Opublikowano 10 października 20195 l ciekawe czy kobita mevka jest taka sama w kwestii mentalnej jak on przeciez to teraz okna trzeba otwierac klamkami odwrotnie niż normalnie brak im obelg adekwatnych do tego co mysle o mevku Edytowane 10 października 20195 l przez szejdj
Opublikowano 10 października 20195 l Czyli jak uchyla okno to otwiera dołem Przynajmniej koty mogą wchodzić. BTW dzis czytałem artykul o gosciu co dowiedzial sie w wieku chyba 60 lat, ze żył cały czas z połową mózgu, a był w pełni zdrowym inżynierem. Także można pewnie żyć też bez mózgu bez dyplomu.
Opublikowano 11 października 20195 l Szanuję Mevka, że robi z siebie za pieniądze dauna, aby tylko forum nie umarło.
Opublikowano 11 października 20195 l Autor Dzis wstawilem swoj swiety graal i tym samym zakonczylem prace montazowe. Jaram sie tym naprawde, bo chodz dlugo to trwalo to jestem z siebie troszke dumny. Jak na pierwszy raz to dobrze wszystko wyszlo - poza tymi klamkami oczywiscie, ale o tym kiedy indziej. Przed.. Teraz.. Swietne jest te weneckie lustro i design Edytowane 11 października 20195 l przez MEVEK
Opublikowano 11 października 20195 l Autor Teraz, Orzeszek napisał: mevek weź sie za wymianę instalacji gazowej plox Tylko woda powietrze. Nic innego mnie nie interesuje.
Opublikowano 12 października 20195 l Autor Godzinę temu, _Be_ napisał: To on ma w głowie Chcialem cos napisac, ale to by oznaczalo, ze znizam sie do Twojego poziomu brokul. Zamiast tego napisze: "bywaj zdrow i wy..." Edytowane 12 października 20195 l przez MEVEK
Opublikowano 13 października 20195 l Hejka, słuchajcie, mam sprawę. Potrzebuje listwy na krawędź blatu, dokładnie to element który obejmie mi grubość blatu(2cm), nigdzie nie mogę znaleźć czegoś podobnego. W latach 90 często ławki szkolne były tym wykończone. Pozdrawiam i dziękuję za pomoc.
Opublikowano 13 października 20195 l 2 godziny temu, Zdunek napisał: Hejka, słuchajcie, mam sprawę. Potrzebuje listwy na krawędź blatu, dokładnie to element który obejmie mi grubość blatu(2cm), nigdzie nie mogę znaleźć czegoś podobnego. W latach 90 często ławki szkolne były tym wykończone. Pozdrawiam i dziękuję za pomoc. https://www.google.com/search?q=obrzeże+meblowe&oq=obrzeże+meblowe&aqs=chrome..69i57j0l5.2587j0j4&sourceid=chrome&ie=UTF-8 trzeba kupić trochę szersze niż blat, przykleić, dociąć i przyszlifować
Opublikowano 20 października 20195 l Autor Zostalo pomalowac parapety i wneki pod okna i jest gitara z zewnatrz. Wewnatrz musze po obrabiac, a to zajmuje mi okolo 3 dni na jedno okno. Niestety to nie jest moja dziedzina
Opublikowano 21 października 20195 l Autor W tych okolicznosciach jeszcze bardziej skacze mi po glowie i pospiesza przed nadciagajaca zima. Niestety ale remonty koncza sie juz w ten piatek z przyczyn nadchodzacych premier MediEvil Edytowane 21 października 20195 l przez MEVEK
Opublikowano 21 października 20195 l A jak to funkcjonuje. Ty remontujesz cudzą chate na swoj koszt i koles może Cie wyebać jakby zechcial?