Opublikowano 3 marca 20169 l Autor Chujowe, pozdrawiam. Nie zrobilbym tam nawet Kupy! Ale wazne, ze jemu sie podoba.
Opublikowano 17 marca 20169 l Autor Zamieniłem włącznik do świateł z prawej na lewa, tak jak to powinno prawilnie wyglądać. Bo, jak sobie wyobrażacie w chodzić do pokoju otwierając drzwi na lewo, gdzie włącznik znajduje sie dokładnie, za nimi
Opublikowano 23 marca 20169 l Autor Chyba prawilnie jest miec wlacznik po prawej od wejscia. Ciekawe jak sam masz? Pewnie jeszcze na klask, klask!?
Opublikowano 23 marca 20169 l Zamieniłem włącznik do świateł z prawej na lewa Chyba prawilnie jest miec wlacznik po prawej od wejscia
Opublikowano 23 marca 20169 l No nie wiem, czy nie wiecie, że wcześniej mu drzwi zasłaniały włącznik? :eureka:
Opublikowano 23 marca 20169 l W ogóle śmieszna forumowa obstrukcja. No pisze kurwa typ, że przenosi wyłącznik, bo mu w trakcie remontu wychodzi na to, że skrzydło drzwi będzie się otwierało w drugą stronę. Chyba kurwa normalne, że (teraz mówię do prostaków) jak drzwi otwierają ci się w lewo, to wyłącznik masz po prawej. Jak ktoś ma inaczej, to niech się pierdolnie w łeb biblią, serio. Mevek, żeby nie było, nie lubię cię. Edytowane 23 marca 20169 l przez acidizer
Opublikowano 23 marca 20169 l Autor W ogóle śmieszna forumowa obstrukcja. No pisze kurwa typ, że przenosi wyłącznik, bo mu w trakcie remontu wychodzi na to, że skrzydło drzwi będzie się otwierało w drugą stronę. Chyba kurwa normalne, że (teraz mówię do prostaków) jak drzwi otwierają ci się w lewo, to wyłącznik masz po prawej. Jak ktoś ma inaczej, to niech się pierdolnie w łeb biblią, serio. Mevek, żeby nie było, nie lubię cię. Ale to nie o to chodzi, ani o to czy mnie lubicie, czy nie Edytowane 23 marca 20169 l przez iMEVEK
Opublikowano 23 marca 20169 l O to czy ktoś cię lubi na pewno nie chodzi. Ale z tym włącznikiem chodziło ci dokładnie o to, i teraz przynajmniej nie pierdol rudy ryju. Mówię to, jakem elektryk. I osoba, która ma jakieś podstawowe wyobrażenie projektu pierwszego lepszego domu. Spytaj tego od doniczek. Edytowane 23 marca 20169 l przez acidizer
Opublikowano 23 marca 20169 l Autor No ja tez jestem elektryk XD i co z tego wynika ??? Poza tym nie jestem rudy i nie chodziło o włącznik tylko o to, czym sie zajmuje ja mnie nie ma na forumku.
Opublikowano 23 marca 20169 l Ty jesteś taki głupi, robisz mi na złość, czy obie tez rzeczy na raz, czy wciąż pretendujesz do najrdzewiejszego ryjjka?
Opublikowano 23 marca 20169 l Autor Tak, forumowy! Tylko na forum sa cierepy, które bezpodstawnie oskarżają ludzi o kradzieże i rożne tego typu herezje. Jesteś dłużej o miesiąc ode mnie i tego nie wiedziałeś elektryku? Edytowane 23 marca 20169 l przez iMEVEK
Opublikowano 24 marca 20169 l Pedofil złodziej elektryk na wygnajewie. Jest coś bardziej zabawnego na tym forum? Człowiek orkiestra.
Opublikowano 24 marca 20169 l Lepszy taki co zapewnia chociaż minimalny przyrost naszej ułomnej lecz jedynej włąsciwej rasy na kontynencie, niż singiel który narzeka na polaczków i wspiera nieograniczone rozmnażanie zwierząt na socjalu. Dla ludzkości, może nie na forum. Edytowane 24 marca 20169 l przez milan
Opublikowano 24 marca 20169 l Rozprzestrzenianie glupoty powinne byc zakazane ustawowo. Niestety dla niektorych juz za pozno. Sprzedales juz wozek? Edytowane 24 marca 20169 l przez Gość