 98 Opublikowano 15 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2017 32GB mam w domu luzne, styknie na poczatek. Też mam taką, choć zaaplikowaną w Wii U (trza było jakoś odcenzurować najlepszą grę 2016 roku TMS #FE ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 15 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2017 tak mi sie w sumie przypomnialo, wiecie, że na start switcha online bedzie dzialal tylko usa,meksyk i kanada bodaj? takze powodzenia z online w MK8Deluxe Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi