Opublikowano 22 stycznia 20178 l Oho, okres. No np. kumpel robil sam i potem bedzie miał problem, bo zero dojscia do kabli. dobrze że chaty nie murował, bo o drzwiach by zapomnial. hihi.
Opublikowano 22 stycznia 20178 l Okres, czy tam menopauza, ale dobrze mówi nie zostawić dostępu do kabli to jak zapomnieć o klamkach w drzwiach, imo lekka niezręczność
Opublikowano 22 stycznia 20178 l Dlatego nie biore się sam za coś, o czym nie mam wiedzy i cieszę się z tego powodu. Pamietam, ze kumpel podwiesil sufit z ledami bez dojścia. No to ma lipe w razie czego. Milą, ale rozumiesz, ze z okresem to chodzi o twoja zgryzliwosc, a nie zasadność uwagi, cnie?
Opublikowano 22 stycznia 20178 l musze w takim razie znaleźć przypadłosc przy której się jest przewrażliwionym. impotencja?
Opublikowano 22 stycznia 20178 l Nie wiem jakim trzeba być idiotą, aby jakikolwiek punkt instalacji, w którym znajduje się jakiekolwiek przyłączę, łączenie, połączenie itp. zostawić bez dostępu na przyszłość.
Opublikowano 22 stycznia 20178 l Dlatego nie biore się sam za coś, o czym nie mam wiedzy i cieszę się z tego powodu. Pamietam, ze kumpel podwiesil sufit z ledami bez dojścia. No to ma lipe w razie czego. Milą, ale rozumiesz, ze z okresem to chodzi o twoja zgryzliwosc, a nie zasadność uwagi, cnie? A może kumpel ma Ledy na 230V? Kę?
Opublikowano 22 stycznia 20178 l Dlatego nie biore się sam za coś, o czym nie mam wiedzy i cieszę się z tego powodu. Pamietam, ze kumpel podwiesil sufit z ledami bez dojścia. No to ma lipe w razie czego. Milą, ale rozumiesz, ze z okresem to chodzi o twoja zgryzliwosc, a nie zasadność uwagi, cnie? A może kumpel ma Ledy na 230V? Kę? Właśnie nie wiem jaki sens jest teraz robić ledy na zasilaczu
Opublikowano 22 stycznia 20178 l Nie działał mnie kompresor do opon (12V, samochodowy). Pomierzyłem, przedzwoniłem, namierzyłem, skróciłem, polutowałem, działa. Czy mężczyzna może nie potrafić lutować?
Opublikowano 22 stycznia 20178 l Ja nie umiem lutowac i spawac. Ale kompresorka mniejszego niz butelka piwa tez za jakies meskie urzadzenie nie uznawajmy.
Opublikowano 23 stycznia 20178 l Nope, ostatnio miałem taką premium i wolnoopadającą i się posypała to teraz wziąłem jakiegoś chinola na próbę.
Opublikowano 23 stycznia 20178 l Kiedyś w wynajmowanej chacie miałem klapę z drewna no jak tak można???
Opublikowano 23 stycznia 20178 l najlepsze jak masz opuszczana, idziesz w gosci i yebniesz pokrywa na całą chate.
Opublikowano 23 stycznia 20178 l Ja w gościach staram się nie srać, żeby sobie wstydu nie narobić. Teraz w mieszkaniu został mi jeszcze domofon do naprawy. Po wichurach zrobiło się chyba jakieś spięcie i strasznie cicho dzwoni. W sumie jak go rozbiorę to za wiele nie zobaczę, ale może będzie coś przysmażone to chociaż będzie miał pewność, że to spięcie.
Opublikowano 27 stycznia 20178 l Zobacz, czy czasem nie ma regulacji głośności już po otwarciu. U mnie na starcie cicho było słychać, wystarczyło go otworzyć, a tam normalnie poziom volume się przesuwa.
Opublikowano 27 stycznia 20178 l No tylko on normalnie, elegancko dzwonił, potem z dupy się skaszanił.
Opublikowano 27 stycznia 20178 l Pewnie wichura rozkręciła domofon i tam normalnie poziom volume przesunęła.