Gość Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Chromosom? Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 mhm Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Z tego co widać już wygrałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Moze ma syndrom Mendrka, a klamka jest wyzej? Nie wyciagajmy pochopnych wnioskow. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 hau hau hau hau hau hau Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 A teraz szczeka. Maus, nie gap się no, bo sprawiasz mu przykrość. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 31 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Wykanczam pokoj Maluszka starszego - klade panele podlogowe. Pozniej fotki wrzuce :-) Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 każdy panel inny bo ciezko podyebac 5 paczek tych samych. nie no zart Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Wykanczam pokoj Maluszka starszego Czyli brata? Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 (edytowane) Dlaczego Kowalski ma fioletowego malucha? Bo go przytrzasnął drzwiami Ba dum tsss Edytowane 31 Marca 2016 przez grzybiarz Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Aktualizacja z ostatnich dni... Ściany, co prawda malowała małżonka. Ja tylko odciąłem sufit, który i tak popaćkała. Panele położne własnoręcznie, bo przecież to żadna tam czarna magia. Następnie w ruch poszła ościeżnica z drzwiami prawymi - z ojcem montowaliśmy. Dziś montowałem listwy przypodłogowe i przełączniki światła. Mozna by rzec, ze jeden pokój juz mam, za sobą. Został pokój 2 latka , sypialnia i korytarz . A na koniec trofeum zrobione z narożników wewnętrznych - Japoński domek Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 (edytowane) ale już mogłeś sobie odpuścic tandetne plastikowe listwy. No i te sciany mogłbys wyprostowac trochę, wygladają jak policzki Gruchy. Edytowane 2 Kwietnia 2016 przez milan Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zrobiłem, jak umiałem. Terminy mnie gonią, poza tym to jest przy podłodze, wiec olewam to narazie. . A te listwy, sa duzo lepsze niz te deski drewniane z głupimi wzorkami. jest solidnie i pod kolor paneli i drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 265 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Wykanczam pokoj Maluszka starszego Juz wiem do jakiego typu rodzicow sa kierowane te maluszkowe reklamy. Wszystko sie zgadza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 280 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Maluszkowi się podoba pokoik? Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 (edytowane) Zrobiłem, jak umiałem. Terminy mnie gonią, poza tym to jest przy podłodze, wiec olewam to narazie. . A te listwy, sa duzo lepsze niz te deski drewniane z głupimi wzorkami. jest solidnie i pod kolor paneli i drzwi. Nie no ogolnie szanuje takie podejscie, jest o wiele lepsze niż np. pierdół które nawet kładzenie paneli zlecaja firmie, co dla mnie jest herezja. Sam na początku kupilem plastikowe i zalowalem, bo dałbym dwa razy wiecej i wykonczył polowe pokoi za ta cene, a pozniej najwyzej druga połowe ładnymi listwami. Te plastikowe łaczniki a tym bardziej narozniczki to po byle kopnieciu sie lamia i przesuwaja. Jak już w temacie to ostatnio poza regualrnymi naprawami superglue zrobiłem MAluszkowi/Gówniakowi/synowi półkę na ksiazki. Oczywiscie sam we dwóch, bardzo fajna sprawa, koszt razem z farbą jakieś 40 zł. Edytowane 2 Kwietnia 2016 przez milan 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Kurde Milan, nie mówiłeś mi że masz tego zaje.bistego Buzza. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 dawałem fotke kiedys jak lezał w kartonie jako prezent, wiem ze jest zayebisty, ma nawet cios karate na przycisk. 1:1 z filmu, ma nawet ten tekst "mogles mnie zabic otwierajac mój hełm!" ;D No i ofkoz skrzydła się rozkłądaja i świeca. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 (edytowane) Te listwy sa mocowane na kolki i wkrety takze nie ma takiej opcji nawet. Sa solidnie mocowane i nie maja l aczen, poza naroznikami. Zewnetrzy trzymaja listwy przez naprezenia, a zewnetrzne sa montowane na 2 wkrety, po jednym na strone z kolkiem. Zaznaczam, ze uzylem wlasnych wkretow, bo wiem jak dzieci potrafia rozrabiac, stad wlasne, wieksze wkrety. Na pewno nie sa wieczne, ale conajmnie pare lat im dam. Maluszkowi się podoba pokoik?Sidmioletni jest zachwycony. Sam wybieral kolory scian i czarne kontakty pod wneke. Mowi, ze awesome XDJa sie ciesze, a to dopiero 1 pokoj. Dalej bede sie bardziej staral. Edytowane 2 Kwietnia 2016 przez iMEVEK Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 chodziło mi tylko o te plastikowe łaczniki międzylistwowe. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 (edytowane) Nie ma ich. Listwa ma 2.5m. Wiec pokrywa sciane, bez lacznikow. Edytowane 2 Kwietnia 2016 przez iMEVEK Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Nosz (pipi)a, bo mną telepie, a co masz na narożnikach i na kocówkach? Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 no przecież napisał że nie ma łączników 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 (edytowane) To nie sa laczniki! To jest lacznik: http://www.sklep.listwy.net/8276-large_leocity/lacznik-listew-cezar.jpg Edytowane 2 Kwietnia 2016 przez iMEVEK Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi