MEVEK 3 467 Opublikowano 23 września 2023 Autor Opublikowano 23 września 2023 Godzinę temu, Fanek napisał: @MEVEK opowiadaj dalej jak tam projekt idzie Po szpachlowane juz. Czekam az wyschnie. Jutro szlifne i pomaluje, jak farba jeszcze jest dobra. Pol roku minęło od ostatniego malowania. A teraz juz szukam biurka (a ja widzisz @grzybiarz robię błędy na każdym kroku) Cytuj
MEVEK 3 467 Opublikowano 4 października 2023 Autor Opublikowano 4 października 2023 Przyszlo biorko. Narazie montaz tymczasowy ale juz jest. To najwazniejsze, bo mozna usiasc i sie cieszyc sprzetam Mily kotecek, co @Square ? 1 Cytuj
_Red_ 12 019 Opublikowano 5 stycznia Opublikowano 5 stycznia Czujnik pogodowy na balkonie sfiksował i przestał wyświetlać info o temperaturze i wilgotności, przez co stacja pogodowa w domu nie miała danych. Zmieniam baterie, resetuje i dalej to samo. Rozkręciłem z ciekawości i płytka elektroniczna była ujebana jakimś prochem, kwachem po wylanych bateriach czy coś. Patyczek do uszu, spiryt, wyczyściłem i o dziwo odżyło A miało iść już do elektrosmieci w koszu w biedrze. Czyli czasem da się uratować złom w prosty sposób. Cytuj
_Red_ 12 019 Opublikowano 5 stycznia Opublikowano 5 stycznia Eskimosi by się w kolejce ustawiali. Cytuj
MEVEK 3 467 Opublikowano 6 stycznia Autor Opublikowano 6 stycznia Ja 2'i podjazd zrobiłem pod zmywarkę bo ostatnio to co zrobiłem dużo nie pomogło. Teraz poszedłem na całość. Już cały dzien minął od klejenia. Zaraz odpalam 3 Cytuj
iluck85 2 886 Opublikowano 6 stycznia Opublikowano 6 stycznia Nawet jak nie zatrybi, plus za chęci Cytuj
MEVEK 3 467 Opublikowano 6 stycznia Autor Opublikowano 6 stycznia Jeden standardowy cykl juz zaliczony i jest sucho. Teraz odpalam na program 75 stopni. Wyzsza temperatura, mocniejsze odksztalcenia. Klej najlepsze wlasciwosci zachowuje, wytrzymuje do 200'C takze powinno byc git imo. Duzo zabawy z tym wszystkim. Ale jak sie konsole rozbiera to zmywarka nie jest duzym wyzwaniem Cytuj
MEVEK 3 467 Opublikowano 20 stycznia Autor Opublikowano 20 stycznia Dość pracowity dzien. Zrezygnowałem z routera od dostawcy internetowego i zainstalowałem własne punkty WiFi od firmy Unifi. To był całkiem świetny pomysł. Parter.. Pietro.. Serwerownia.. Zostały mi jeszcze 2 wolne PoE porty pod kamery od tego samego producenta 3 1 Cytuj
MEVEK 3 467 Opublikowano 27 kwietnia Autor Opublikowano 27 kwietnia Wiekszosc ślini sie na Stellar Blade a ja tymczasem wycinam deski pod nowa bramkę ogrodowa. Narazie jestem jeszcze w przed biegach ale w sumie cieszę sie ze sie za to zabrałem przy taje pięknej pogodzie. Jak siądę do konsoli to juz będzie po bramce. Zostało szlifowanie, malowanie i później dechy ozdobne z tego recyklingu 7 Cytuj
MEVEK 3 467 Opublikowano 2 czerwca Autor Opublikowano 2 czerwca Udało sie szczęśliwie skończyć bramkę jeszcze przed urlopem... 5 Cytuj
Okie from Muskogee 2 851 Opublikowano 2 czerwca Opublikowano 2 czerwca Klamką w dół, bo nie przewidziałeś, że się nie zmieści, prawda? Cytuj
MEVEK 3 467 Opublikowano 2 czerwca Autor Opublikowano 2 czerwca Nie bardzo rozumiem Nic specjalnego jak widac. Zwykly szkielet i do tego mocowane dechy z recyklingu. Najdrozsze z tego projektu: 150€ + kornery i wkrety gratis. Fajna sprawa i problem z malowanie rozwiazany na lata Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi