Opublikowano 7 października 20177 l https://youtu.be/kJiG9V3O0YI?t=57s xd Edytowane 7 października 20177 l przez _Red_
Opublikowano 8 października 20177 l zamknijcie ten dział i wpuszczajcie za okazaniem obsra,nej pieluch y z nowym numerem psx extreme Ewentualnie zdjęcie usg ale numer psxextreme musi być!
Opublikowano 15 listopada 20177 l Autor Żonka uparła sie na panele ścienne 3D. Na początku bylem sceptyczny do tego pomysłu. Teraz kiedy robota jest skończona efekt jest bardzo zadowalający..
Opublikowano 15 listopada 20177 l Ty to dla żonki wszystko zrobisz:) Ps. Jak tam tv? Pamietam ze chciała go koło kominka?
Opublikowano 15 listopada 20177 l Autor Tv nad kominkiem dawno zamontowane + pleyka tymczasowo. Sypialnia to sypialnia. jakby nie patrzeć 1/3 życia w niej spędzę, a może i więcej, bo czasem i w dzień do niej zaglądamy z żonką. Ma być czysto i przytulnie. No i najważniejsze, nie ma mowy o tv. W sypialni sie spi i milo spędza czas. Pamiętam taki artykuł, ze jak będziesz oglądał tv w sypialni to sie nie będziesz wysypiał. Zgadzam sie z tym.
Opublikowano 26 stycznia 20187 l Mega są takie filmiki z budowania czegoś w przyspieszonym tempie, z basenami też polecam.
Opublikowano 29 stycznia 20187 l Mieliście tak kiedyś, że malowaliście pokój, nałożyliście za dużo farby i zaczęła wam delikatnie pękać? Takimi mikropęknięciami? Jak tak mam. Nie wiem czy zdzierać tę farbę czy kłaść drugą warstwę, która przykryje te pęknięcia. Wizualna kwestia jest drugorzędna - oby tylko farba nie zaczęła odpadać ze ściany. Jak myślicie? Najgorzej, że nie maluję swojego mieszkania tylko czyjeś. Jakby było moje to bym miał w dupie a tak to się staram by było dobrze.
Opublikowano 29 stycznia 20187 l czy twój nick to spier.dolix? na ch.uj się za to brałeś? tak musiało się stać Edytowane 29 stycznia 20187 l przez D.B. Cooper
Opublikowano 29 stycznia 20187 l w życiu pomalowałem już dużo pokojów i nie było problemów, tu zje,bałem bo za bardzo się starałem, za bardzo chcialem zeby bylo dobrze
Opublikowano 29 stycznia 20187 l 3 godziny temu, S(pipi)ix napisał: tu zje,bałem bo za bardzo się starałem, za bardzo chcialem zeby bylo dobrze Czyli jakiejś dupeczce malowałeś i miałeś nadzieję sobie poruchać Pierwsza warstwa zdążyła wyschnąć zanim pojawiły się pęknięcia? Ile czasu czekałeś?
Opublikowano 29 stycznia 20187 l Jak moze pekac. Na moje to podklad chyba nie wysechl i sciaga teraz farbe. Od kiedy za gruba warstwa peka... Albo jakies (pipi) farba z tesco.
Opublikowano 29 stycznia 20187 l Za szybko kolejna warstwa. Jak zamalujesz istniejące pęknięcie, to może wyskoczyć na nowej powłoce- zależy od farby, ale emulsji raczej nie walisz. Najlepiej zjechać tę farbę i położyć na nowo i odczekać żeby farba była elastyczna. Tu tej elastyczności zabrakło stąd pęknięcie. Pośpieszyłeś się, bo chciałeś szybko skończyć? Pośpiech tylko szkodzi. Edytowane 29 stycznia 20187 l przez iluck85
Opublikowano 29 stycznia 20187 l Czynników może być wiele. Jak gładź nie wyschła dobrze, chciał odstawić _Red_a i przycebulił ma farbie, pierwsza warstwa nie wyschła dobrze... Teraz szybka szkoła budowlańca: powiedź, że to wina ściany, że ci co ją stawiali coś zdupcyli i maluj od nowa, a jeszcze uratujesz twarz no chyba, że jedziesz na nowej powierzchni np. karton-gips to wtedy masz prze(pipi)ane i twoja wina
Opublikowano 29 stycznia 20187 l Wbrew obiegowej opinii miałem drogą farbę i po 2 latach nie ma ani zadrapania
Opublikowano 30 stycznia 20187 l Zje.bał mi się korek w zlewie. I nie potrafię tego naprawić To jest korek typu "kręcę w prawo i się zakręca (w sensie jest szczelnie), dociskam i odskakuje". Tyle że jak się zakręci, nie działa ten "przycisk". Jak korek wleci w zlew, to automatycznie go dociska. No i lipa. Odkręciłem nawet kolanko pod zlewem, ale tam nic nie widzę, chyba ten cały zacisk się s(pipi)ił
Opublikowano 30 stycznia 20187 l Możliwe, to lubi się zrypać, zajdzie mechanizm kamieniem od wody, albo od syfu. Taki klik klak nie jest drogi, można łatwo wymienić.
Opublikowano 30 stycznia 20187 l Zrobiłem ten zlew. Ale syfu wyszło przy okazji... i tak sie zastanawiam jak wannę mam w zabudowie, jakby tam korek sie z(pipi)al:/