Opublikowano 9 kwietnia 20169 l Autor Robta co chceta.. I tak jeden z moich tematow juz jest na forum i wymiata!
Opublikowano 9 kwietnia 20169 l Nie no, temat potrzebny. Zacznie sie sezon działkowca, to także bede tu pisał.
Opublikowano 9 kwietnia 20169 l No. Ja jeszcze muszę wrzucić zdjęcie grilla przed sezonem jak już zamontuję drzwiczki
Opublikowano 9 kwietnia 20169 l No, a ja mam pytanie. Bo babcia ma działkę, tam płot się nieco wali, bo z jednej strony jest na skarpie. Płot żeliwny, wielki, stary klunf, pod nim beton, który się kruszy, no i ten płot jest ze słupkami, które się pochyliły. Działka ma trochę lat, to nie pasuje tam jakiś murek + przęsła. Co prponujecie? Normalnie siatkę? Tylko by trza było beton wylać, a ten skuć do końca. Nie znam się, wypiłem browara i piszę bzdety, ale męczy mnie to od jakiegoś czasu.
Opublikowano 9 kwietnia 20169 l Jeżeli to płot nie od trony frontu to najlepszym, najtańszym i najszybszym wyjściem będzie siatka + gotowe betoniki. Rozpieprzasz stary, zalewasz słupy, stawiasz siatkę i finito.
Opublikowano 9 kwietnia 20169 l Przypomnialo mi sie, ze w starym aucie po deszczu mialem zawsze bagaznik pelen wody. Przez kratke wentylacyjna sie lało. Silikon raz uzyty i spokoj na 5 lat
Opublikowano 9 kwietnia 20169 l Autor Tak sie proszę państwa obniża sufit. Niby żadna tam czarna magia, ale technikę trzeba mieć, bo inaczej na robi sie kropek, kresek, nie równa linie albo zerwie lakier. Zasada jest prosta: malujemy na biało, naklejamy taśmę, najlepiej jeden długi pasek, malujemy taśmę na biało, aby dodatkowo zabezpieczyć linie zamalowując niedoskonałości, następnie jedziemy z kolorem i odklejamy na mokro Dziękuję. P.S Pierwsza fotka jest robiona po 1 malowaniu, stad te prześwity. Jutro drugie malowanie i panele. Edytowane 9 kwietnia 20169 l przez iMEVEK
Opublikowano 10 kwietnia 20168 l W sumie to nie mam narzędzi, a dual shockiem raczej nic nie zdziałam
Opublikowano 10 kwietnia 20168 l Jak to jest kurwa proste, to ja jestem rabinem. pewne odchylenie zawsze jest dopuszczalne. nawet na łacie masz chyba pół mm na metr
Opublikowano 10 kwietnia 20168 l Autor Nie po to cie blokowalem, zebys mi udzielal odp. Nastepny prosze!
Opublikowano 10 kwietnia 20168 l Nastepny prosze! Ja nie jestem twoja stara zeby sie tak do mnie zwracal.
Opublikowano 10 kwietnia 20168 l Autor Dziś skończyłem kolejny pokój. Jak sie okazało ślicznie sie kombinuje ciemna podłoga na tle zielonych ścian. Wymiatam xD
Opublikowano 11 kwietnia 20168 l No takie połączenie kolorów może wygląda fajnie przez 5 minut, ale jak masz tam siedzieć, czytać, uczyć się, czy co tam robisz, to może przytłaczać. Pamiętam za dzieciaka miałem pokój na niebiesko, ciemno w pokoju, tylko non stop monitor oświetlał mi pokój:)
Opublikowano 11 kwietnia 20168 l Autor Ale to musi słabo wyglądać... Moja zona jest zadowolona, z reszta ja tez. Edytowane 11 kwietnia 20168 l przez iMEVEK
Opublikowano 11 kwietnia 20168 l Autor Pokoj jest robiony pod Uniwersytet Potworow. Stad pomysl na kolor. Ulubiona bajka mojego 2 latka. Wy sie nie znacie nolify - Znawcy!
Opublikowano 11 kwietnia 20168 l gdybym miał za męża nieudacznika, który maluje ściany na taką srakę, to bym się z nim rozwiódł