Opublikowano 28 listopada 20168 l Az dziwne, ze zaden _C_waniak nie skomentowal, ze sam se nie umiesz pomalowac. Jednak co kogut to kogut. Tu podsyłam info z mojej wyceny, Kraków, ceny z ręki do kieszeni: szpachlowanie ścian i sufitów 14 zł za m2 malowanie ścian i sufitów 8zł za m2 gruntowanie ścian i sufitów 1 zł za m2 Edytowane 28 listopada 20168 l przez _Red_
Opublikowano 28 listopada 20168 l Ja bardzo bym chciał, ja bardzo lubię, ale mam mnóstwo powodów dla których nie mogę. Dzięki
Opublikowano 29 listopada 20168 l A zapytaj Grzesia czy by nie chcial dorobic. To za jednym razem i pomaluje i obczai sobie chate i nie bedzie musial gimnastykowac sie na fb albo siedziec w krzakach z lornetka. Zimno sie robi.
Opublikowano 12 stycznia 20178 l Autor Przyszedł w południe, wiec sie wziąłem za robotę, co będę grał cały dzień, jak mogę na wieczór. Mega dumny z siebie Happy days.
Opublikowano 12 stycznia 20178 l Autor Tylko dosypuje sol tabletkowa, co jakis czas. Na zasadzie żywicy ktora jest w oddzielnej butli, zaraz pod zegarem(niebieska), a ta regeneruje sie z soli tabletkowej, która tworzy roztwór na żywice. Ostateczny wygląd po poprawkach. Edytowane 12 stycznia 20178 l przez MEVEK
Opublikowano 13 stycznia 20178 l Autor moja woda jest miękka bez tego, pozdro rozumiem, ze sprawdzales, czy piszesz na pale?
Opublikowano 21 stycznia 20178 l Szukam jakiejś porządniejszej wiertarko-wkrętarki na co zwracać uwagę? a może raczej, co kupić?
Opublikowano 21 stycznia 20178 l Szukam jakiejś porządniejszej wiertarko-wkrętarki na co zwracać uwagę? a może raczej, co kupić? Makitę.
Opublikowano 21 stycznia 20178 l Jak do betonu to wkrętarka i wiertarka osobno, nie powiercisz w betonie na akumulatorze
Opublikowano 21 stycznia 20178 l Dobra biere jakąś makitę nie będę tym w betonie wiercił, chyba, że z raz czy dwa obraz powieszę w chacie. Kupuję bo muszę meble skręcić:)
Opublikowano 21 stycznia 20178 l Do takich robót to możesz popatrzeć za metabo, maja super ratio cena/jakosc
Opublikowano 21 stycznia 20178 l do mebli to wkrętarka z lidla za 39,99 kolor niebieski, a nie (pipi)a makita.
Opublikowano 22 stycznia 20178 l Roczny LED w salonie przestał mi świecić. Za rzadko był włączany, by diody się przepaliły (no i to raczej byłyby pojedyncze sztuki), więc pierwsze podejrzenie padło na lipny zasilacz. Polecam kupować chińszczyznę z Obi/Castoram/Praktikerów, bo od ręki wymieniają na nowe bez gadania. Podmiana sprzętu poszła gładko i wszystko bangla - ekipa wykończeniowa pierwotnie fajnie wymyśliła odkręcane dekielki w podwieszanym suficie, by był łatwy dostęp do zasilania.
Opublikowano 22 stycznia 20178 l niesamowita przebiegłość i spryt ekipy, inaczej musiałbyś wołac sąsiadów i cały sufit zdejmowac.
Opublikowano 22 stycznia 20178 l Oho, okres. No np. kumpel robil sam i potem bedzie miał problem, bo zero dojscia do kabli.
Opublikowano 22 stycznia 20178 l Tylko dosypuje sol tabletkowa, co jakis czas. Na zasadzie żywicy ktora jest w oddzielnej butli, zaraz pod zegarem(niebieska), a ta regeneruje sie z soli tabletkowej, która tworzy roztwór na żywice. Ostateczny wygląd po poprawkach. Jakiej to masz firmy? Ja mam zamówiony na ten tydzien Viessman-a z montazem. Kamienia juz zero pewnie?