Opublikowano 26 kwietnia 20159 l Następnym razem proponuje tylko ogarnąć jakoś listę gierek zawczasu. Jak będziesz miał chwilę to przetestuj emulator gacka i sprawdź,czy nie krztusi się przy 4 padach, bo tak to byśmy mogli grać w smasha, godzille i inne prawilne gierki na 4 osoby.
Opublikowano 26 kwietnia 20159 l jak bedzie zainteresowanie to moge wziąć ps3 z puzzle fighterem chociaż powinien też działać na emulatorze cps-2 Edytowane 26 kwietnia 20159 l przez Yano
Opublikowano 26 kwietnia 20159 l Następnym razem proponuje tylko ogarnąć jakoś listę gierek zawczasu. Jak będziesz miał chwilę to przetestuj emulator gacka i sprawdź,czy nie krztusi się przy 4 padach, bo tak to byśmy mogli grać w smasha, godzille i inne prawilne gierki na 4 osoby. Gralismy na 1 zlocie, nie dziala tylko dreamcast.
Opublikowano 27 kwietnia 20159 l Ech kurfa, cala podloga drewniana porysowana od szurania krzeslami (*) Zrobila sie droga impreza. Musze cos wymyslec, jakis dywan moze Nie wiem czy tyle osob to jest dobry pomysl :< 1 czezky 2 mozi 3 orzech 4 darek 5 yano 6 soban 7 ogorkozo 8 soul dresiarz z pragi rezerwisci 1 weliusz 2 topsy 3 szujadj
Opublikowano 27 kwietnia 20159 l I od razu ustalmy, ze w zwiazku z tym ze jest tylu chetnych i dla wzajemnego szacunku - kazdy ma byc o ustalonej godzinie. W innym razie przykro mi. Takze jesli gramy dajmy na to od 13, to kazdy ma byc o 13.
Opublikowano 15 maja 20159 l Hej! Termin: przyszla sobota Czas: 12-13 (nie pozniej, serio trzeba ogarnac turnieje, wtedy najlepsze emocje) Gry: samurai gunn, pes6, ctr, bushido blade 2, propozycje? Może Darek wezmie dreamcasta i wtedy power stone, q3, ut, spawn, itp Prosze o potwierdzenie obecności osoby z listy. Pzdr
Opublikowano 15 maja 20159 l W smasha melee można przyciąć i jakiegoś bombermana(generations z gacka jest spoko na 4). Z wyścigów to bym proponował jakiegoś mario karta zamiast ctr, bo jednak mariany lepiej zniosły próbę czasu pod względem płynności. Jeśli nie jestem obłożony ekskomuniką to będę
Opublikowano 15 maja 20159 l ja też mam komunie w ten weekend, jak mi sie uda i bedzie miejsce to wpadne pograc na komputerze
Opublikowano 15 maja 20159 l Nie wiem czy jest potrzeba żeby kołować DC bo widzę że nullDC działa na win8. Próbowałeś Dave?
Opublikowano 15 maja 20159 l Niestety nie dziala z 8.1 Jesli ktos znajdzie wersje, ktora smiga to niech zarzuci linkiem, ale sprawdzilem z 7.
Opublikowano 15 maja 20159 l dziala, dziala robilem tak jak tutaj i wsio smiga. nie testowalem 4 padow itp ale dziala. w opisie filmu masz link do emu, biosy itp Edytowane 15 maja 20159 l przez mozi
Opublikowano 15 maja 20159 l Dave przekazuje ze zlotu nie będzie, bo colinowy pękła psycha w cw i dał bana Edytowane 15 maja 20159 l przez Orzeszek
Opublikowano 15 maja 20159 l Bez kitu a co najgorsze nie raz przed Jaczesem niektórzy userzy wręcz chwalili się i szczycili że zassali jakiegoś raka od Ubi czy Ea i zero reakcji.
Opublikowano 15 maja 20159 l serio O_o ? blokada za ten tekst o zatoce ? U mnie tak samo. Za zartowalem sobie w CW ze sciagne wiedzmina z zatoki i dostalem od Bansai bana na tydzien,szkoda slow na administracje. Dostaja bol duspka jak ktos cos za zartuje.. Tak naprawde dostalem Wiedzmina za darmo poniewaz kupilem karte graficzna i mialem do wyboru nadchodzaca gierke i wybralem tego raka i zawsze pisalem na forumku ze sciagne za darmo wieska a Ci mnie zbanowali. Edytowane 15 maja 20159 l przez Mroku333
Opublikowano 15 maja 20159 l Zaraz moze jeszcze napiszesz ze tylko raz w CW zazartowales? I nigdy wiecej nie pisales o zatoce, nigdzie indziej tak? Wybacz ale ludzie juz mieli dosyc twoich postow w stylu "sciogne z zatoki" / "no sciagne za darmo". Cieszy ze mnie dostales z karta Wiedzmina, trzeba bylo napisac od razu jak czlowiek a nie mowic w temacie ze sciagniesz za darmo, w cw bla bla bla zatoka, teraz pretensje mozesz miec tylko do siebie. Reszte prosze o powrot do tematu, a dalsze niedopowiedzenia prosze poruszac tutaj: http://www.psxextreme.info/topic/102606-trudne-sprawy-administracyjne-i-regulamin/page-17 lub na PW.
Opublikowano 15 maja 20159 l Dobra ale z tym banem to trochę przegięcie. Tym bardziej że zrobiliście z adminem beke z tego - trochę nie przystoi.