Skocz do zawartości

You Can't Come #13: tylko z paszportem szczepien

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja ostantio grałem w magie i miecz w 4 osoby i o dziwo udalo sie skonczyć, a pamiętam że za dzieciaka jak gralismy to nigdy sie nie udawało mimo naginania zasad :P

My gramy na takich zasadach, że można się poruszać o dowolną liczę pól w ramach wyrzuconej liczby + kilka nerfów dla postaci, które dzięki temu byłyby przegięte jak np. złodziej.

Opublikowano

Kiedys zawsze gralem zlodziejem i kradlem tratwe i nosilem ja ze soba mimo ze sie nie da xd

plus kazdy wybieral kogo chcial bez losowania. Zwykle ze 3-4 postacie byly wybierane caly czas

no i nie raz ruszalismy sie zmieniajac kierunki. Npnpo rzucie 5 szlismy 3 do przodu i 2 do tylu zeby wylądować tam gdzie chcemy

ale to byla 4-5 klasa podstawowki

jak gralem ostatnop trzymalismy sie zasad i jednej osobie udalo sie dojsc do korony legalnymi metodami. Bylem mocno zaskoczony

Opublikowano

Catan, o fuj. Nudna gra.

Ja mam Neuroshimę Hex 2 edycję (podstawka) w wydaniu papierowym, a także Neuroshimę Hex ze wszystkimi army packami na Androida. Nie ma lepszej i bardziej dynamicznej gry na krótką chwilę. Choć słyszałem, że lepszy jest Vortex: Maelstrom na którym to Oracz ponoć się wzorował. Neuroshima Hex to ponoć po prostu zredukowana wersja tej gry, ale ją strasznie ciężko dostać.

Talismana (czyli MiM) mam jedynie w wersji elektronicznej, ale też najważniejsze dodatki dokupione. Z gier jakie mogę polecić, to Ticket to Ride (wsiąść do pociągu), Risk (mam w wersji papierowej, klasyka) oraz z bardziej "rodzinnych" Game of LIFE (też jest na Andku).

Albo jak was stać, to kupcie sobie Dooma, albo Gears of War ;)

Gość _Be_
Opublikowano

btw czy ktoś z ekipy ma kolekcjonerke wieśka na XO i ma prawdziwe karty do gwinta? mozna by zrobić mini turniej :D

Na całym forum chyba tylko Maciomaniak kupił na xboxa kolekcjonerke. 

Opublikowano

btw czy ktoś z ekipy ma kolekcjonerke wieśka na XO i ma prawdziwe karty do gwinta? mozna by zrobić mini turniej :D

Mozna je zapewne kupic oddzielnie na allegro albo ebayu.

Opublikowano (edytowane)

ja chętny, czwartek spoko

jedyne co to trzeba brać pod uwagę że sklepy będą zamknięte więc trzeba się zaopatrzyć wczesniej

na szczęscie pizza powinna byc otwarta

Edytowane przez Yano
Opublikowano

bardzo mi sie podoba że na 15 godzine, jak nie trzeba isc do pracy to lubie pospać dłużej (normalnie wstaje o 11:30 xD) wiec z bólem bym sie zrywał na 12-13, a tak to spoko, i pewnie nawet jakoś kaca zalecze do tej pory żeby móc z wigorem pić na nowo :D