Opublikowano 28 stycznia 20169 l Autor Chciałem wymienić bojler na większy, ale jak tylko naruszyłem główny zawód to woda z niego zaczęła kapać. Na szczęście wszystko skończyło sie pomyślnie. Może jutro wymienię bojler o ile nic innego mi nie wyskoczy. Edytowane 28 stycznia 20169 l przez MEVEK
Opublikowano 29 stycznia 20169 l Może jutro wymienię bojler o ile nic innego mi nie wyskoczy. Np. dysk. Trzymamy kciuki.
Opublikowano 1 lutego 20169 l Autor Przez te zabawy w Mario zapowietrzyła mi sie zimna woda na pietrze. Na szczęście sa stare sprawdzone sposoby, które w mik pomagają. Trzeba pościć zimna wodę, a następnie odkręcić ciepłą i przytrzymać kran, tak aby ciepła poszła w gore zimnymi przewodami i tym samym odpowietrzyc system. Włola
Opublikowano 2 lutego 20169 l I jak smakuje taka wyposzczona woda ? Ma jakieś nowe właściwości ? Edytowane 2 lutego 20169 l przez Wretched
Opublikowano 4 lutego 20169 l To chyba jakas inwencja budowlana januszy centusi co mysla, ze beda mieli cieplej o 0,001C po instalacji ekranu ktory nic nie daje w rzeczywistosci :|
Opublikowano 4 lutego 20169 l a poźniej stara zostawi otawrte okno na wyjazdi 2 roczne oszczednosci ch,uj strzeli xD mevek, myslałeś o komplecie piżam dla rodziny? po co w nocy oddawac ciepło? ;D Edytowane 4 lutego 20169 l przez milan
Opublikowano 4 lutego 20169 l Autor Co Wy janusze, co nawet na gierkach sie nie znacie, mozecie wiedziec. P.S Moj kat, wiec robie, jak chce. Edytowane 4 lutego 20169 l przez MEVEK
Opublikowano 5 lutego 20169 l Zapierdolił sobie ekran za grzejnikiem żeby nie musiał się potem głowić jak tam pomalować. Tylko się z tym ekranowaniem nie zapędź mevciu, bo z ajfona nie podzwonisz.
Opublikowano 6 lutego 20169 l Autor Cały kibelek wyje.balem, żeby tylko powiększyć sypialnie, tak jak sobie tego małżonka życzyła
Opublikowano 8 lutego 20169 l Zamontowałem dziś nową baterię prysznicową. W starej termostat dał dupy, po przedmuchaniu go podziałał jeszcze 2 dni i znowu była tylko ciepła woda. Wymieniłem już na baterię bez termostatu, zbędny bajer.
Opublikowano 10 lutego 20169 l Przykleiłem do ściany plakat z Lemmym za pomocą taśmy klejącej. <duma>
Opublikowano 2 marca 20169 l Wreszcie skonczylem lazienke. Habib sie w niej zamknal i siedzi od godziny, ale zdjecie jakos sie udalo dla was zrobic: