Opublikowano 25 czerwca 20159 l Szybciej sie okreslac szmaty, bo Mendrek wpisal sie na liste rezerwowa czezky orzech darek kabi potwierdzili
Opublikowano 25 czerwca 20159 l Ja dałbym znać dopiero 1-2 lipca. Jak nie znajdzie się miejsca dla mnie 4 lipca, to może być innego lipca.
Opublikowano 25 czerwca 20159 l xD xD mendrek obok czezkiego na kanapie w warszawie, nawalajacy swoimi berlinkami na pc'ie ktorym tak gardzi w CW xD skladam preorder na tego streama xD
Opublikowano 25 czerwca 20159 l Pff, przecież wcześniej mi ukjo kosę pod żebra wbije albo coś, bo po to przecież się zgłasza, więc nie hype'ujcie się za bardzo
Opublikowano 25 czerwca 20159 l BLACHOWSTAPIENIE MENDRKA Na to nie liczcie, a ja mam jeszcze jakąś aurę anty-pc, bo co przychodzę do kogoś, to pc im się zawiesza, albo nawet hardware cały pada. Także Czezky, odłóż sobie kasę na serwis
Opublikowano 25 czerwca 20159 l mozna, ale jest dluga Mendrek Soul Figlarz TopsyTurvy Kazub Mazzeo Soban by pewnie chcial, tak jak apre osob ze zlotu w gdansku... Nastepnym razem.