Opublikowano 1 lipca 20159 l mendrek licze na ciebie, pamietaj tylko gwara slunska godej i nawroc niewiernych na krolestwo niebieskie
Opublikowano 1 lipca 20159 l Nastepne granie Mendrek Soul Figlarz TopsyTurvy Mazzeo Mendrek Co do samego zlotu, to osobiscie wolalbym zebysmy kulturalnie wypili po kilka piwek, bo po vodzie sa straty ;/ Co do jedzenia to otworzyli kozacki hipsterki mleczny bar obok, a troche dalej jest najlepszy kebab w warszawie. ZAKUPIONE:
Opublikowano 1 lipca 20159 l Nastepne granie Mendrek Soul Figlarz TopsyTurvy Mazzeo Mendrek dwa razy mendrek
Opublikowano 1 lipca 20159 l Ej, wykreśl jednego mnie z tej listy, bo zaraz ktoś powie że jestem tak gruby, że muszę być dwa razy na liście...
Opublikowano 1 lipca 20159 l Dejw. No weż Mendrka. Zabiorę z chaty rękawice i zrobi się pay per viev z walki Yano Vs. Mendrek. Nawet sam Gaben pozazdrości napływu floty z takiej walki.
Opublikowano 1 lipca 20159 l Dejw. No weż Mendrka. Zabiorę z chaty rękawice i zrobi się pay per viev z walki Yano Vs. Mendrek. Nawet sam Gaben pozazdrości napływu floty z takiej walki. Jak sie ktos wylamie, to jest pierwszy na liscie rezerwowej. Nie moge robic wyjatkow, bo byloby to niesprawiedliwe w stosunku do reszty, ktora czeka. Moldar: nie znamy sie, bedziemy musieli przedyskutowac twoja kandydature w studiu na streamie.
Opublikowano 1 lipca 20159 l no zobaczymy, jesli vodeczka, to z umiarem, bo to jest granie a nie chlanie. Ostatnim razem jak byl taki duzy sklad i duzo vodki, to zostaly zgliszcza.
Opublikowano 1 lipca 20159 l ja się piszę na następną edycję czerstwego grania! pewnie mnie nie będzie, bo wyjeżdżam na wakacje pod koniec lipca, ale w razie czego Dave wpisz mnie na listę. Mam nadzieję, że uda mi się z Wami spotkać, zanim mieszkanie Czezkiego będzie całkiem zdemolowane, bo sam pomysł na organizację jest mega i propsy dla Dawida za odwagę Edytowane 1 lipca 20159 l przez Szejdj
Opublikowano 1 lipca 20159 l ja potwierdzam obecność na najbliższą sobote ale co to za akcja ze nie ma mnie na liście na kolejne spotkanie - przecież opłaciłem abonament xD zmieścił bym sie na liste jeśli tylko jeden mendrek będzie też potwierdzam że mniejsze ilości alkoholu lepiej wpływają na granie Edytowane 1 lipca 20159 l przez Yano
Opublikowano 1 lipca 20159 l Nastepne granie Mendrek Soul Figlarz TopsyTurvy Mazzeo Mendrek Czekam na datę Edytowane 1 lipca 20159 l przez Soul
Opublikowano 1 lipca 20159 l jeśli browary to się pytam od razu czy można bekać na twoim kwadracie czezky?
Opublikowano 1 lipca 20159 l Wszystko mozesz zrobic, pytanie tylko czy chcesz miec zeby czy nie Alez gier na steam nasciagalem genialnych :o Local multi na 4, 6 i na 8 graczy, ze srednim userscorem 8/10 i wyzej Takie rzeczy tylko na pc. Tylko na pc local multiplayer zyje, ba rozwija sie @yano nie ma cie na liscie, bo to oczywiste ze z waznym abonamentem masz gwarantowana wbitke na wkadrat
Opublikowano 1 lipca 20159 l Dobra to co mam przyniesc, flaszke białej czy flaszke rudej? Czy (pipi)a krate piwa przywiezc?
Opublikowano 1 lipca 20159 l Wszystko Generalnie zwykle robimy tak, ze idziemy razem do sklepu i kupujemy albo kazdy sobie albo zrzucamy sie po rowno. Yeti bedzie mial uzywanie
Opublikowano 2 lipca 20159 l łe spóźniłem sie to kiedy trzeba składać rezerwacje ? losowanie jakieś jest ?