Opublikowano 26 kwietnia 20159 l Dobra, nie ma co sie opyerdalac, zaczynamy myslec nad ROUND#3 w maju. Osoby ktore uczestniczyly w ktoryms ze zlocikow maja rzecz jasna pierwszenstwo 1. czezky
Opublikowano 26 kwietnia 20159 l Ogór pewnie jakiś film z Zakościelnym w Wawie kręci, bo przecież nie jechałby z Wrocławia na granie do Czezkiego
Opublikowano 26 kwietnia 20159 l niedługo to pozwolenie na impreze masową trzeba będzie uzyskać z taką frekwencją i tak, pisze sie na następne posiedzenie.
Opublikowano 26 kwietnia 20159 l Dobra posiadówka xD szkoda, że nie udało się tego pesa na 8 ogarnąć bo mogła być niezła paraolimpiada
Opublikowano 26 kwietnia 20159 l Tez bym wpadl jak bedzie miejsce wiec mozesz mnie dopisac do tej swojej boskiej listy rezerwowej dla biedaków.
Opublikowano 26 kwietnia 20159 l Dobra posiadówka xD szkoda, że nie udało się tego pesa na 8 ogarnąć bo mogła być niezła paraolimpiada Nie dalo sie poniewaz zyebane pady od xb1 i ps4 po chwili bez wciskania guzikow wylaczaja sie A potem jak juz leci gra przypisuja sie pod inne porty w zaleznosci od tego ktory pierwszy sie na nowo zalogowal. Emulator sprzed prawie 20 lat (sic!) tego nie ogarnia. Mysle, ze najlepszym rozwiazaniem bylyby pady bezprzewodowe od xb360 i adapter. Przynajmniej ze 4. 4 pozostale moga byc od xb1 np i powinno smigac. Moge kupic jednego padziora od 360. Kto jeszcze ma? Czyli na te chwile: 1 czezky 2 mozi 3 orzech 4 darek 5 yano rezerwisci 1 weliusz
Opublikowano 26 kwietnia 20159 l Dobra posiadówka xD szkoda, że nie udało się tego pesa na 8 ogarnąć bo mogła być niezła paraolimpiada Nie dalo sie poniewaz zyebane pady od xb1 i ps4 po chwili bez wciskania guzikow wylaczaja sie A potem jak juz leci gra przypisuja sie pod inne porty w zaleznosci od tego ktory pierwszy sie na nowo zalogowal. Emulator sprzed prawie 20 lat (sic!) tego nie ogarnia. Mysle, ze najlepszym rozwiazaniem bylyby pady bezprzewodowe od xb360 i adapter. Przynajmniej ze 4. 4 pozostale moga byc od xb1 np i powinno smigac. Moge kupic jednego padziora od 360. Kto jeszcze ma? Czyli na te chwile: 1 czezky 2 mozi 3 orzech 4 darek 5 yano rezerwisci 1 weliusz Ja mam 2 pady x360.
Opublikowano 26 kwietnia 20159 l BYDLETA NA RZEZ https://youtu.be/_Z7bx23HYkY?t=127 Czyli na te chwile: 1 czezky 2 mozi 3 orzech 4 darek 5 yano 6 soban rezerwisci 1 weliusz
Opublikowano 26 kwietnia 20159 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dave z brodą niczym leonidas z 300.
Opublikowano 26 kwietnia 20159 l Ja mam 1 x pada od x360 kablowego i jednego pada bezp. od 360 wiec kupie adapter do pc i będzie git.
Opublikowano 26 kwietnia 20159 l A nie widziales jak byl ubrany? Czy ktos, kto na gameingowa nayebke przychodzi w spodniach na kant i wyprasowanej bialej koszuli, chcialby miec do czynienia z takim miejscem jak to forum? Nie wydaje mnie sie.
Opublikowano 26 kwietnia 20159 l Yano go męczył o ten brak pisania Edytowane 26 kwietnia 20159 l przez teddy
Opublikowano 26 kwietnia 20159 l Nie wiem, maj xd Robie sobie wakacje w maju (last minute). Nie wiem na te chwile ktory weekend. Czyli na te chwile: 1 czezky 2 mozi 3 orzech 4 darek 5 yano 6 soban 7 ogorkozo rezerwisci 1 weliusz
Opublikowano 26 kwietnia 20159 l Dobra to pisze się póki co, może akurat wypadnie w ten co mi odpowiada
Opublikowano 26 kwietnia 20159 l Zapytaliście Ogórka czemu nie pisze postów? meczylem go o to ale nie pamiętam co odpowiedzial bo bylem pijany xd dobry gif!
Opublikowano 26 kwietnia 20159 l Zapytaliście Ogórka czemu nie pisze postów? meczylem go o to ale nie pamiętam co odpowiedzial bo bylem pijany xd dobry gif! No niestety - wylewny to on nie jest...