Skocz do zawartości

Pan Złota Rączka - czyli, co dziś zmąciłeś?

Featured Replies

Opublikowano

co  zabawne te crash testy  są dobre, zaniżone przez fakt iz pieszy zmienia się w papkę po  zderzeniu z plastikowym grillem.

Trzeba o tym pamiętac

• Odpowiedzi 850
  • Wyświetleń 99,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Witam, chyba nigdy.

• W myśl zasady "Zero waste", wymodziłem taką kuchnię błotną:   Niestety miałem pod ręką tylko wkrętarkę i starą piłę do bloczków  Trzy palety, deski ze starej piaskownicy, kawałek

Opublikowano

No jakąś posadzka jest potrzebna, nie? Kostka też by się nadała,.

Opublikowano

Dajcie mi jakąś apkę, webowa czy normalna, żeby można była łatwo przenieść plan mieszkania i sobie go wystroić poglądowo. 

autocad odpada bo nie chce w domu żadnych doniczek 

na stronie Leroy Merlin masz :

https://www.leroymerlin.pl/planer3d/kazaplan.html

jak jesteś uparty to niestandardowe rzeczy sobie wymodelujesz z trójwymiarowych brył, możesz też to oteksturować 

korzystałem kilka razy z tego, bardzo spoko

Opublikowano

Ale u nas to trzeba pozwolenie pod taką wylewkę xddd

Opublikowano

no takich małych to nie, ale powyżej jakiegoś tam metrażu już tak

Opublikowano

Ale u nas to trzeba pozwolenie pod taką wylewkę xddd

no takich małych to nie

Co za czeski film xd

Opublikowano

no ostra beka krupek, pewnie jeszcze nie wie od ilu miejsc parkingowych jest pozwolenie

Opublikowano

Toć nie chodzi mi o to, tylko, że co post zmiana zdania i zaprzeczanie. Sympatycznie sobie śmiechłem do kolegi. Co się przypie.rdalasz, bucu?

Opublikowano

nieładne słownictwo krupek, powinieneś napić się wody

Opublikowano

Po prostu mogłeś przyznać, że po raz kolejny się wygłupiłeś, bo źle zrozumiałeś/nie wiesz czegoś o mnie/sam jesteś suchy, a sadzisz się jakbyś jakiś problem miał.

Opublikowano

Ale ze tylko ja uważam  ze walisz suchary? Spójrz stronę do  tyłu, smieszny tam byłes?

Opublikowano

No jak co, ale żebyś Ty mówił, kto wali suchary, a kto nie...Szczególnie Twoim przytykiwaniem o starego, może odnośnie Roziego to kiedyś śmieszyło, ale nie wiem, co to ma wspólnego ze mną.

Edytowane przez krupek

Opublikowano

Espresso per rectum jeszcze nie próbowałem. Musi niezle kopać kofeiną.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ostatnie dwa dni malowałem pokój na biało, z bieli na biel - ale było warto. Jest świeżo i co ważniejsze można podjąć kolejne kroki :)

A ja czuje się całkiem zadowolony, że sam ogarnąłem coś w mieszkaniu.

Opublikowano

A "siwki" dawałeś?Taki trick ze starych czasów.Do białej farby(emulsyjnej) dodajesz wybielacz do firanek-ultramaryna.Wcześniej rozmieszaną z wodą.Musi dobrze być rozmieszana-bez żadnych grudek i kropek.Biel jest bielsza ;)

Ciężko tylko znaleźć ten wybielacz-najprędzej w wiejskim sklepie.To jest taki niebieski proszek-bo widziałem już inne wybielacze do firan.

Coś takiego:http://www.firanyzaslony.com.pl/image/cache/data/chemia/ultra_maryna-300x300.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pozwolę sobie odświeżyć, bo kończę odnawiać PRLowski stół i po drugim bejcowaniu blacik wygląda za(pipi)iście :D jutro całość zawoskować i w końcu będzie przy czym zjeść obiad.

2rfRViY.jpg

Opublikowano

Mam drewniane ogrodzenie i 2 altanki do oszlifowania. Dobrze, że ktoś wymyślił nakładki z papierem ściernym do wiertarki, dobra rzecz.