Gość Kasias Opublikowano 21 maja 2015 Opublikowano 21 maja 2015 No trzeba przyznać, że ten GoW III Remastered to jest kretyński pomysł. Nie jest kretyński, a bardzo dobry, JEŚLI fabuła czwórki będzie rozgrywać się po zakończeniu trójki. A wygląda na to, że tak właśnie będzie. Kratos blisko Asgardu. Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 21 maja 2015 Opublikowano 21 maja 2015 Ale co to ma wspólnego? Powiązanie końcówki trójki z czwórką ma być kryterium, dla którego miałaby powstać reedycja GoW III? Ratowałyby ich remastery jedynki i dwójki od podstaw, a tak mamy próbę dopieszczenia gry bliskiej ideałowi. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 14 lipca 2015 Opublikowano 14 lipca 2015 widzialiscie screeny powrónawcze god of war 3? http://www.ppe.pl/news-37285-to_ma_byc__remaster_____porownanie_screenow_z_god_of_war_iii_na_ps4_i_ps3.html#lightbox/1/ niezły remaste - patrząc na te screeny nie mam pojęcia które są z ps3 a które z ps4, jak dla mnie wyglądają identycznie. co pokazuje 2 rzeczy - już na ps3 gow3 wyglądał świetnie - niespecjalnie sie postarali robiąc remaster Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 14 lipca 2015 Opublikowano 14 lipca 2015 Yano masz odpowiedni temat. Od momentu ogłoszenia tego remastera było wiadomo, że jest to skok na kasę. Jeszcze te teksty, że chcą, żeby nowi gracze poznali przygody Kratosa. Taa i dlatego wydają zwieńczenie trylogii. Całość miała by sens, gdyby zrobili remake'i wszystkich części na nowym silniku przystosowanym do możliwości PS4. Wtedy spora ilość graczy łyknęła by taki komplet za pełną cenę. Niby jakiś tam hype mam na ponowne ogranie GoDa, ale nie przy premierze, skoro serwują takiego kotleta. 1 Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 14 lipca 2015 Opublikowano 14 lipca 2015 ale cena jest przynajmniej uczciwa 120zł, za 2 tyg pewnie spadnie poniżej 100zł 3 Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 14 lipca 2015 Opublikowano 14 lipca 2015 Że jaka? Uczciwa to by była jakby w PSS to kosztowało góra 60 PLN. Przy okazji GoW Collection na PS3 za taką cenę dostawałeś dwie gry, gdzie różnice graficzne widać bez zastanawiania się, który screen z której wersji jest. 1 Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 14 lipca 2015 Opublikowano 14 lipca 2015 sory że napisałem w złym temacie porpzedniego posta, ten był tak daleko że go nie znalazłem ja nadal mam GOW3 na ps3 i kurde... serio kompletnie nie widać różnicy na forkach. pewnie jednak textury są ciut lepsze skoro gra jest w fullhd ale to naprawde wyjątkowo mało ulepszony "remaster" Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 14 lipca 2015 Opublikowano 14 lipca 2015 Ale to iest ps4 cena niezła, nie jak remaster tlou za 249, owszem więcej było zmian plus dodatek ale ta sama gra za cenę 100% to wydawało mi się większe zdzierstwo. Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 14 lipca 2015 Opublikowano 14 lipca 2015 TLOU na premiere kosztowało 179zł pamietam bo robiłem preorder 1 Cytuj
Sylvan Wielki 4 614 Opublikowano 15 lipca 2015 Autor Opublikowano 15 lipca 2015 Tyle kosztowało i pomimo dodania dodatku, podniesienia rozdzielczości, była to cena zbyt wysoką, jak za to co zaproponowali. Oczywiście gra to fantastyczna, a na PS4 także robi niemałe wrażenie w segmencie szaty graficznej, ale mimo wszytko. Dokładnie tak samo było przecież z GTA V (choć tutaj cena była wyższa).GoW III to bardzo uboga reedycja, a szkoda, ponieważ to jedna z najlepszych i najpiękniejszych przygód minionej generacji. Powinna być miło wspominana dzięki temu odświeżeniu. I teraz przyrównajcie tak odgrzanego Kratosa w tej cenie (o samej jakości gry nie piszę), do takiego Metro Redux, gdzie znacznie poprawiono grafikę, liczne elementy usprawniono i otrzymaliśmy za niespełna 140zł pakiet dwóch gier. Mogli dorzucić to Wstąpienie od biedy. Wiele by ich to nie kosztowało, swoje by i tak zarobili, a gracze nie marudzili by tak. Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 15 lipca 2015 Opublikowano 15 lipca 2015 Powiedzmy sobie szczerze: Sony daje du.py z remasterami praktycznie za każdym razem. Wyjątkiem jest GoW Collection i Ratchety. W Sly'a nie grałem. Ale na Ps4 to już lipa totalna. TLoU niby fajnie wygląda ale wiadomo, że dało się to zrobić jeszcze lepiej. \ A ten GoW to już w ogóle nie wiem po co wydawali. Chyba tylko jako zapchajdziura na sezon ogórkowy dla PS4. Czekam na prawdziwego remastera na XOne - pierwsze Gearsy. I mam tylko nadzieję, że kolekcja Drejka graficznie pozamiata w temacie remasterowania gierek. Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 16 lipca 2015 Opublikowano 16 lipca 2015 (edytowane) Ty serio piszesz czy jesteś ułomny? nie masz ps4 a najwięcej oceniasz reedycje sony daje najwięcej remasterów, niektóre lepsze, niektóre gorsze, teraz gow3 z taką ceną ujdzie, drake zapewne też, a kto nie grał ma idealną okazję. Prawdziwy remaster gearsy? Widać, że znasz się pobieżnie. Jak mnie irytują tacy "znawcy", że twierdzą jak to sony daje d.upy a ile remasterów pojawiło się wgl na xone? Masz opcje, nie chcesz nie kupujesz ale pisać, że jak dają to źle. Ps. fanek na premierę w większych sieciach handlowych cena powyżej 219 albo zbliżona. Edytowane 16 lipca 2015 przez Wesker 1 Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 16 lipca 2015 Opublikowano 16 lipca 2015 W saturnie, empiku o kilkanaście zł drożej, brałem na premierę więc pamiętam Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 16 lipca 2015 Opublikowano 16 lipca 2015 Ty serio piszesz czy jesteś ułomny? nie masz ps4 a najwięcej oceniasz reedycje No nie ma jak czeka 5 tydzień na konsole z serwisu Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 16 lipca 2015 Opublikowano 16 lipca 2015 (edytowane) 7 tydzien już leci no ale po co się pytać skoro na razie kupiło się xone i teraz tylko ms$ ms$ i ms a wcześniej wrzuty na xone a ps4 konsola bóg, teraz na odwrót a media expert na urlopie Edytowane 16 lipca 2015 przez Wesker Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 16 lipca 2015 Opublikowano 16 lipca 2015 Nigdy w żadnego GOW nie grałem, tak jak w żadnego Crash Bandicoot. Po prostu nigdy mnie nie ciągnęło do tej gry a potem do kolejnych. Dlatego też nie powinien się nawet wypowiadać. Ale skoro już tyle osób zachwala GOW'a i mówią że mam czego żałować, to zdecydowanie poczekam aż Remaster osiągnie cenę 80 zł i dopiero wtedy kupie. Cytuj
Sylvan Wielki 4 614 Opublikowano 16 lipca 2015 Autor Opublikowano 16 lipca 2015 Jak dla mnie jest fantastyczną pozycją, robiącą ogromne wrażenie w momencie premiery. Najlepszy GoW w jakiego grałem. Gra w pełni na uznanie zasługująca. Sprawdź koniecznie. Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 16 lipca 2015 Opublikowano 16 lipca 2015 Nigdy w żadnego GOW nie grałem, tak jak w żadnego Crash Bandicoot. Po prostu nigdy mnie nie ciągnęło do tej gry a potem do kolejnych. Dlatego też nie powinien się nawet wypowiadać. Ale skoro już tyle osób zachwala GOW'a i mówią że mam czego żałować, to zdecydowanie poczekam aż Remaster osiągnie cenę 80 zł i dopiero wtedy kupie. Może zacznij od jedynki. 1 Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 16 lipca 2015 Opublikowano 16 lipca 2015 Nigdy w żadnego GOW nie grałem, tak jak w żadnego Crash Bandicoot. Po prostu nigdy mnie nie ciągnęło do tej gry a potem do kolejnych. Dlatego też nie powinien się nawet wypowiadać. Ale skoro już tyle osób zachwala GOW'a i mówią że mam czego żałować, to zdecydowanie poczekam aż Remaster osiągnie cenę 80 zł i dopiero wtedy kupie. Może zacznij od jedynki. Dokładnie, zaczynanie GoWa od 3 części to jakbyś zlizywał roztopione lody z asfaltu Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 16 lipca 2015 Opublikowano 16 lipca 2015 Nie dość że od trzeciej to jeszcze najgorszej. Cytuj
amsterdream 51 Opublikowano 16 lipca 2015 Opublikowano 16 lipca 2015 Nie grałem w GOW 3 więc kupiłem remastera. Powiem tak - za(pipi)iście to się prezentuje w 60fps i 1080p, ale sam gameplay trochę meh, znudziły mi się slashery. Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 16 lipca 2015 Opublikowano 16 lipca 2015 A ja zrobiłem platynę na ps3 ale jutro jadę po swój egzemlarz i myślę że za cenę 110 mogę powrócić do tego świetnego tytułu, wcześniej czułem jeszcze niedosyt Kratos will return Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 18 lipca 2015 Opublikowano 18 lipca 2015 Przy tak olbrzymiej różnicy w graficie utrzymać 60 kl/s to nie lada wyczyn, mało, który deweloper by tego dokonał. Na PS3 co chwile dropy animacji do nieakceptowalnego poziomu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi