Pupcio 18 420 Opublikowano 18 lipca 2015 Opublikowano 18 lipca 2015 To ps4 to jednak niezły mocarz. 2 Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 24 lipca 2015 Opublikowano 24 lipca 2015 Już mam za sobą 1/3 gry, na ps3 z przyjemnością scalakowałem tą część i powiem wam, że i tym razem z miłą checią to uczynię. Chyba brakowało mi ostatnio wkurzonego i pełnego furii kratosa, gra prezentuje się nadal kozacko a full hd i 60 klatek robi robotę . Tryb foto w niektórych ujęciach prezentuję epickie sceny (co chwila strzelam fotki, edytor podobny do driveclub). Z początku się wahałem czy warto ale jak za cenę 115zł jestem zadowolony, trochę mi serii brakowało a trójkę uważam za lepszą z odsłon. Cytuj
Sylvan Wielki 4 614 Opublikowano 26 lipca 2015 Autor Opublikowano 26 lipca 2015 Wpis. Jakkolwiek by nie narzekano na reedycje, to czasami, aż talary same chcą wyskoczyć z kieszeni. Ja świetnie bawiłem się przy GTA V, TR, TLoU, i rok (zaledwie) później z przyjemnością uczyniłem to na PS4 - choć dalej uważam, że ceny ich były mocno przesadzone.GoW III to uboga reedycja, ale szmat czasu minął, a te przygody Kratosa zasługiwały na 9-10/10. Jeżeli ktoś sprzedaje swoje gry, nawet zastanawiać się nie powinien (choć w pierwszej kolejności nowości zaliczyć powinien), jeżeli nie grał, tym bardziej. Teraz tylko niech wydadzą obie Bajo w takim dwupaku fHD+60k/s. Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 27 lipca 2015 Opublikowano 27 lipca 2015 Właśnie ukończyłem przygodę Kratosa i wyzwania, jeszcze tylko raz na 100% i podtrzymuję powyższe słowa gra kosi trochę czasu mineło ale dalej gra ryje beret i pokazuje swoją brutalność i bezwzględność. 1 1 Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 22 sierpnia 2015 Opublikowano 22 sierpnia 2015 Wg DF God of War III na PS4 to jeden z najlepiej ogarniętych wydajnościowo i responsywnie remasterów. Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 23 sierpnia 2015 Opublikowano 23 sierpnia 2015 I potwierdzam to info, betonowe 60, full hd robi wrażenie i ostrość a reszta to god of war czyli gniew bogów 1 Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 29 sierpnia 2015 Opublikowano 29 sierpnia 2015 Jedna z najlepszych gier na ps3 wiec nic dziwnego ze tak sie podniecacie. Ale po ograniu wiekszosci tytułów na ps4 w tym najnowsego batka czy bloodborne ten GOW3 wypada słabiutko. Grafe tez mogli bardziej podciagnąć. Oczywiscie gra sie fajnie ale dupy nie urywa jak za czasów ps3. Cytuj
Guillaume 0 Opublikowano 31 sierpnia 2015 Opublikowano 31 sierpnia 2015 A zapowiada się reedycja 1 i 2 ? Czemu GoW 3ka została wydana osobno a nie np. jak uncharted w pakiecie ? Jest prawdopodobne, że analogicznie za parę miesięcy bedzie GoW 1,2,3 razem ? Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 1 września 2015 Opublikowano 1 września 2015 Nie zapowiada, poprzednie części już miały swoje remastery na ps3 natomiast teraz dostępne są w playstation now. Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 6 września 2015 Opublikowano 6 września 2015 Wczoraj skonczyłem. Jezu jaka ta gra jest cudowna. Jedna z najlepszych w jaka grałem, mimo ze odgrzewany kotlet to miło było sobie przypomniec jak genialna jest ta seria. Czekam z wywieszonym jęzorem na nową czesc. Oby nic nie zje.bali. Choc ten roll to mógłby byc lepszy jesli chodzi o mechanike. Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 6 września 2015 Opublikowano 6 września 2015 Wg DF God of War III na PS4 to jeden z najlepiej ogarniętych wydajnościowo i responsywnie remasterów. To te typy, ktore pisaly ze wiesiek na ps4 ma pod 40 klatek i wyglada jak na pc? To trzeba im wierzyć! Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 6 września 2015 Opublikowano 6 września 2015 Kabi, a w porównaniu do innych części to gdzie stawiasz trójkę? Gdyby nie kilka bardzo słabych lokacji, mniej epicki finał niż człowiek sobie wymarzył i sprawa z fabułą to zwieńczenie trylogii by namieszało w kolejności na podium. Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 6 września 2015 Opublikowano 6 września 2015 Ciężko powiedzieć. GoW1 to było coś swiezego, niestety nie pozbawionego wad, ale cos swiezego w dodatku ryjącego beret jak chyba zadna inna gra na ps2. Strzał w pysk jak pierwsze Gearsy. GoW2. To druga czesc, wiec siłą rzeczy odtwórcza ale dopracowana na maksa , IMO bez zadnych wad w mechanizmie i rozgrywce. Praktycznie GoW idealny. Gdyby to byla pierwsza czesc dałbym 11/10 GoW3. No tutaj dochodzi grafika która urywa jaja i zamazuje obiektywne porównania do poprzednich czesci. Fabułą mi sie nieziemsko podoba, koniec tez imo epicki. Najtragicznijesyz chyba i najtwardszy bohater w historii gier ever. Sorry stary ale walka z Herkulesem albo Kronosem to jest epickość miażdżąca suty Najefektowniejsza część, najpiekniejsza, i moim zdaniem najlepsza. Mozesz sie z tym nie zgadzac ale tak wlasnie mysle. GoWA Chyba najsłabsza choc dalej dobra czesc. Pamietam ze po demie szukałem szczeny na podłodze. Niestety w pelnej wersji okazało sie ze po efektownym poczatku dalej jest tylko dobrze. Nie darze tej czesci sympatią. 1 Cytuj
kacprzak1991 196 Opublikowano 11 września 2015 Opublikowano 11 września 2015 Niedawno kupiłem i jedynym błędem było zagranie w to zaraz po przejściu ordera bo teraz ta grafa trochę kłuje w oczy ale sama rozgrywka robi robotę, wielka frajda z koszenia tych wszystkich przeciwników Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
simonldz 21 Opublikowano 28 września 2015 Opublikowano 28 września 2015 Zastanawiam się nad kupnem ale trochę mnie odpycha, że trzeba znać dwie pierwsze części. Jest sens w tej sytuacji kupować i grać? Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 28 września 2015 Opublikowano 28 września 2015 Najpierw zalicz dwie poprzednie, sens jest kupowania i niszczenia wszystkiego ale o wiele bardziej to smakuje po zaliczeniu chociażby 1 i 2 Cytuj
simonldz 21 Opublikowano 29 września 2015 Opublikowano 29 września 2015 Gdybym miał jak to bym z pewnością zagrał. Ale mam tylko ps4 i nie ma takiej opcji:) no cóż odpuszczam. Cytuj
kacprzak1991 196 Opublikowano 29 września 2015 Opublikowano 29 września 2015 Ja przeszedłem gowa 3 najpierw na ps4 a po ograniu od ok 2 tygodni jestem świeżym posiadaczem ps2 i poprzednie czesci juz ograne ;d trójeczka zrobiła mi niezłego smaka na wiecej nawet jesli miało byc to w gorszej oprawie. A dodatkowo kiedyś przechodziłem czesci z psp Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 8 listopada 2015 Opublikowano 8 listopada 2015 (edytowane) Pany, jak trzaskam sie z Kronosem i mam uzyc glowy Heliosa, jak to zrobic ? Klupie w krzyzak, zmienia mi bron nareczna ale na glowe nie chce przelaczyc. Wczesniej jakos odruchowo przelaczalem ale nie wiem jak :F Edytowane 8 listopada 2015 przez Square Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 8 listopada 2015 Opublikowano 8 listopada 2015 Wciskasz L2 i przytrzymujesz :Triangle18x18:. Na krzyżaku się zmienia bronie, a przedmioty masz pod L2 właśnie. W zależności który z czterech przycisków wciśniesz to będzie inny przedmiot. 1 Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 13 listopada 2015 Opublikowano 13 listopada 2015 Początkowo po youtube Gow wydawał mi sie prostym slasherem, zwykłą rozwałką, ale jednak gra ma coś w sobie. Comba, dobra historia, walki z bossami których jest masa, klimat bogow Olimpu. Świetny tytuł co tu dużo gadać, graficznie gdybym nie wiedział, że to gra z PS3 nigdy nie powiedziałbym że to remaster, wysoka półka Podsumowując 8/10 Cytuj
balon 5 341 Opublikowano 14 listopada 2015 Opublikowano 14 listopada 2015 No tak to bywa jak kultową trylogię zaczyna się ogrywać od ostatniej części. 1 Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 14 listopada 2015 Opublikowano 14 listopada 2015 Graficznie gra juz nie robi, nie oszukujmy sie. Ale tez jakis czas temu rpzechodzilem remaster i jesli chodzi o klimat, postac kratosa, całe uniwersum, epickosc starć. No gra jest niesmiertelna. Mam andzieje ze GoW4 to bedzie jakis mega killer. Ascension był ok, ale według mnei tylko okej to za mało. Ma byc killer urywajacy jaja jakim był "3" Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 14 listopada 2015 Opublikowano 14 listopada 2015 Początkowo po youtube Gow wydawał mi sie prostym slasherem, zwykłą rozwałką, ale jednak gra ma coś w sobie. Comba, dobra historia, walki z bossami których jest masa, klimat bogow Olimpu. Świetny tytuł co tu dużo gadać, graficznie gdybym nie wiedział, że to gra z PS3 nigdy nie powiedziałbym że to remaster, wysoka półka Podsumowując 8/108 Z tym 8/10 to trochę poleciałeś bo ta gierka zasługuje na więcej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi