Opublikowano 14 listopada 20159 l Wczoraj przeszedłem, dla mnie bomba. 4 część kupię na premiere. Za 8 dych to chyba tylko Tlou jest lepszym zakupem. Btw sprzedam gow remastered za 90 zika B-)
Opublikowano 14 listopada 20159 l Ja mam tylko nadzieje ze Linda bedzie dalej w dubbingu w GoW 4. No jak nigdy nie gram z dubbingiem tak Linda jako Kratos to imo miazga. No tylko brakuje na koncu jak mówi "W imie zasad skur.wysyny"
Opublikowano 14 listopada 20159 l No Linda bardzo spoko ale dla mnie ten nyga (pipi)nak jescze lepiej, do tego jak zawsze NPCe w wersji PL brzmią strasznie sztucznie więc wybrałem jak zawsze oryginalne audio.
Opublikowano 21 grudnia 20159 l Autor Ponad pól dekady na karku, a gra pomimo rodowodu minionej generacji wciąż prezentuje się bajecznie.
Opublikowano 18 września 20177 l Zgadza się, sam długo czekałem aby dorwać grę za koło 50-60 zł i mam! Ograłem wszystkie części na PS2 i PS3 w tym GOD 3. Na PS4 poprawiona wersja PS4 wygląda OBŁĘDNIE. Moim zdaniem jest spora różnica miedzy wersja z PS3 a PS4. Ślicznie to wszystko wygląda, a walka z Posejdonem gdzie na PS3 często klatki widocznie spadały poniżej 30 i ciężko było się delektować to epicką walkę tutaj wszystko śmiga elegancko. To jest prawdziwa POEZJA i uczta dla oczu ! Polecam, jestem ponownie zauroczony tą genialną grą ! :) Edytowane 18 września 20177 l przez kufir
Opublikowano 18 września 20177 l Wersja na PS3 akurat rzadko miała spadki poniżej 30 klatek. To dlatego, że nie miała locka. Od 30-55 chodzi animacja na PS3. Remaster jest dobry. Responsywność w sterowaniu jest mocno poprawiona, fullhd, lock na 60fps. Szkoda, że SMS nie mają chwili na wydanie łatki Pro Enhanced.
Opublikowano 18 września 20177 l Dziwne, że tej części nie dali remastera. Wszystkie inne były odświeżane.
Opublikowano 18 września 20177 l No ja byłem wręcz przekonany, że po GoW3 Sony zwietrzy kasę i machnie szybki "remaster" Ascension na PS4 - najwyraźniej przeliczyłem się, stawiając na ich pazerność :)
Opublikowano 18 września 20177 l Też liczyłem na remaster Ascension, ale nie nie przez to, że to łatwa kasa, a po prostu bardziej podoba mi się ta część :)
Opublikowano 18 września 20177 l Mi bardziej podeszła trójka i w wersji na ps3 i remaster platynka wbita :)
Opublikowano 18 września 20177 l W dniu 18.09.2017 o 17:47, Square napisał(a): Też liczyłem na remaster Ascension, ale nie nie przez to, że to łatwa kasa, a po prostu bardziej podoba mi się ta część :) Wymiękłem po godzinie grania - graficznie killer, ale reżyseria leży, zjeżdżający różnymi tubami Kratos śnił mi się po nocach - Todd Papy pracował chyba w aquaparku, zanim wziął się za developing gier. Kiedyś muszę się przemóc i to chociażby przejść, ale dla mnie to była kropla, która przelała czarę goryczy - God of Duty, sześć gier i praktycznie zero zmian. Jak usłyszałem, że robią następnego, chciałem wymiotować - całe szczęście okazało się, że to konkretny reboot, a nie kolejny klon jedynki. Edytowane 18 września 20177 l przez Wredny
Opublikowano 18 września 20177 l Raczej reboot, a Ascension bylo bardzo dobre, tylko nastapilo zwyczajne zmeczenie materialu. Prolog i koncowka to scisla czolowka biorąc pod uwagę całą serię.
Opublikowano 18 września 20177 l W dniu 18.09.2017 o 19:28, SlimShady napisał(a): Raczej reboot Racja, tak to jest jak się szybko przelewa myśli na klawiaturę - dzięki za poprawienie Edytowane 18 września 20177 l przez Wredny
Opublikowano 19 września 20177 l Autor W dniu 18.09.2017 o 17:10, Wredny napisał(a): No ja byłem wręcz przekonany, że po GoW3 Sony zwietrzy kasę i machnie szybki "remaster" Ascension na PS4 - najwyraźniej przeliczyłem się, stawiając na ich pazerność :) Przyznam, że ja liczyłem na pakiet Ascension + III, szczególnie po tym co zaserwował niezwykle smaczny kotlet, czyli Metro, a tu klops. To oczywiste, że jednemu bardziej III się podobała, innemu Wstąpienie, ale chyba nikt za takie kombo (dwie w jednym) by się nie obraził.
Opublikowano 19 września 20177 l Wstąpienie było bardzo godne, tylko zbyt wtórne. Lokacja z wężowymi posągami to był banderas x100
Opublikowano 19 września 20177 l Wstąpienie ograłem dwa razy, miało kilka fajnych momentów ale całościowy odbiór był mocno średni. Ta wariująca oddalona kamera i mikrokopijny czasami Kratos jakoś mnie nie zachęcało do ponownego grania.
Opublikowano 19 września 20177 l Też ogranym dwukrotnie gdyby nie te cholerne wyzwanie Archimedesa na najwyższym poziomie trudności. Meduzy za bardzo dały mi się we znaki.
Opublikowano 16 marca 20187 l PS4 Pro z odpalonym supersamplingiem i boost mode. Losowo w cut-scenkach kompletnie znika dźwięk, a następnie, przez jakiś czas, raz jest całe audio bez muzyki, albo nie ma tylko głosów postaci. Spotkał się ktoś z takimi dolegliwościami? Może beast mode coś miesza? Edytowane 16 marca 20187 l przez Frantik
Opublikowano 16 marca 20187 l @Frantik mozliwe, że coś BOOST MODE miesza, spróbuj rozegrać te same cut-scenki bez trybu bestii
Opublikowano 16 marca 20187 l W dniu 16.03.2018 o 11:43, Frantik napisał(a): PS4 Pro z odpalonym supersamplingiem i boost mode. Losowo w cut-scenkach kompletnie znika dźwięk, a następnie, przez jakiś czas, raz jest całe audio bez muzyki, albo nie ma tylko głosów postaci. Spotkał się ktoś z takimi dolegliwościami? Może beast mode coś miesza? Gram w identycznym set-upie i wszystko jest w porządku. Problem masz tylko w GoWie?
Opublikowano 16 marca 20187 l W dniu 16.03.2018 o 12:38, Paolo de Vesir napisał(a): Problem masz tylko w GoWie? Yup. Jak na razie opisane cuda działy się tylko w prologu, a konkretniej przy walce z Posejdonem. Jestem już kawałek dalej i jak na razie spokój, odpukać.@_Be_ Może i nie miała, ale jak testować nową opcję, to na wszystkim. No dobra - tak serio to nie chce mi się co chwilę wchodzić do ustawień i włączać\wyłączać.