Opublikowano 26 marca 201510 l Ja nie dam rady. Ale WiiU na taką imprezę jest w sam raz - Smash Bros można na 8 osób nawalać. Jest chaos jak 150 ;-)
Opublikowano 26 marca 201510 l Chuopcy, Soban odpada, wiec jest miejsce. Ktos chetny? G. 12-13, sobota.
Opublikowano 26 marca 201510 l PW Nastepnym razem proponuje gry wideło + pilka nozna/koszykowka Kiedys robilismy takie spotkania u Meanthorda
Opublikowano 28 marca 201510 l aha, temat w graczpospolita, a nie w WKP. dlatego go nie widziałem. bardzo sprytnie po 16tej mogłem być, ale jaczes twierdził, że rano
Opublikowano 29 marca 201510 l Nastepnym razem sprobujemy juz ogarnac stream ;] Meczyki w PESa3 na 5 osob jednoczesnie - piekne. Tylko przydaloby sie, zeby sklady byly rowne. 4 vs. 4 musi miazdzyc jajeczka. Przepraszam panowie, ze kazalem wam na koniec ogladac jak miazdze randomow w heartstone'a Zachowalem sie jak typowy masorz pozdrawiam i do nastepnego! PS. Jesli ktos znajdzie emulator DC dzialajacy pod WIN 8.1 to niech da cynk (i niech najpierw sprawdzi u siebie czy na pewno dziala).
Opublikowano 29 marca 201510 l Hehe. GOTY była walka w Fire Pro Wrestling 5 vs CPU ^_^ Cały dzień mnie trzyma faza na tracka z menu Dzięki za klimat i świetną retro sobotę. Z Hearstonem to się nie przejmuj. Nie było tak źle.
Opublikowano 30 marca 201510 l Panowie, ze wzgledu na ciezkie czasy, wprowadzam nowa zasade: - piwo dla organizatora jest jednoczesnie biletem wstepu. Mile widziany desperados red. ROUND 2: kiedy?
Opublikowano 30 marca 201510 l Ja już nie smarkam, więc będę nastepnym razem. Za harnasia wpuszczasz, czy tylko pedalskie ?
Opublikowano 30 marca 201510 l Wstepnie 14/15 lub 21/22. edit: jak u was z piatkami? Nie wpuszczam za harnasie MAX 8 osob: 1. Emil Czezkey 2. Sobek 3. Orzechandro 4. yeahbunny 5. jarek 6. Pawlik Jesli cos mialoby sie zmienic, prosze o jak najszybszy kontakt. Turniej w PESika 3, 2 vs. 2, mecz i rewanz? Grupe by sie zrobilo z 4 druzyn.
Opublikowano 30 marca 201510 l Kufa ale szanuję takie inicjatywy. Jakbym był z Wawy to już bym biegł po czerwonego banderasa. Dla mnie granie u Dejva >>>> jakieś zloty. Czemu ? Bo nowych "luzaków" znajomych za bardzo mi nie potrzeba, mam ich nadto do imprezek i spędzania wolnego czasu. Natomiast koledzy gracze (do grania) to towar bardzo deficytowy. Edytowane 30 marca 201510 l przez balon
Opublikowano 30 marca 201510 l Panowie, ze wzgledu na ciezkie czasy, wprowadzam nowa zasade: - piwo dla organizatora jest jednoczesnie biletem wstepu. Mile widziany desperados red. ROUND 2: kiedy? sobota po południu/pod wieczór ? niedziela ? w swięta mogę, mam wolne od piątku do wtorku. mogę przynieś desperadosa. fajne piwo, a menele królewskie jarek był ? wiadomo jakaa następna rola ? Natomiast koledzy gracze (do grania) to towar bardzo deficytowy o, też to mam. to co było za małolata, to dorosło, albo się wykruszyło. online ? tak sobie Edytowane 30 marca 201510 l przez Kazub
Opublikowano 30 marca 201510 l Ogarnę grafik i jutro dam znać. Jeśli temat dalej aktualny, to tym razem poza emu gościnnie wystąpi: Edytowane 30 marca 201510 l przez Yeah Bunny
Opublikowano 30 marca 201510 l Natomiast koledzy gracze (do grania) to towar bardzo deficytowy o, też to mam. to co było za małolata, to dorosło, albo się wykruszyło. online ? tak sobie Online nie szanuję w ogóle, a z kumpli graczy co męczyło się z nimi ISS czy Tekeny przy gierkach ostał się jeden ale niestety poszedł ostatnio bardziej w master race. Co fajne to z większością osób co napierd.alałem na szaraczku do dziś mam dobry kontakt i nie jedną butelkę jeszcze zrobimy. Z tym, że mogę co jedynie z nimi w Buzza pograć ale nie powiem bardzo im się podoba. Jak odpalam jakieś inne gry to tylko: " o ja jaka grafa, jaki postęp" itp. pierdy. Edytowane 30 marca 201510 l przez balon
Opublikowano 30 marca 201510 l Natomiast koledzy gracze (do grania) to towar bardzo deficytowy. chyba mieszkasz niedaleko od poznania, a tam jest trochę ludzi z forumka
Opublikowano 30 marca 201510 l Natomiast koledzy gracze (do grania) to towar bardzo deficytowy. chyba mieszkasz niedaleko od poznania, a tam jest trochę ludzi z forumka Proponowałem Pyrkom kilka razy mini zlot growy. Ostatni raz przy okazji PGA 14. Niestety unikali tematu jak ognia.
Opublikowano 30 marca 201510 l Wstepnie 14/15 lub 21/22. chyba na marzec spojrzales ja się pisze na któryś z weekendów