Skocz do zawartości

Pan Złota Rączka - czyli, co dziś zmąciłeś?

Featured Replies

• Odpowiedzi 850
  • Wyświetleń 99,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Witam, chyba nigdy.

• W myśl zasady "Zero waste", wymodziłem taką kuchnię błotną:   Niestety miałem pod ręką tylko wkrętarkę i starą piłę do bloczków  Trzy palety, deski ze starej piaskownicy, kawałek

Opublikowano

Prawdziwy spartak zrobiłby to ręcznie.

recznie xD tydzien szlifowalem ten stol oscylacyjna, recznie to chyba miesiac by zajelo :lapka:

Nie mowiac o 2 altankach i ogrodzeniu, chociaz tam mozna walic ostrzej, bo drewno, a nie fornir

Z miesiac dlubalem ogolem nad tym stolem w wolnej chwili, ale jestem fhui zadowolony:

7o1fVkX.jpg

Edytowane przez Copper

Opublikowano

Prawdziwy spartak zrobiłby to ręcznie.

To nie jest to jakiś wysiłek, tylko właśnie czasochłonne i niewygodne.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Łóżeczko 120x60 zmontowałem. Niby takie proste, ale zanim znalazłem odpowiednią pozycję roboczą, by wszystkie ścianki dało się połączyć, to chwila minęła :brązowa_rączka:

Edytowane przez _Red_

Opublikowano

Naczytałeś się  o materacach z kory mchu azbestu i  jaką stroną kłaść xD?

Opublikowano

team gryka gryka pianka kokos pianka kokos

Byle nie zwykły piankowy, reszta to chyba ściema. Lepiej zainwestować w monitor oddechu.

Opublikowano

Żona dla dzieciaka chce lateksowy.Podobno najlepszy.

Opublikowano

Muszę obadać te różne rodzaje i poczytać w necie.

Dziś w ogóle jakiś zakupowe frenzy. W jednym dniu skumulowało się do odbioru: wózek, łóżko, kostium tygryska i jeszcze właśnie z Biedry wróciłem z kartonem pieluch (promo 3 w cenie 2 za Dada 4kg xD).

Boże... jestem stary. Teraz to tylko po wstępnej euforii znowu praca, delegacje, rukanie poza swoim kodem pocztowym itp.

Opublikowano

Się nie rozpędzajz  najmniejszymi bo niektórym się rodza wielkie 5kilowe egzemplarzei  od razu przeskakują na 2jeczki.

Opublikowano

Nie musi miec 5kg, ale pieluchy „jedynki” to bardzo szybko sa za male.

No i dady w ciemno brac to sie dziwie. To jednak gorszy sort niz pampers.

Opublikowano

Mam nadzieję ze red sam najpierw wyprobuje czy gdzieś nie kłują i czy dobrze pochłaniają.

i czy nie ma wysypki na dupeczce

Opublikowano

Z jedynek to kupiłem tylko jedną paczkę, by było do szpitala just in case, bo to już miesiąc z hakiem został. Te trzy paczki w promocji to midi - trójki (4-9kg) więc raczej zdążę wykorzystać.

Sporo znajomych polecało te pieluchy, a jak się nie sprawdzą, to wydam, albo sam będę w nie srał siedząc na forumku.

Edytowane przez _Red_

Opublikowano

Wystawi na olx i bedzie ok

Pieluchy sa spoko, ale czasem gnojkom nie pasuja.

Jednak slabiej chlona i nocy nie przetrzymaja jak pampersy.

Opublikowano

W sumie jestem bardzo ciekaw jakie to uczucie tak zesrać się podczas codziennych czynności i żeby nie było syfu.

Opublikowano

Dady lepsze niż zielone pampersy. Huggiesy były świetne, ale teraz to chyba premiumy to tylko kremowe pampersy.

W sumie jestem bardzo ciekaw jakie to uczucie tak zesrać się podczas codziennych czynności i żeby nie było syfu.

W aptece można kupic xxl.

Opublikowano

Red kup pieluchy dla siebie, zawsze to oszczędność wody :potter:

Opublikowano

2/10, bez sensu, bo pieluchy wyjdą drożej niż woda.

Po wymianie pieluchy i tak trzeba wodą dupę umyć.

Był potencjał, ale to jeszcze nie to.

Opublikowano

A kto mówił o myciu :pawel:

Opublikowano

Bartuś, masz tu lizaka i  idż pooglądać kartoniki lego.

Opublikowano

Dobrze tato :smutas:

Opublikowano

Od razu lepiej. Jutro mogę Cię zabrać do Grycana, popatrzymy jak inne dzieci jedzą lody.

Opublikowano

Od razu lepiej. Jutro mogę Cię zabrać do Grycana, popatrzymy jak inne dzieci jedzą lody.

Panie, ale smutny post.
Opublikowano

zamknijcie ten dział i wpuszczajcie za okazaniem obsra,nej pieluch y z nowym numerem psx extreme