Skocz do zawartości

God of War III Remastered

Sylvan Wielki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam tylko nadzieje ze Linda bedzie dalej w dubbingu w GoW 4. No jak nigdy nie gram z dubbingiem tak Linda jako Kratos to imo miazga. 

No tylko brakuje na koncu jak mówi "W imie zasad skur.wysyny"

Opublikowano

No Linda bardzo spoko ale dla mnie ten nyga (pipi)nak jescze lepiej, do tego jak zawsze NPCe w wersji PL brzmią strasznie sztucznie więc wybrałem jak zawsze oryginalne audio.

• 1 miesiąc temu...
  • 1 rok później...
Opublikowano (edytowane)

Zgadza się, sam długo czekałem aby dorwać grę za koło 50-60 zł i mam!

Ograłem wszystkie części na PS2 i PS3 w tym GOD 3. Na PS4 poprawiona wersja PS4 wygląda  OBŁĘDNIE. Moim zdaniem jest spora różnica miedzy wersja z PS3 a PS4. Ślicznie to wszystko wygląda, a walka z Posejdonem gdzie na PS3 często klatki widocznie spadały poniżej 30 i ciężko było się delektować to epicką walkę tutaj wszystko śmiga elegancko. To jest prawdziwa POEZJA i uczta dla oczu !

Polecam, jestem ponownie zauroczony tą genialną grą ! :)

Edytowane przez kufir
Opublikowano

Wersja na PS3 akurat rzadko miała spadki poniżej 30 klatek. To dlatego, że nie miała locka. Od 30-55 chodzi animacja na PS3.

Remaster jest dobry. Responsywność w sterowaniu jest mocno poprawiona, fullhd, lock na 60fps. Szkoda, że SMS nie mają chwili na wydanie łatki Pro Enhanced.

Opublikowano (edytowane)

Też liczyłem na remaster Ascension, ale nie nie przez to, że to łatwa kasa, a po prostu bardziej podoba mi się ta część :)

Wymiękłem po godzinie grania - graficznie killer, ale reżyseria leży, zjeżdżający różnymi tubami Kratos śnił mi się po nocach - Todd Papy pracował chyba w aquaparku, zanim wziął się za developing gier. Kiedyś muszę się przemóc i to chociażby przejść, ale dla mnie to była kropla, która przelała czarę goryczy - God of Duty, sześć gier i praktycznie zero zmian. Jak usłyszałem, że robią następnego, chciałem wymiotować - całe szczęście okazało się, że to konkretny reboot, a nie kolejny klon jedynki.

Edytowane przez Wredny
Opublikowano

No ja byłem wręcz przekonany, że po GoW3 Sony zwietrzy kasę i machnie szybki "remaster" Ascension na PS4 - najwyraźniej przeliczyłem się, stawiając na ich pazerność :)

Przyznam, że ja liczyłem na pakiet Ascension + III, szczególnie po tym co zaserwował niezwykle smaczny kotlet, czyli Metro, a tu klops. :dunno:

To oczywiste, że jednemu bardziej III się podobała, innemu Wstąpienie, ale chyba nikt za takie kombo (dwie w jednym) by się nie obraził.

• Plusik 1
Opublikowano

Wstąpienie ograłem dwa razy, miało kilka fajnych momentów ale całościowy odbiór był mocno średni. Ta wariująca oddalona kamera i mikrokopijny czasami Kratos jakoś mnie nie zachęcało do ponownego grania.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano (edytowane)

PS4 Pro z odpalonym supersamplingiem i boost mode. Losowo w cut-scenkach kompletnie znika dźwięk, a następnie, przez jakiś czas, raz jest całe audio bez muzyki, albo nie ma tylko głosów postaci. Spotkał się ktoś z takimi dolegliwościami? Może beast mode coś miesza?

Edytowane przez Frantik
Opublikowano
54 minuty temu, Frantik napisał:

PS4 Pro z odpalonym supersamplingiem i boost mode. Losowo w cut-scenkach kompletnie znika dźwięk, a następnie, przez jakiś czas, raz jest całe audio bez muzyki, albo nie ma tylko głosów postaci. Spotkał się ktoś z takimi dolegliwościami? Może beast mode coś miesza?

Gram w identycznym set-upie i wszystko jest w porządku. Problem masz tylko w GoWie?

Opublikowano
46 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Problem masz tylko w GoWie?

Yup. Jak na razie opisane cuda działy się tylko w prologu, a konkretniej przy walce z Posejdonem. Jestem już kawałek dalej i jak na razie spokój, odpukać.

@_Be_ Może i nie miała, ale jak testować nową opcję, to na wszystkim. No dobra - tak serio to nie chce mi się co chwilę wchodzić do  ustawień i włączać\wyłączać. :dog: