Skocz do zawartości

Pan Złota Rączka - czyli, co dziś zmąciłeś?

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Chciałem wymienić bojler na większy, ale jak tylko naruszyłem główny zawód to woda z niego zaczęła kapać. 

Na szczęście wszystko skończyło sie pomyślnie. Może jutro wymienię bojler o ile nic innego mi nie wyskoczy. 

12654702_1073939905989713_20061547307392

Edytowane przez MEVEK

• Odpowiedzi 850
  • Wyświetleń 98,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Witam, chyba nigdy.

• W myśl zasady "Zero waste", wymodziłem taką kuchnię błotną:   Niestety miałem pod ręką tylko wkrętarkę i starą piłę do bloczków  Trzy palety, deski ze starej piaskownicy, kawałek

Opublikowano

Może jutro wymienię bojler o ile nic innego mi nie wyskoczy. 

Np. dysk. Trzymamy kciuki.

Opublikowano
  • Autor

Przez te zabawy w Mario zapowietrzyła mi sie zimna woda na pietrze. Na szczęście sa stare sprawdzone sposoby, które w mik pomagają.

Trzeba pościć zimna wodę, a następnie odkręcić ciepłą i przytrzymać kran, tak aby ciepła poszła w gore zimnymi przewodami i tym samym odpowietrzyc system. Włola  :obama:

Opublikowano

Mevek, pomyliły ci się tematy.

To nie jest temat 'Pan Chciwa Rączka'

Opublikowano

I jak smakuje taka wyposzczona woda ? Ma jakieś nowe właściwości ?

Edytowane przez Wretched

Opublikowano

To chyba jakas inwencja budowlana januszy centusi co mysla, ze beda mieli cieplej o 0,001C po instalacji ekranu ktory nic nie daje w rzeczywistosci :|

Opublikowano

a poźniej stara zostawi otawrte okno na wyjazdi  2 roczne oszczednosci ch,uj strzeli xD

mevek, myslałeś  o komplecie piżam dla rodziny?

po co  w nocy oddawac ciepło? ;D

_1010714.jpg

Edytowane przez milan

Opublikowano
  • Autor

Co Wy janusze, co nawet na gierkach sie nie znacie, mozecie wiedziec.

P.S

Moj kat, wiec robie, jak chce.

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano

Zapierdolił sobie ekran za grzejnikiem żeby nie musiał się potem głowić jak tam pomalować. Tylko się z tym ekranowaniem nie zapędź mevciu, bo z ajfona nie podzwonisz.

Opublikowano
  • Autor

Cały kibelek wyje.balem, żeby tylko powiększyć sypialnie, tak jak sobie tego małżonka życzyła :lapka:  

12670873_1078952058821831_51987437290665

Opublikowano
  • Autor

Właściwie to tam taka piękna lustrzana szafa stanie. 

Opublikowano

Sranie do szafy... Elegancja Francja jak za Ludwika XIV :sir:

Opublikowano

Zamontowałem dziś nową baterię prysznicową. W starej termostat dał dupy, po przedmuchaniu go podziałał jeszcze 2 dni i znowu była tylko ciepła woda. Wymieniłem już na baterię bez termostatu, zbędny bajer.

Opublikowano

Sranie do szafy... Elegancja Francja jak za Ludwika XIV :sir:

gallery_1448103678_429878.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wreszcie skonczylem lazienke. Habib sie w niej zamknal i siedzi od godziny, ale zdjecie jakos sie udalo dla was zrobic:

12799260_775591839237573_104224700708584