masta_g 63 Opublikowano 23 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 marca 2015 Przeginają z tymi remasterami, serio. Jeszcze ze dwa lata i przeniosą wszystkie exy z PS3. No dobra, takiego MS: Pacific Rift widziałbym w 1080/60 z doyebaną grafiką. ale kto przegina ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 23 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 marca 2015 Szczerze? Chyba wszyscy. Wszędzie remastery - nawet są ploty o reedycji Arkham Asylum/City. Owszem, teraz samemu zagrywam się ostro w RE HD Remastera ale samo zjawisko się mocno nasila. A RE to wciąż niezastąpiona perełka i jedna z moich gier lifetime Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 445 Opublikowano 23 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 marca 2015 (edytowane) Gow 3 ciekawe jak odnowią. Nie mam nic przeciwko dla remasterów od zera ale podbijać hmm to nie ten kierunek. Niech wychodzą ale żeby firmy nie kręciły się tylko w okół remasterów kosztem normalnych produkcji. Edytowane 23 marca 2015 przez Wesker Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 23 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 marca 2015 Z tym odnowieniem GoW 3 to żeby nie wyszło tak, że dostaniemy tylko full hd - Santa Monica jeszcze słowem nie wspomnieli o 60 fps. Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 445 Opublikowano 23 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 marca 2015 No nie tylko, wyżej ktoś dał porównania i widać gołym okiem, że nie tylko rozdziałka jest podbita. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 23 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 marca 2015 (edytowane) a co mieli wspominać jak oryginał już miał 60 fps? fakt ze spadkami, ale nie lepsze ma np. Bayonetta 2 na wii u. teraz wypadałoby miał betonowe 60. Edytowane 23 marca 2015 przez nobodylikeyou Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 23 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 marca 2015 GoW III na PS3 w 60 klatkach chodzi? Serio? Calakowałem 5 lat temu i może nie pamiętam... Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 445 Opublikowano 23 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 marca 2015 (edytowane) No śmigał więc tutaj beton musi być i nowy calak Ps plus wersja będzie Edytowane 23 marca 2015 przez Wesker Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 23 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 marca 2015 http://kotaku.com/5184552/god-of-war-iii-frame-rate-revealed God of War III has a max sustained frame rate of 60 frames per second – but some scenes in the game might have to run at as low as 30 per second. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 23 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 marca 2015 (edytowane) Czyli mial 60 klatek tylko w paru momentach. Dobrze zrozumiałem? Wesker, Edytowane 23 marca 2015 przez Nemesis Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 445 Opublikowano 23 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 marca 2015 Hahaha Na odwrót, miał syabilne 60 a w niektórych momentach spadał Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 23 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 marca 2015 różnie. framerate zazwyczaj pływał między 30 a 50. https://www.youtube.com/watch?v=kYnydQ4t0aU God of War III's performance throughout the game varies from around 30FPS right up to 60, depending on scene complexity. V-sync is engaged from start to finish, as it was in the God of War Collection Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 23 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 marca 2015 No to żadne 60. Takie coś to nawet pierwszy inFamous miał. Na obrzeżach miasta momentami spokojnie wyciskał 60 klatek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 23 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 marca 2015 Teoretycznie było 60, bo nie było locka na 30. Cytuj Odnośnik do komentarza
da$io 110 Opublikowano 24 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2015 Jeden z najlepszych bohaterów gier ever a jego 10 urodziny Sony świętuje w oparach remastera i dynamic theme z PSN. Jakby przypyerdolili dobrym, krótkim teaserem nowej części byłoby pozamiatane a tak szkoda Kartosa dla tych korporacyjnych liczydeł...a fe... Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 24 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2015 Dawać teaser serii God of War w premierę innej gry wydawanej przez siebie byłoby maksymalnie głupie, poza tym Barlog wielokrotnie wspominał, nie są gotowi by cokolwiek pokazać... Także na teaser to może bym liczył podczas E3, pełnoprawny gameplay to już w ogóle daleka historia. Cory wrócił do studia na jesień 2013, więc tak naprawdę pewnie ledwo rok w developingu jest ich następna gra (SSM) Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 25 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 marca 2015 (edytowane) Spoko ale trzeba przyznać, że seria nie sprzedaje się już tak jak te kilka lat temu. Ten Remaster tylko zaszkodzi nowej części bo ludzie znowu się nagrają i tym samym zaspokoją głód na kolejny epizod. Ale mogliby chociaż coś zrobić z tym najbardziej otwartym zakończeniem ever . Edytowane 25 marca 2015 przez Nemesis Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 25 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 marca 2015 God of War III: Retarded. Tyle w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza
da$io 110 Opublikowano 25 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 marca 2015 Dawać teaser serii God of War w premierę innej gry wydawanej przez siebie byłoby maksymalnie głupie, poza tym Barlog wielokrotnie wspominał, nie są gotowi by cokolwiek pokazać... Także na teaser to może bym liczył podczas E3, pełnoprawny gameplay to już w ogóle daleka historia. Cory wrócił do studia na jesień 2013, więc tak naprawdę pewnie ledwo rok w developingu jest ich następna gra (SSM) Hmm...jeśli remester 5 letniego tytułu to "nowa gra" to faktycznie głupie. Poza tym Barlog może sobie mówić co tam chce, nawet jakby ukończyli w 90% to nie pokażą póki im nie pozwolą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 25 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 marca 2015 No ale fakty są takie:SSM miało skasowany tytuł na Ps4 i przeszło restrukturyzację. Stig i Pappy już nie pracują dla studia.Barlog wrócił na jesień 2013 i pewnie od 2014 pracuje nad nowym tytułem (wielokrotnie zasugerowany przez niego nowy GoW4)Remaster to dobra okazja do zarobienia, która nie pochłania teamu pracującego nad pełnoprawną grą.No i jak mieli świętować urodziny teaserem 4 części GoW, skoro w tym czasie wychodzi Bloodborne, nie robi się takich rzeczy. Motyw wystarczy.No i najważniejsze, nikt nikomu nie każe kupować żadnego z remasterów, wystarczy więc tego nie robić i problem z głowy. Na miejsce remastera nie wskoczy pełna gra zresztą. Koszt produkcji to ułamek budżetu pełnoprawnej gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Loremaster 2 Opublikowano 26 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 marca 2015 A ja nie rozumiem na czym polega problem . Nie chcesz nie kupujesz. Mam Ps3 mam GoW3 i nie kupię remastera, ale wiele osób które kupiły teraz Ps4 w te gry nie grało akurat remaster wybitnych gier z poprzedniej generacji (jak Last of Us, GoW 3 czy mam nadzieję trylogia Uncharted) nie jest niczym złym bo Sony ma ogromną ilość klientów którzy wcześniej Ps3 nie mieli więc po pierwsze : - daje im możliwość zagrania w te tytuły na nowej konsoli (jakbym miał Xboxa 360 to bym bardzo chciał mieć taką możliwość a dużo rzesza graczy np. w USA tak ma) - pozwala na dodatkowo zysk niskim kosztem. win-win dla Sony i nowych klientów. Szczególnie że nie zabiera to miejsca innym tytułom. Narzekanie że Ps4 nie ma gier też jest już oklepane, ja grałem w inFamous Second Son, Order 1886 (obie gry moim zdaniem bardzo fajne i przyjemne do pogrania, ale nie są jakimiś kozakami) i świetne tytuły multiplatformowe jak Shadow of Mordor czy DA:I czy fajne MGS:Ground Zeroes. A jest jeszcze Killzone, Driveclub z exów i Destiny. Sony ma moim zdaniem pod tym względem świetny marketing sprzedaży na ten rok : - luty - Order 1886 - marzec - Bloodborne - kwiecień - Mortal Kombat - maj - Witcher - czerwiec - Arkham Knight - lipiec - GoW3 - sierpień - MGS Phantom Pain i Mad Max Wydali dwa exy, mają potencjał pokazać naprawdę genialne tytułu na E3. A Wypuszczanie gier razem z Wiedźminem czy Arham Knight czy MGS-em mija się z celem. Nie mam dwóch konsol więc takie plany wydawnicze są dla mnie genialne i bardzo mądre ze strony Sony tym bardziej że konkurencja dostaje po głowie ( jeszcze mocniej przez Order i Bloodborne) a sama nie wypuszcza exów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 27 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 marca 2015 (edytowane) Z oficjalnego profilu serii na facebooku: Edytowane 27 marca 2015 przez Nemesis Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 547 Opublikowano 27 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 marca 2015 Że niby pierwszy screen jest z wersji Remastered? Cienko oj cienko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 046 Opublikowano 28 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 marca 2015 Ufff... dobrze, że nie miałem PS3. Ogarałem wszystkie exy na x360 a teraz na ps4 wychodzą najlepsze gry z ps3 Cytuj Odnośnik do komentarza
da$io 110 Opublikowano 28 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 marca 2015 Szkoda, że musisz kupić PS4 by zagrać w gry z PS3. Na to czekały miliony kupując nową konsolę. Kiedyś to się nazywało "wsteczna kombatybilność" ale było za darmochę więc tak średnio korzystnie dla kochających nas miłością gwałciciela korporacji.Wracając do wypowiedzi kolegi Loremaster - jeśli jesteś pracownikiem Sony to faktycznie dobra robota a jeśli nie "witki opadają" Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi