Opublikowano 2 kwietnia 20169 l MASZ (pipi)A ADRES http://www.leroymerlin.pl/podlogi-drewniane-boazerie/listwy-i-akcesoria-wykonczeniowe/laczniki-i-zakonczenia-do-listew-przypodlogowych,a205.html KATEGORIA: ŁĄCZNIKI I ZAKOŃCZENIA NAROŻNIK TO JEST YEBANY ŁĄCZNIK LISTEW KTÓRE SĄ POPROWADZONE DO SIEBIE PROSTOPADLE KUUURWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Opublikowano 2 kwietnia 20169 l Autor To co podales dowodzi mojej racji :-P Moja prawda jest mojsza, niz twojsza, bo moja prawda jest prawda najmojsza xD
Opublikowano 2 kwietnia 20169 l Według mnie u Mevka to poniekąd są łączniki zwane również zamiennie narożnikami.
Opublikowano 2 kwietnia 20169 l Autor Lacznik, laczy dwie listwy na jednej dlugoscio. Stad nazwa "lacznik", bo takie spelnia zadanie. Naroznik to naroznik. Moze byc wewnetrzny, badz zewnetrzny, ale nie mylcie pojec. P.S Moje listwy, moja definicja XD Edytowane 2 kwietnia 20169 l przez iMEVEK
Opublikowano 2 kwietnia 20169 l Autor Spoko. Juz w porzadku, bo nie bedziesz spal, albo bedziesz mial koszmary, co gorsze.
Opublikowano 3 kwietnia 20169 l Jebać łączniki ale co do narożników to faktem jest, że są słabe jak cholera.
Opublikowano 3 kwietnia 20169 l zalecane jest sfazowanie narożników ścian, lub ich wyokrąglenie, i zgiecie listew bez łączników.
Opublikowano 3 kwietnia 20169 l Milan świetna porada. Najlepiej Mevek przenieś się do iglo. Nie będziesz musiał martwić się narożnikami. Teraz mi to mówisz!! ALE ktore, zewnętrzne, czy wewnętrzne ??? Nie pytałeś. Zewnętrzne. Raz dupniesz i możesz lecieć po nowe bo te małe wypustki co trzymają listwę łamią się.
Opublikowano 3 kwietnia 20169 l Charles miał lepsze branie, nawet będąc szalonym dziadkiem w więzieniu miał brac ślub xD
Opublikowano 9 kwietnia 20169 l Ale mnie kusi, żeby ten temat usunąć. Dla beki. Mógłbym. Edytowane 9 kwietnia 20169 l przez Siara_iwj