Skocz do zawartości

Pan Złota Rączka - czyli, co dziś zmąciłeś?

Featured Replies

Opublikowano

Oho, okres.

No np. kumpel robil sam i potem bedzie miał problem, bo zero dojscia do kabli.

dobrze że chaty nie murował, bo o  drzwiach by  zapomnial. hihi.

• Odpowiedzi 850
  • Wyświetleń 98,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Witam, chyba nigdy.

• W myśl zasady "Zero waste", wymodziłem taką kuchnię błotną:   Niestety miałem pod ręką tylko wkrętarkę i starą piłę do bloczków  Trzy palety, deski ze starej piaskownicy, kawałek

Opublikowano

Okres, czy tam menopauza, ale dobrze mówi

nie zostawić dostępu do kabli to jak zapomnieć o klamkach w drzwiach, imo lekka niezręczność 

Opublikowano

Dlatego nie biore się sam za coś, o czym nie mam wiedzy i cieszę się z tego powodu. Pamietam, ze kumpel podwiesil sufit z ledami bez dojścia. No to ma lipe w razie czego.

Milą, ale rozumiesz, ze z okresem to chodzi o twoja zgryzliwosc, a nie zasadność uwagi, cnie?

Opublikowano

musze w takim  razie znaleźć przypadłosc przy której się jest przewrażliwionym.

impotencja?

Opublikowano

Nie wiem jakim trzeba być idiotą, aby jakikolwiek punkt instalacji, w którym znajduje się jakiekolwiek przyłączę, łączenie, połączenie itp. zostawić bez dostępu na przyszłość.

Opublikowano

o jezu, to juz nie okres, to gejzer!

Opublikowano

Dlatego nie biore się sam za coś, o czym nie mam wiedzy i cieszę się z tego powodu. Pamietam, ze kumpel podwiesil sufit z ledami bez dojścia. No to ma lipe w razie czego.

Milą, ale rozumiesz, ze z okresem to chodzi o twoja zgryzliwosc, a nie zasadność uwagi, cnie?

A może kumpel ma Ledy na 230V? Kę?
Opublikowano

A może kumpel ma Ledy na 230V? Kę?

Właśnie nie wiem jaki sens jest teraz robić ledy na zasilaczu :whistling:

Opublikowano

Nie działał mnie kompresor do opon (12V, samochodowy). Pomierzyłem, przedzwoniłem, namierzyłem, skróciłem, polutowałem, działa.

Czy mężczyzna może nie potrafić lutować?

Opublikowano

Ja nie umiem lutowac i spawac. Ale kompresorka mniejszego niz butelka piwa tez za jakies meskie urzadzenie nie uznawajmy.

Opublikowano

Nope, ostatnio miałem taką premium i wolnoopadającą i się posypała to teraz wziąłem jakiegoś chinola na próbę.

Opublikowano

Kiedyś w wynajmowanej chacie miałem klapę z drewna

no jak tak można???

Opublikowano

najlepsze jak masz opuszczana, idziesz w gosci i  yebniesz pokrywa na całą chate.

Opublikowano

Ja w gościach staram się nie srać, żeby sobie wstydu nie narobić.

Teraz w mieszkaniu został mi jeszcze domofon do naprawy. Po wichurach zrobiło się  chyba jakieś spięcie i strasznie cicho dzwoni. W sumie jak go rozbiorę to za wiele nie zobaczę, ale może będzie coś przysmażone to chociaż będzie miał pewność, że to spięcie.

Opublikowano

Zobacz, czy czasem nie ma regulacji głośności już po otwarciu. U mnie na starcie cicho było słychać, wystarczyło go otworzyć, a tam normalnie poziom volume się przesuwa.

Opublikowano

No tylko on normalnie, elegancko dzwonił, potem z dupy się skaszanił.

Opublikowano

Pewnie wichura rozkręciła domofon i tam normalnie poziom volume przesunęła.

Opublikowano

Jak to prawda to się posypią plusy jak kutasy z nieba. Stay tuned.